kahraman maraş mt bir pazarıda güvercinlik te su kenarında gecirdi

UqUR_, güldüq lan zaaaaaa xD. +1 kardeş.

Gezi rapolarını çok severim. Zevkle okurum, fakat bu başlığı baltalamış gibiyim, yorumcularından ve okuyuculardan özür dilerim. Fakat dil katliamcılarını üzerlerine alınmasın bu özürü. Daha yazmıyorum bu başlığa; polemiklere sürüklemek istemiyorum. Çünkü tüm düşüncelerimi ifade ettim. Bu gezi raporundan zevk alabilenlere özürlerime tekrar iletiyorum.

Saygı sevgi falan ne varsa hepsi benden size.

UqUR_, güldüq lan zaaaaaa xD. +1 kardeş.

Gezi rapolarını çok severim. Zevkle okurum, fakat bu başlığı baltalamış gibiyim, yorumcularından ve okuyuculardan özür dilerim. Fakat dil katliamcılarını üzerlerine alınmasın bu özürü. Daha yazmıyorum bu başlığa; polemiklere sürüklemek istemiyorum. Çünkü tüm düşüncelerimi ifade ettim. Bu gezi raporundan zevk alabilenlere özürlerime tekrar iletiyorum.

Saygı sevgi falan ne varsa hepsi benden size.

bizden sana saygı kardeşim klavye kabadayısı ve ukalası arkadaşım sevmeye bilirsin ama saygı duyabilirsin diğer kişilerin yazdıklarına sen saygı duymayı bilmiyorsan sevgiyide saygıyıda haketmiyorsun demekki burası tartışma platformu değil paylaşma platformu herkes bişeylerini paylaşır eğlenir sen eğlenmeyide bilmiyorsun demekki çünki paylaştığın ve paylaşacağın bişeylerinde yopk payalmasını bilsen zaten tartışmazsın kimse ile karşındakine saygı duysan sevgi ile karşılık bulursun oda yok buda yok sen nasıl birisinki sadece eleştiri yapıyorsun ve paylaşmasını bilen kişilerin paylaşımlarından kendine vazife çıkartıyorsunsen başkalarının güzel paylaşımlarıyla gecinen asalakmısın yoksa :)

Mustafa kardeşim, Kahramanmaraş'ın kahraman motorcularına selam olsun.

Paylaşım için ::thanks:

yürü be tuyra kim tutar senii sağlam adam bu lafın altında kalmıyo yahuu...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar