Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar şu an bu motor kampnyada 1690 fiyatı.ben inceledim çok hoş bi motor.ama çin malı diye korkuyorum.aklım kymco agilty city 125 te ama çok pahalı.değermi 4350 artı plaka ruhsat masrafları 250 verilirmi bilmiyorum.:silent:

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar şu an bu motor kampnyada 1690 fiyatı.ben inceledim çok hoş bi motor.ama çin malı diye korkuyorum.aklım kymco agilty city 125 te ama çok pahalı.değermi 4350 artı plaka ruhsat masrafları 250 verilirmi bilmiyorum.:silent:

eger o parayı gozden cıkardıysan daha ıyı motorlara bak derım, ama 150zc fıyatıyla cok uygun bu fıyata alınabılecek enguzel motor bence..

tabi ya..
hareketlendi forum:)

michelin pilot sport sc aldım. bende çıkma durolar var. 2600 kilometre falan yaptım. motor pati zaten çekemiyor, frenlerken fazla kaydırmadım da. istersen normal bi fiyattan sana satarım? şu sıra sıkışığım biraz.

kardeşim şu sıralar bende alamam...
2000 bakımı geldi onada para vereceğim..
bende sıkışığım:)
saolasın yinede teklifin için...

WolfKing motorun biraz fazla yakıyor bence. rdajdayken bile kilometreye 12 kuruşu asla geçmedi. hatta 1 depoda 180 kilometreyi devirmiştim. son depoya kadar önümü 100 metre gördüğüm anda 80 kmye çıkıyordum. elim sürekli gazdaydı. en son 15 tlye 154 km gittim. nasıl oldu anlamadım. 20 km daha fazla yaptım. bu depoda ise uzun yolda bir kaç kere hariç (5-6 kere) 60ı geçmemeye çalıştım. şehir içi gene zorlamamaya çalışıyorum ama bazı saçma şöförler yüzünden gazı sonuna kadar açmam gerekiyor bazen. yani şu son depoda 90 km gittim ve göstergede 3 mavi çizginin en yukarıda olanındayım. daha en aşağı 60-70 km daha gider gibime geliyor. bakalım.

ses sistemine de fiberden kasa yapacağım. bir de tekerlerin oraya, bir de motorun dibine 4 metre beyaz led yapacağım. resimleri çekip atacağım inşallah.

motosikletimi araba aldığım için kullanmıcam ve gözüm gibi baktığım motorumu yatmasındansa satılmasına karar verdim. sahibinden.comdaki İlan no: #32688775. Pazarlık payı vardır.

WolfKing motorun biraz fazla yakıyor bence. rdajdayken bile kilometreye 12 kuruşu asla geçmedi. hatta 1 depoda 180 kilometreyi devirmiştim. son depoya kadar önümü 100 metre gördüğüm anda 80 kmye çıkıyordum. elim sürekli gazdaydı. en son 15 tlye 154 km gittim. nasıl oldu anlamadım. 20 km daha fazla yaptım. bu depoda ise uzun yolda bir kaç kere hariç (5-6 kere) 60ı geçmemeye çalıştım. şehir içi gene zorlamamaya çalışıyorum ama bazı saçma şöförler yüzünden gazı sonuna kadar açmam gerekiyor bazen. yani şu son depoda 90 km gittim ve göstergede 3 mavi çizginin en yukarıda olanındayım. daha en aşağı 60-70 km daha gider gibime geliyor. bakalım.

ses sistemine de fiberden kasa yapacağım. bir de tekerlerin oraya, bir de motorun dibine 4 metre beyaz led yapacağım. resimleri çekip atacağım inşallah.

depo 17 bazen 20 ye doluyo dogrumudur..enson aldıgımda17 lıraya doldurdum 145 km yaptı 3gun ıcınde bıttı :) rolantıyı dusurtuyorum ıstop edıyor ısıklarda yukseltıyorum fazla yakıyor ne yapmak lazım baska anlamadım zaten 60 gecmem ben en falza 60la gıdıyorum..ınsallah ılerde acıldıkca duzelır

evet arkadaşlar depo bitti. 137 km 14.5 tl... benzin gene zamlanmış; 3.75... şimdi şu benim önceki depoda gittiğim 154 kmye göre hesaplarsak kilometreye 10.45 (104.500 eski tl) yakıyor.

yani spor kullanımla normal kullanım arasında kilometreye 1 kuruş farkediyor. yavaş sürmeye benzin gideri açısından hiç gerek yok. saçma sapan şöförlerle uğraşacağınıza basın gidin.

hoparlörlere tempra tamponundan güzel bişey yaptı tamponcu. sağlam oldu. ses daha net çıkıyor artık:bounce:. en düşük ses yükseldiği için anfi üzerinden sesi azaltmak zorunda kaldım. video eklemek istiyorum ama nasıl yapacağız? facebooktan link verebilir miyiz buraya?

motosikletimi araba aldığım için kullanmıcam ve gözüm gibi baktığım motorumu yatmasındansa satılmasına karar verdim. sahibinden.comdaki İlan no: #32688775. Pazarlık payı vardır.

senin şu zenonu bana kaça satarsın?

wolfking "depo 17 bazen 20 ye doluyo dogrumudur..enson aldıgımda17 lıraya doldurdum 145 km yaptı 3gun ıcınde bıttı rolantıyı dusurtuyorum ıstop edıyor ısıklarda yukseltıyorum fazla yakıyor ne yapmak lazım baska anlamadım zaten 60 gecmem ben en falza 60la gıdıyorum..ınsallah ılerde acıldıkca duzelır" demiş

ben kırmızıya pek sokmuyorum motoru. 1 kere böyle yaptım, kavşaktan dönerken motor stop etti. çalıştırdım 200 metre sonra gene stop etti. tam benzinliğe girerken artık çalışmadı. 30 metre motoru sürükledim :) o zamandan beridir kırmızıya pek yanaşmıyorum. havalar soğuduğu için ilk 5 dakika bende de stop eder gibi oluyor hatta bazen ediyor. 60 kilometre hız meselesi için yukarıda yazdığım gibi, eğer motorun 3000i geçmişse kilomtreye 1 kuruş farkediyor. değmez inan ki...

beyler sürüşten sonra arka frenleri kontrol eden oldumu, bendeki ısınmış egzos tanmı yoksa sürtünmedenmi merak ediorm :), ön fren sistemi soğuktu

evet arkadaşlar depo bitti. 137 km 14.5 tl... benzin gene zamlanmış; 3.75... şimdi şu benim önceki depoda gittiğim 154 kmye göre hesaplarsak kilometreye 10.45 (104.500 eski tl) yakıyor.

yani spor kullanımla normal kullanım arasında kilometreye 1 kuruş farkediyor. yavaş sürmeye benzin gideri açısından hiç gerek yok. saçma sapan şöförlerle uğraşacağınıza basın gidin.

hoparlörlere tempra tamponundan güzel bişey yaptı tamponcu. sağlam oldu. ses daha net çıkıyor artık:bounce:. en düşük ses yükseldiği için anfi üzerinden sesi azaltmak zorunda kaldım. video eklemek istiyorum ama nasıl yapacağız? facebooktan link verebilir miyiz buraya?

yok daha 800olmadı kardesım 700lerdeyım ılerleyen zamanda bıraz daha acılınca motor fark eder dıyorum ama bakacaz artık :) sagolasın bılgıler ıcın:cat:
senin şu zenonu bana kaça satarsın?

wolfking "depo 17 bazen 20 ye doluyo dogrumudur..enson aldıgımda17 lıraya doldurdum 145 km yaptı 3gun ıcınde bıttı rolantıyı dusurtuyorum ıstop edıyor ısıklarda yukseltıyorum fazla yakıyor ne yapmak lazım baska anlamadım zaten 60 gecmem ben en falza 60la gıdıyorum..ınsallah ılerde acıldıkca duzelır" demiş

ben kırmızıya pek sokmuyorum motoru. 1 kere böyle yaptım, kavşaktan dönerken motor stop etti. çalıştırdım 200 metre sonra gene stop etti. tam benzinliğe girerken artık çalışmadı. 30 metre motoru sürükledim :) o zamandan beridir kırmızıya pek yanaşmıyorum. havalar soğuduğu için ilk 5 dakika bende de stop eder gibi oluyor hatta bazen ediyor. 60 kilometre hız meselesi için yukarıda yazdığım gibi, eğer motorun 3000i geçmişse kilomtreye 1 kuruş farkediyor. değmez inan ki...

yok kardesım daha 700lerde 800e az kaldı belkı ılerde bıraz daha acılıca motor duselır dıyorum ama bakalım bekleyıp gorecez:)

beyler sürüşten sonra arka frenleri kontrol eden oldumu, bendeki ısınmış egzos tanmı yoksa sürtünmedenmi merak ediorm :), ön fren sistemi soğuktu

frenleri nasıl kullandığına göre değişir o birazda..

yani arkayı tek olarak biraz daha fazla kullanıyorsan daha zfazla ısınabilir..
E birde tabi egzoz yakın motor yakın ve ön disk kadar rüzgarda yemediği için ısınıyordur doğaldır ;)

biraz once bi zc gördüm yeni alınmış belli nasıl parlıyor ama kırmızı
çok özendim
yıkamacıda yıkatıp bigüzel cilalıyacağım :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

bu arada egzosu okadar güzel zımparalıyıp boyamıştım ısıya dayanıklı boya ile
yine paslandı acaba değiştirsemmi
bazı abilerim krom egzos takmıslar
özel olarak yapıldı diyorlar acaba nasıl yada neye göre yapılıyor

biraz once bi zc gördüm yeni alınmış belli nasıl parlıyor ama kırmızı
çok özendim
yıkamacıda yıkatıp bigüzel cilalıyacağım :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

bu arada egzosu okadar güzel zımparalıyıp boyamıştım ısıya dayanıklı boya ile
yine paslandı acaba değiştirsemmi
bazı abilerim krom egzos takmıslar
özel olarak yapıldı diyorlar acaba nasıl yada neye göre yapılıyor

aynisini bende yaptim...
olmuyor...bu eksozlar dert...
krom eksoz guzel birsey kafadan 200 lirayi gozden cikarman lazim...
senelerce basin agrimiyor gerci o yuzden avantajli..
sezon basinda yaptirmayi dusunuyorum bende...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------

ilan numarasi verilen motor cok guzel...
bende en yakin zamanda amerikan sinyal yaptiracagim onleri...
bu arada eksozuda cok guzel durmus...

Hem bir hareket gelsin. Hem de şöyle bir hal hatır sorayım dedim...

Umarım herkes iyidir.

Bu arada lastikleri değiştirdim. Herkese tavsiye ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

lastiği ben de değiştim. michelin pilot sport sc 130-60 r13. 310 tl para saydım. dün eve girerken frenleri bi deniyim dedim. 40la giderken frenleri iyie sıktığımda neredeyse yere kazıklandım. 1 doğan boyunda (4-4.5 metre) durdu. bizim motorun frenleri gerçekten güzel. eski nyloon lastiklerle aynı şeyi yaptığımda ön tekerler kayıp dengemi bozarken michelinde hem fren mesafesi kısaldı hem de dengeli durdu. genelde çevreyolunda motoru kullanıyorum ve kavşaklara 60 km/s hızdan falza süratle girmiyorum. karşı tarafın kırmızı ışıkta geçmesi gibi bir motosiklet sürücüsünün kabusu olan durum için bu frenler bu hızda beni kurtarır diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar.Forumu bayadır takip ediyorum.özellikle 150 zc başlığını.uzun araştırma ve incelemelerden sonra nihayet aldım 150 zc yi.şu an 160 km civarında.40 liralık benzin yedi.hani olsun olsun bi yarım depo falan daha var diyelim.bu normal mi sizce?şu an da 2.0 motor bi arabadan daha fazla yakıyor.

ilerleyen zamanlarla sıkca konuşacağız inşallah.haydi hepinize selamlar.

sen eminmisin böyle bir şey imkansız
100 km yi 7 tl fln gtmesi lazım oda kötü ihtimal yani
bi götür servisine hemen baktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar