UYANDIRMAYIN KEDİYİ uyuyacak yeri bulmuş

Oldum olası ısınamadım şu kedilere, hele motora çıkmalarına tahammülüm yok!!

Allahtan bahçede birkaç motor varda onlardan fırsat kalırsa benim seleye geliyor.
Oda haklı neden gelsinki Goldwing varken Supermoto totosunun yarısına yetmez:bounce:

bnim motorun brandasının içinde doğum yapmıştı bir anne kedi, du bakiyim fotolaını bulabilcem mi :)

Super Moderator
Severim ederim şu kedi milletini ama, bir gün tanımadığı bir motorun selesindeki kediyi bile, "seni şöyle alalım kedi efendi" diye indirmeye çalışan birini görürseniz muhtemelen o da benimdir...:) Kıldan mıldan geçtim, kabartmaya çalışırken oluşan koltuktaki tırnak yırtıkları kedi sevgisiyle açıklanmıyor zira...

Bu konuda da şöyle bir gözlemim oldu; zaman zaman site içinde sağa sola kedi maması, su...vs bırakırım. Bu zamanlarda kediler de "haydi bu da sana kıyağımız..." der gibi motorun üstüne çıkmaz oluyorlar.:)

seleyi fena yapiyor bu kedi milleti....
tuyu tirnak izleri....
sevmem...
garaja koymadigim zamanlarda ususuyorlarda zor kovaliyorum...

Bunlarda benden olsun..
Türkiyede balkondan cekmistim...

Namissiz birde beni dikizliyor

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
remzi_39 : abi motor Almanya plakalı :) yoksa ordan burayamı geldi

Bildiğim bir kedi var..Arkadaşın motoruna yabancı kimseyi yaklaştırmaz..Ciddiyim..
Ben bile yaklaşınca bi triplere giriyor hayvan gavvv guvvv esler çıkarmaya başlıyor..

Aklıma geldi:
Bizim eski komşularımızdan birisi de İtalyan bir adamdı. Müstakil evinin bahçesinde her gün ton balığı ile beslediği bir kedisi vardı ve kedi inanılmaz güzel ve kabarık paşa gibi duruyordu(tüyleri felan). Ve ben bir gün o kedinin bahçeden bir sokak köpeğini kovalayarak çıkardığına şahit olmuştum. 2 tane köpek de bahçenin dışında bekliyordu, siz düşünün artık...:queen::queen::queen:

Bir de yine aynı evimizde(bizimki de müstakil ve bahçeliydi) bir gece sesler duyduk kapının dışndan. Bir baktık ki patates kutusunun içine gecenin bir yarısı bir kedi 4üz yavrulamış:). Sonra anne kedi kayboldu ortalıktan 1 ay sonra. Biz büyüttük kedileri. 2 tanesi zehirlendi 3.yü de annem sarımsaklı yoğurdu zorla yedirerek kurtadı:mrgreen::mrgreen:. Sonra sonra yavrusuydu torunuydu felan derken bahçede 8-9 kedimiz oldu. Hepsi gitti geldi kaybldu ama o 2 tanesi(1 erkek 1 dişi) hiç gitmedilerdi....Çok özledim bak kerataları...:salut:

O nasıl güzel uyuyor , imreniyor insan.

Bu arada bu motor benim iş yerinin hemen yan tarafında bir elektronik marketinin yanı başında duruyor her gün görüyorum :(

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

GÜZEL RESİMLER ÇIKMAYA BAŞLAMIŞ

geçenlerde aldığım motorumun bağajından kedi kovucu sprey çıktı satıcı arkadaş çok işe yaradığını söyledi ama kullanma ihtiyacı duymadım duyacağımıda sanmıyorum :wiinkk: iyidir kediler tırnakları biryerleri çizmedikçe :cat:

bu da benim rahmetli bıtbıtlarım:) rahmetliler çok severdi motorumu

img2467f.jpg

aga ne güldüm yaw bu horozlar işi abartmışlar tırnaklara baksanıza pençe resmen :)

Son düzenleme:
tavuklara bende koptum kedileri gördüm bende ama bu horoz gillerden ilk defa görüyorum :D:D:D

bu rahmetli meselesi çok acıklı duruyor..:D
noldu yedinizmi bıtbıtları...:D

ahaha koray cevap bekliyoruz... :queen:

aslında 4 tanelerdi, tavuk olan psikopattı biraz, köpeklere filan saldırıyodu ama son saldırdığı köpek dişli çıktı biraz, biz görmeden öldürmüş
diğer üçüde büyüdü (2si horoz) ve ötmeye başladılar sonra, sevindik bizde ne güzel ötüyolar vs diye ama daha sonra hergün sabahın beşinde ötmeye başladılar. biz zaten perişan olduk, mahalleninde huzuru kalmadı yeminle:) havanın aydınlandığını anlamasında diye kafeslerinin heryerini kapattık olmadı, kalktık dışarı çıkardık her sabah olmadı, zorla yem yedirdik sussunlar diye olmadı. son çare kesmek zorunda kaldık

aga ne güldüm yaw bu horozlar işi abartmışlar tırnaklara baksanıza pençe resmen :)

bide kafaları basmıyo, selenin yanına geliyolar, kaymamak için patinaj çekiyolardı:) ondan daha beteride sürekli kakalarını yapıyolardı. asitli bişe, izleri duruyor hala:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sokak kedisiyle bir türlü baş edemedim, eve girip her odayı turlama huyu da var ama iyi çekirge yakalar.:p

Şundaki yatışa bak, ayakları sarkıtmış bir de.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar