kahraman maraş mt bir pazarıda güvercinlik te su kenarında gecirdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:57 ----------

arkadaşalr bu gün öyleden sonra idi arkadaşalrla kısa bir tur yapalım dedik vurduk kendimizi kötü yollara :)
az gittik uz gittik dereleri tepeleri aştıkgüzel bide mangal yabtık su kaynaklarının olduğu ve elektirik santralinin olduğu kahraman maraş a 5 km mesafedeki güvercinlik hes santraline gittik tabiat harikası yerlerimiz var kıymetini bilelim dedik arkadaşlarala doğanın ahengine bıraktık kendimizi zaman kısa olsada kafalarımı dinledik eh brirazda doğayı dinledik 4 motor 8 kişi gittik harika gecti daha da nicelerine inşallah

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tatlı su motorcusu dedikleri böyle birşey sanırım :)
O havalar istanbulda hayal artık :( Siz oraların tadını çıkarın sonuna kadar yakışıyor size ...

Anadiliniz Türkçe değil sanırım. Ne biçim bir yazıdır bu.

Sırf bu mesajı yazmak için girdim başlığa.

Anadiliniz Türkçe değil sanırım. Ne biçim bir yazıdır bu.

Sırf bu mesajı yazmak için girdim başlığa.

merak ettim neresini beğenmediniz:) umarım türk dil tarih kurumundan biri değilsinizdir:) arkadaşlar bence pek çok kişiden daha düzgün yazmışlar, en azından ben yazılanları anlayabiliyorum :)

Adana İl Temsilcisi
güzel bir beraberlik olmuş mustafacığım.tüm arkadaşlara selamlar,bir kaç haftaya kadar ziyaretinize geliyoruz.

Güzel gezi olmuş fakat resimlerinizi 800x600 boyutlarında yüklesenizde, bizim bilgisayarlarda sayfayı açarken can çekişmese daha güzel olmaz mı ?

merak ettim neresini beğenmediniz:) umarım türk dil tarih kurumundan biri değilsinizdir:) arkadaşlar bence pek çok kişiden daha düzgün yazmışlar, en azından ben yazılanları anlayabiliyorum :)

:) teşekkür ederim arkadaşta fazla inceleyeceğine tadını çıkarsa bence daha güzel olur

Takılmaya devam edin gençler :p yanlışı yanlış yapan yanlıştan daha yanlıştır(trk dil kurmu dan zordnaruus daktor tuyra). Forum kurallarına göre hepinizi tarih yargılayacaktııırrr tır tır tııırırırır.

Takılmaya devam edin gençler :p yanlışı yanlış yapan yanlıştan daha yanlıştır(trk dil kurmu dan zordnaruus daktor tuyra). Forum kurallarına göre hepinizi tarih yargılayacaktııırrr tır tır tııırırırır.

motosikletin osuruktan tayyare yazmışsın sen ilk once kendın öğren türkçeyi

osuruk : osuruk -ğu isim, kaba konuşmada Yellenme. (kaynak: tdk)

tayyare: isim, eskimiş (tayya:re) Arapça µayy¥re Uçak: (kaynak: tdk)

-dan: Ayrılma/Uzaklaşma Hâl Eki (-den ) (kaynak: http://www.turkcebilgi.net/edebiyat/dil-bilgisi/uzaklasma-hal-eki--den--232966.html)

osuruktan tayyare: değersiz, önemsiz. yalan ya da uyduruk haber.(kaynak: ekşi)

yanlışı yanlış yapanların yanlış bulma çabaları anlamsız, yanlış yapan doğruyu savunsa bile, (kaynak: tuyra) ki yanlışım yok.

gülücük eklemeyi unutmuşum yahu: :cherry:

Üslup yanlışlarının da en az muhteva yanlışları kadar vahim olabildiğine katılır mısınız peki sayın zordinaryüs? Ben bu başlıkta ciddi bir üslup yanlışı görüyorum mesela, ve Maraşlı arkadaşlarımıza ait bir yanlış değil bu.

osuruk : osuruk -ğu isim, kaba konuşmada Yellenme. (kaynak: tdk)

tayyare: isim, eskimiş (tayya:re) Arapça µayy¥re Uçak: (kaynak: tdk)

-dan: Ayrılma/Uzaklaşma Hâl Eki (-den ) (kaynak: http://www.turkcebilgi.net/edebiyat/dil-bilgisi/uzaklasma-hal-eki--den--232966.html)

osuruktan tayyare: değersiz, önemsiz. yalan ya da uyduruk haber.(kaynak: ekşi)

yanlışı yanlış yapanların yanlış bulma çabaları anlamsız, yanlış yapan doğruyu savunsa bile, (kaynak: tuyra) ki yanlışım yok.

gülücük eklemeyi unutmuşum yahu: :cherry:

bilgisayarın başında 2-3 tane tuşa basmakla türkçe'miz kötü olmaz merak etme

Üslubun yanlış olması bir uyarı,
Sevmediğim birşey aslında ufak tefek yanlış yapanların uyarılması,
Hepimiz yapıyoruz bu yanlışı.

Türk dil kurumu kesilmeyi, ukelalık yapmayı sevmiyorum ben de;
Ama sevmedim bu yazıyı,
İnsan dil bilgisi bilmeyebilir de,
bilmez mi yaşadığı şehrin adını yazmayı?

(şair özentisi üzgün tuyra, 2010)

UqUR_, Türkçe dili adına bu kararı sen verdiysen çok komik. Sen vermediysen çok üzücü. Ayrıca türkçe'miz, Türkçemiz şeklinde yazılır.

Son düzenleme:
dediğim gibi pc başında istediğim gibi yazarım altı üstü lanet bir klavye türkçeyi yanlış yazsakta karsıdakı anlasın yeter,senin canını sıkıysa başlık yetkili birine bildir düzenlesinler

UqUR_; klavye başında dikkat etmiyorsun, hadi eyvallah diyelim. Kara kalemi eline alıp herhangi bir yazı yazdığında dikkat ediyor musun sanki? Güldürme beni.

cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun

Bu kadar da sert konuşuyorum, dil bilgisiyle, bilimle yargılayın beni, cahilliğinizle değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
aynı şeyi ben diyecektım elimizde kalem yok ağzımızı açıpta konuşmuyoruzda forumda sadece lanet bir klavye, kendımızı zorlamaya gerek yok,ortama uy :cherry: xD

Son düzenleme:
Lanet olası klavye değil mi, asshole diyelim tam olsun. Americo replico.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar