siyaset meydanı gibi olmuş buraları.. arkadaşlar kimse kimseyi kırmasın.. bazılarımız başlangıç motoru olarak bazılarımız hoşuna gittiği için, bzaıları onu alabildiği için, bazılarıda denemek için almış olabilirler.. önemli olan benim çişim seninkinden daha uzağa gidiyor demek değil.. önemli olan tükürük yarıştırmak değil.... önemli olan anlayış tır... 1100 ss den 50 ss ye kadar çok motor kullandım... kuryelik yaptım yıllarca... bir çocu bisiklet kullanamazken 7 yaşında motora biniyordum... çok şey gördüm çok şey duydum.. kimler geldi kimler geçti... ama şu bir gerçek.. efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir.... ben hyo yu alırken denemek amaçlı aldım.. son yozgat çorum seferimde türlü sıkıştırmalarıma toprak araziye vurmalarıma limitlerimi zorlamama bile çok olumsuz yanıt vermedi.. ben bunları yaparak bu motoru amartisör keçesi haricinde bozamadım.. demekki bozanlar hoyrat insanlar.... ama istisnalar çıkar.. hyo forumuna yeniden hyonun hakkında konuşmak ve birbirimizi yaptığımız yapacağımız şeylerde bilgilendirmek için konuşalım...
FORUM KONU DIŞINA ÇIKIP BİRBİRİNİZE HAKARET EDECEK SEVİYEYE GELMESİN LÜTFEN...
ağrıza gezi yapılan değişikler ve fiyatlar için buluşalım... anlayanlara... kırdıysam özür dilerim..
bu arada motoruma maşallah demeyi unutmayın....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------
bu arada ben yakında amartisör keçesini değiştireceğim.. bir ilan buldum.. fiyatta uygun belki işinize yarar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0-gt250r-amortisor-kece-takimi-32601597/detay