[Adana - MT]

Merhabalar,

Yeni üye oldum. Aslında oldukça yeni bir motorsiklet kullanıcısıyım.

Bilgilerim aşağıda:

İsim: Sabri Temizgönül
Motorsiklet: Kawasaki EN 500

Gezilerde görüşmek üzere.

Sabri Temizzgönül

Sabri kardeş, hoşgeldin :rendeer: umarım katılımcı olursun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------

Benim oyumda Yolu asfalt, suyu ve yeşilliği bol olan alternatiftir.
Feke yolu bu tanıma uyuyorsa sorun yok.

Yusuf abi, ben vekaleti sana veriyorum. Nereye dersen oraya giderim :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------

.... ç.gürselin dediği,göznedeki ayvagediği yaylası.havası güzel,serin,manzara hoş.

Bak burasıda olabilir :cat:

Fuat usta,
Sende gelirsin geziye,
Ameliyat boğazdan oldu nasılsa sürmene engel değildir.:cherry:[/QUOTE]

sagol yusuf abi dikişler taze acılmasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 ----------

Hoş geldin Sabri kardeş.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------

Benim oyumda Yolu asfalt, suyu ve yeşilliği bol olan alternatiftir.
Feke yolu bu tanıma uyuyorsa sorun yok.

Fuat usta,
Sende gelirsin geziye,
Ameliyat boğazdan oldu nasılsa sürmene engel değildir.:cherry:

sagol yusuf abi dikişler taze zorlamam lazım bidaha ki sefere insallah

Tayfun, bu pazar seni aramızda görecezmi :bounce:

göremiceniz neden diye sor hele çünkü siz hep kendinize göre ayarlıyorsunuz gezi programlarını ondan dolayı bende gelmiyorumm. dur hemen kızma ya muzaffer abi böyle bir açıklama yaparmayımm yav napıyımm abi sizin bir pazarınız var geziler etkinlikler hep ona göre ayarlı bizimde pazar olayımız olmadıgı için malesef bu pazarda mesai deyim ondan gelemiyorum gelin birdegişiklik yapak bu sefer grub bana uysun ben size uyamıyorum pazertisi nereye istiyorsanız geliyimmm sözz vallaa :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------

ben gelemiyorum ama istiyorsann benim motor gitsinn al götür bu pazar onla gez biraz cigeri açılsınn depoyu doldur deme haaa :bounce::bounce:

göremiceniz neden diye sor hele çünkü siz hep kendinize göre ayarlıyorsunuz gezi programlarını ondan dolayı bende gelmiyorumm. dur hemen kızma ya muzaffer abi böyle bir açıklama yaparmayımm yav napıyımm abi sizin bir pazarınız var geziler etkinlikler hep ona göre ayarlı bizimde pazar olayımız olmadıgı için malesef bu pazarda mesai deyim ondan gelemiyorum gelin birdegişiklik yapak bu sefer grub bana uysun ben size uyamıyorum pazertisi nereye istiyorsanız geliyimmm sözz vallaa :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------

ben gelemiyorum ama istiyorsann benim motor gitsinn al götür bu pazar onla gez biraz cigeri açılsınn depoyu doldur deme haaa :bounce::bounce:

Tamam bu pazar motorunu alim aküsü dolsun, ama zaten dolu olun depoyu nasıl doldurim :mrgreen:

YAW BENİM CANIM SIKILIYOR :)
39913_1552409057348_1448815354_31426581_5773983_ncopy.jpg

iyi akşamlar arkadaşlar.:)
fuat ustam geçmiş olsun yeni duydum. allah acil şifa versin. :rendeer:
cengiz sen fenasın, neler çıkarıyorsun ortaya öyle. vallahi iyi güldürdün beni.:queen:

ulen ne feke nede maraş:bounce:ben bu hafta yörük çadırı oaradanda akyar koyuna gidip bol güneş ve denizin güzel zamanını değerlendireceğim:wiinkk:siz bu mevsimde ağzınızın tadını bilmeyorsunuz:pr:benimle gelmek isteyenler belli fakat arzu eden tlf açabilir:cat:saat 08.30 moladan hareket edeceğim:)...............fuatcığım sana acil şifalar dilerim:rendeer::rendeer:yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz çarşambaya lütfen boş gelmeyin ona göreeeeee

ulen ne feke nede maraş:bounce:ben bu hafta yörük çadırı oaradanda akyar koyuna gidip bol güneş ve denizin güzel zamanını değerlendireceğim:wiinkk:siz bu mevsimde ağzınızın tadını bilmeyorsunuz:pr:benimle gelmek isteyenler belli fakat arzu eden tlf açabilir:cat:saat 08.30 moladan hareket edeceğim:)...............fuatcığım sana acil şifalar dilerim:rendeer::rendeer:yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz çarşambaya lütfen boş gelmeyin ona göreeeeee

abi hakkatten ya denize girerdik güzelde olurdu iyi fikir. bu arada zaten kozan yolunda çalışma var diye biliyorum yol perişanmış değiştimi acaba. bide geçen hafta yörük çadırında hep mankenler varmış fotoğraf çekimi yapmışlar keşke geçen pazar gitseydik :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Merhabalar,

Yeni üye oldum. Aslında oldukça yeni bir motorsiklet kullanıcısıyım.

Bilgilerim aşağıda:

İsim: Sabri Temizgönül
Motorsiklet: Kawasaki EN 500

Gezilerde görüşmek üzere.

Sabri Temizzgönül

Bu arada 3 chopper cı olduk her nekadar çakma olsada benimki :) cengiz abi ben ve siz. hayırlı olsun yarınki toplantıya bekleriz.. 17,30 beyazevler çamlık cafe

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.
bu akşam toplantıya bekliyoruz.saat:19,30-20,00 beyazevler-çamlık kafe

herkese günaydınlar hayırlı ve bol kazanclar ......:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:20 ----------

günaydın tüm motor severlere herkese hayırlı günler.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Akşam görüşmek dileği ile.

Muzaffer abim (Fazerr),
Maşallah ördek gibisin, her fırsatta suya girmek için deli oluyorsun.
Koysana evin balkonuna büyükçe bir leğen. Sıkıldıkça, özledikçe gir.
Hiç değilse hafta sonları da bize takılırsın.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar