Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende kötü diye biliyorum zaten şuan kullanıyorumda çok kayıyor ama tabi bi mondial e takılan lastiklerlede kıyaslanmaz yinede herkese göre farklıdır bu kiminin memnun olmaktan kastı en iyidir kiminin en kötü göreceli birşey:)

Bende kötü diye biliyorum zaten şuan kullanıyorumda çok kayıyor ama tabi bi mondial e takılan lastiklerlede kıyaslanmaz yinede herkese göre farklıdır bu kiminin memnun olmaktan kastı en iyidir kiminin en kötü göreceli birşey:)
Bende ybr'nin Lastiklerden şikayetci olan çok insan gördüm , ama city'nin tubelesslerden şikayetci ilk seni görüyorum :p

selamlar arkadaslar cbr ve ybr 125 in orj lastik markası nedir? ybr 125 orj lastiğiyle kullanan arkadaslar sıkıntı yasadımı hiç memnunmsunuz?
Cbr 125ın stok lastikleri İRC markadır dengesizdir ne yapcağı pek belli olmaz.
Yatmalara kalkmalara pek gelmez :mrgreen:

Ybr topici bi alt sokakta :)

gevurlar işte, ingilizce yazmışlar :p

Poşet lafınıda en çok askerde duydum bu arada :queen:

Arkadaşlar, acaba boyu 1.80cm'nin üzerinde olan birileri motosiklet üzerinde fotolarını koyabilir mi?

Arkadaşlar, acaba boyu 1.80cm'nin üzerinde olan birileri motosiklet üzerinde fotolarını koyabilir mi?

1.85 var ama fotoğraf isteme çok berbat çıkıyorum ya da çıkıyoruz mu demeliydim.
Şaka tabiki tüm fotoğraflarımı yanlışlıkla sildim geçenlerde, o yüzden fotoğraf koyamıyorum.

Casillas00 pazar günü hava çok çok kötü olmassa geliyorum İstanbula.
Evet arkadaşlar pazar günü güzel bir buluşmaya katılacak olan yok mu? Şöyle bir cbr buluşması yapsak. Bakın İzmirlilere drag yapmaya gidiyolar:cherry:
Argunes hatta sende gel canlı canlı görmüş olursun. Birimize artçı olursun, kesin değil ama ben tek gelicem galiba.

1.85 var ama fotoğraf isteme çok berbat çıkıyorum ya da çıkıyoruz mu demeliydim.
Şaka tabiki tüm fotoğraflarımı yanlışlıkla sildim geçenlerde, o yüzden fotoğraf koyamıyorum.

Casillas00 pazar günü hava çok çok kötü olmassa geliyorum İstanbula.
Evet arkadaşlar pazar günü güzel bir buluşmaya katılacak olan yok mu? Şöyle bir cbr buluşması yapsak. Bakın İzmirlilere drag yapmaya gidiyolar:cherry:
Argunes hatta sende gel canlı canlı görmüş olursun. Birimize artçı olursun, kesin değil ama ben tek gelicem galiba.

Davet için teşekkürler, eğer bir yerlerde buluşacaksanız katılmayı isterim. En azından sohbet etmiş oluruz.

pazargünü sağaanak yağış var. bu arada istinye borusan'da kullanılmış motosiklet fuarı olacakmış bugun şirkete mail geldi. soğuk havada üşenmezsem gitmeyi planlıyorum ama bakalım. pazar günü anlıkbir kararla vazgeçebilrim :)

Davet için teşekkürler, eğer bir yerlerde buluşacaksanız katılmayı isterim. En azından sohbet etmiş oluruz.

Nereye gidip, ne yapacağımız hakkında hiç bir bilgim yok açıkçası. Casillas nereye giderse biz de peşinden takip edicez.

overcloud anlık bir kararla fuara gitmekten vaz geçmeni ümit ediyorum.:cherry:

arkadaşlar merhaba ben izmirden eray aranıza yeni katıldım 2010 kırmızı siyah cbr 125m var iyi aksamlar

Nereye gidip, ne yapacağımız hakkında hiç bir bilgim yok açıkçası. Casillas nereye giderse biz de peşinden takip edicez.

overcloud anlık bir kararla fuara gitmekten vaz geçmeni ümit ediyorum.:cherry:

Pazar günü öğleden sonra boşum,12-1 arası Şekerpınar tarafında bizim köyün turnuva maçı varmış ona gitcem ordan gelir gezeriz ama hava çok bozdu bırden inş. güzel olur.

Fotomakinam uzun zamandır yoktu yeni geldi bol bol foto çekerim motoru kış uykusuna yatırmadan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar