26.09.2010 anadolu feneri gezimiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilktoplanma.jpg

yaklaşık 25 motor olması gereken gezimiz tam ekibin evden çıkma saatinde başlayan yağmur nedeniyle yukarıda kadroyla
başladı
sryoruz.jpg

ve yola çıktık
boaz.jpg

harika bir boğaz manzarası
alperenler.jpg

çay içmek duruyoruz denize sıfır bir tesis olan alperenlerdeyiz tesis güzel fakat fiyatlar biraz pahalı
boaz2.jpg

tesisin panoraması gayet güzel
temavakf.jpg

tema vakfındayız gerçekten mükemmel bir yer
temavakftoplu.jpg

yağmurdan eser yok birden bastıran sıcak altındaki ekibimiz
temavakf.jpg

tema vakfından bakınca boğaz bir başka güzel görünüyor
2kprnnsahibi.jpg

fatih sultan mehmet köprüsünün yeni sahibi
yatepesindeyiz.jpg

ekip hz yuşa tepesinde
yatepesikediayhanabi.jpg

kedi böyle sevilir ve poz verdilirir
hakanbeyveei.jpg

dünya tatlısı bir çift birliktelikleri bir ömür sürer inşallah
ekmekparasbeabi.jpg

ekmek parası
motorlardinleniyor.jpg

yollar nedeniyle uzun süre düşük hızda gitmek zorunda kaldık motorlar haliyle ısındı ve ısıttı dinlenmek hakları tabi
hasankardeimhangisiniar.jpg

hasan kardeşim hangisini araklasam diye bakınıyor
balklartertemizoldu.jpg

anadolu kavağında bizimle ilgilenen savaş kardeşimize sonsuz teşekkürler bu resim çekilmeden az önce balık ekmekler vardı artık yoklar
anadolukava.jpg

yoros kalesinin olduğu tepeden harika bir manzara
yoroskalesi.jpg

ceneviz yapımı yoros kalesi
kavak.jpg

motorlara gene mola fırsatı çıktı
anaew.jpg

böyle bir manzaranın önünde de poz vermeden olmazdı
anadolufeneri.jpg

geldik anadolu fenerine manzarası yetiyor zaten
muhittin.jpg

işte jagadam fazla söze ne hacet
anai.jpg

gezimizin sonu ekibe tekrar teşekkürler

yakışır :) güzel gezi olmuş işim olmasaydı gelecektim ama kısmet bir dahakine inş. tekrarlarını birlikte yaşamak dileğiyle...

güzel bir gezi elinıze sağlık bir dahaki sefere bende aranızda olmak istiyorum umarım yağış olmaz :)

kardeşim çok güzel gezi gerçekleştirdiniz benim durumum malumdu affımı istemiştim biliyosun bedenim sizinle değildi ama kalbim herzamann sizinledir elinize sağlık fotolar harika:cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılamadık ama gönlümüz sizinleydi. Malum mazeretim var bu hafta sonuda doluyum ama daha sonraki haftalar yapılacak olan organizasyonlara katılım göstermeye çalışacağız. Ayhan abi ve Melike ben yapamadım bir organizasyon kusura bakmayın ama siz bayağı gezdiniz :) Yalovasıydı Anadolu Feneriydi, hadi bakalım Ekim ayında da beraber gezeriz İNŞALLAH.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

güzel gezi olmuş.

gelebilmeyi çok isterdim.. yağmurda yaşadığım trafik kazasından sonra korkmaya başladım yağışlı havalardan o yüzden sabah çıkmadım evden. bir dhaki sefere bende aranızda olucam inşallah.

çok hoş olmuş az ve öz bir ekiple güzel yerleri gezmişsiniz hele en son foto zaten yeter harika bir görüntü kıskandım wala :)

Buradan Yılmaz, Muhittin, Ayhan Abi ve kızı Melike, Arif, Kemal, Hasan, Zafer'e beraber yaptığımız bu gezi için teşekkür ediyorum.

Ayrıca Yılmaz'a organizayon için (planlı ve harika) ve bizi misafir eden Savaş'a da teşekkür ederim.

kardesim gercekten cok güzel bi gezi oldu benim başima gelenlerden sonra ama yinede degdi valla bizi yanliz birakmayan herkeze ayri ayri tesekkür ederim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hafta içi bir gezi tertiplenecek hattat hasan kardeşim tarafından ben bu hafta pas geçecem ama önümüzdeki hafta uzun soluklu bir gezi planım var arkadaşların beğenisine sunacam

Güzel gezi olmuş tebrikler.
Ayhan abi olarak ismi etiketlenen abimizi nereden tanıyorum diye düşünürken geçen pazar yalova feriborunda kısa süreli sohbet etmiştik şimdi hatırladım :)

Yılmaz abiye (Runbelx) organizasyon için teşekkür ediyorum.sonradan katılmama rağmen güzel bi gezi oldu.Bu organizasyona katılan abilerime hoş muhabbetlerinden ötürü tşk ediyorum.(Kaısar=Hasan)

güzel gezi,güzel yerler,yağmur dolayısıyla kaç kişi fire verdiniz :p kim bu şekerci kardeşler bakim :queen:

Güzel bir gezi olmuş.Geçtiğimiz haftalar içerisinde biz de anadolu yakası sahil şeridini Karadeniz sahillerine kadar gezmek istiyorduk, sizin fotoğraflara bakarak sayenizde gezmiş görmüş olduk.
Yakın bir zaman içerisinde Starforce ile Bartın'a hatta Cide ye kadar Batı karadeniz turu yapmayı planlıyoruz.Grubunuzdan gelmek isteyen arkadaşlar varsa bize katılabilirler.Zaten birkısım arkadaslarla Yalova'da tanışmıştık.
Tur başlangıcı için Hava durumunu takip ediyoruz.Güzergahımız aşağı yukarı aşagıdaki gibi olacak.
rotai.jpg
[/URL][/IMG]

serdar abi selamlar..
cide benim memleketim..
sizinle gelmeyi o kadar çok isterim ki aslında...
ama 200lük bir motorla o güzergah bitmez abicim..
benide bitirir kendinide ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

içindeki insanlar güzel olunca resimler ne haliyle güzel çıkıyor

senin olmadığın resimler daha bi güzel sanki yılmaz'ım...

aynı sebepten ötürümü acaba ?:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar