Motorumu aldım , en kısa zamanda fotoğrafları da atacağım.

600'lük makina alarak Forumdaki herzamanki klasik muhabbetin açılmasına engel olarak ve Bizleri büyük bir sorumluluktan kurtararak kendin büyük bir sorumluluğun altına girmişsin altındaki sorumluluğun farkına vararak hakkını çıkarman dileği ile hayırlı olsun kazasız sürüşler.

Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum.Yorumlarda gayette mantıklı.600cc başlangıç motoru OLAMAZ!Ben arkadaşlara uydum.0 kilometre Hyosung almayı düşünürken R6 aldım.Motor şu an kapalı otoparkta yatıyor.Ehliyeti aldığım zaman arkadaşlar bana herşeyi öğretecek.2 kez intihar teşebbüsünde bulunan biri olaraktan ölümden korkmuyorum.Bileklerini keserek kaç kez ölümü beklediniz.

Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum.Yorumlarda gayette mantıklı.600cc başlangıç motoru OLAMAZ!Ben arkadaşlara uydum.0 kilometre Hyosung almayı düşünürken R6 aldım.Motor şu an kapalı otoparkta yatıyor.Ehliyeti aldığım zaman arkadaşlar bana herşeyi öğretecek.2 kez intihar teşebbüsünde bulunan biri olaraktan ölümden korkmuyorum.Bileklerini keserek kaç kez ölümü beklediniz.

psikolojini bilemem ama ben yaptığım işin hakkını vermek isterim
kusura bakma ama motoru al bekle bilekleri kes bekle nereye kadar
ölümden korkmaman istediğini yapabilirsin anlamına da gelmez

bi işi yapıyorsan ya hakkını ver yada hiç yapma...

Yanlış anlama arkadaşım,vallahi yürekten söylüyorum.

Pisikolojik bir tedavi görmen gerekir kanısındayım...
Bunda utanılıcak,sıkılıcak vs. bir durum yok.Butür bir tedaviyi 3 ay boyunca aralıksız aldım sinirlerime hakim olamıyordum,insanlarla göz kontağı ''kesinlikle'' kuramazdım.Sanki göz bebeğime 30\40cm.uzunluğunda ince bir toplu iğne uzatıyorlarmış gibi beynim gıdıklanıyordu,kontrolümü kaybediyordum resmen...

Ama şimdi çok şükür iyiyim.Tedavi ol:cat:

hehehe yaptığın ....... ları gurur duyarmışçasına anlatman ne kadar absürd olmuş.beceriksizliğinde cabası :)

kac kere bekledınız yazmıssınız ben hıc beklemedım normal olan ınsanda beklemez :cat:
bence sorunlarını cozmeye bak
hayırlı olur ınsallah fakat umudum yok

Yanlış anlama arkadaşım,vallahi yürekten söylüyorum.

Pisikolojik bir tedavi görmen gerekir kanısındayım...
Bunda utanılıcak,sıkılıcak vs. bir durum yok.Butür bir tedaviyi 3 ay boyunca aralıksız aldım sinirlerime hakim olamıyordum,insanlarla göz kontağı ''kesinlikle'' kuramazdım.Sanki göz bebeğime 30\40cm.uzunluğunda ince bir toplu iğne uzatıyorlarmış gibi beynim gıdıklanıyordu,kontrolümü kaybediyordum resmen...

Ama şimdi çok şükür iyiyim.Tedavi ol:cat:

Dostum, 5 senedir psikolojik tedavi görüyorum.Ama bunu söylemeden geçemeyeceğim.İntihar etmek isteseydim R1 alırdım.İntihar etmek isteseydim motorum kapalı otoparkta yatmazdı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Ölecek ile olacağın önüne geçilmez!

Blackhat sen keyfine bak...

:D sadece gülüyorum size altı üstü bi motor gaz senin elinde alla alla. gel sana ögretim istedin zaman.

:D sadece gülüyorum size altı üstü bi motor gaz senin elinde alla alla. gel sana ögretim istedin zaman.

Dostum sağol.Ehliyeti aldığım zaman arkadaşlar yomuk yaparsa ,kapındayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:57 ----------

hehehe yaptığın ....... ları gurur duyarmışçasına anlatman ne kadar absürd olmuş.beceriksizliğinde cabası :)

Muhattabım olamazsın!!!

istedigin zaman. aklın var beynin var neyi nasıl yapacagın biliyosundur. gazda senin elinde olacak. tüm koruma ekipmanlarında eksizsiz tamam oldumu olay tamamdır.

Gardaş hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler daha sonrada sağlıklı sıhhatli ömürler dilerim şu forumda kimseyle taklaşmadan bal gibi muhabetler dilerim sana :)

Ölümden korkmuyorsın madem.
Başkalarının hayatınıda tehlikeye atmazsın umarım.
Herkes ölümden korkmaz.

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız inşallah..bende arabamı satıp bitane er 6/n alsam hiç fena olmucak :))

kazasız belasız zevkli sürüşler dileğiyle dostum bak sen dalgana r6 güzel bir makinedir aman dikkatli ol güzel olduğu kadar tehlikelidirde ama onu tehlikeli yapanda sürcüsüdür kendini bilirsen hiç birşey olmaz tekerin düz bassın resimleri biran önce bekliyoruz:))

::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:

Olan olmuş napalım kendi tercihin. Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle. resimlerini çekip paylaşırsan sevinirim.

Eywallah arkadaşlar.Bugün fotoları çekecek vaktim olmadı.Yarın ilk iş olarak fotoları çekeceğim.Korumalarım tam bu arada.Kaskım Lazer LZ6 Katana.Kampanya warmış kasklarda,120 ytl ye kapattım kaskı. :) Bende deli cesareti yok.Otoparkta yatıyor yatmaya da devam edecek.Valide motorların sesinden rahatsız olmuşIsparta'da denetimler çok sık oluyor.600 ytl cezası war ehliyetsiz kullanmanın.Ehliyetim olsaydı da trafiğe çıkmazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar