Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sağolun yorumlarınız için lanet olsun ne yapıyım gitti o kadar borca girip almıştım 1 hafta olmadı alalı grenajlar kırık far kırık cam vs mekanik kısım yürüyeni iyi durumda 2000 tl ye satışını vericem bir dahada uzak dursun benden.

Bence bir tane far bul ona çıkma ve kullanmaya devam et derim. Ama tercih senin tabi. Motor yürüyorsa, bir dünya zarar edip bir de motorsuz kalmana değmez bence. İmkanın olursa yavaş yavaş da yaptırırsın.

yuru bee rmazan nerelerdesin görüşemiyoruz :cat:

ben burlardayım... bir kaç sayfa önce resimlerde vardı....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------

Uploaded with ImageShack.us

aha resimler............

merhaba arkadaşlar ST Kanuni GT 250 R almayı düşünüyorum motor nasıl kullanıcıları beğeniyormu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

ayrıca hyo ile st kanuni arasında bir fark varmı ?

hyo 250 satıs konusunda yardımcı olabilecek varmı ?motor almak istiyorumda bildiğiniz varmı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar gv 250 forumunda yazdığım bir sorun.
Yazın egeye inmiştim motor ile;toplam 2100 km lik tatilim boyunca üç defa dediğiniz şekilde 100 le giderken devir aniden abuk subuk yükselip (sanki vites düşürmüşüm gibi) kısa bir süreliğine gaz kesti.Tabii korkup hemen gazı bıraktığım için gaz kesme süresini hesaplayamadım;ama en fazla üç saniye kadar yapıyordur.Sonra düzeliyor.
İstanbul'da da bir defa yapmıştı önceden.
Her olduğunda ortak olan koşulları yazayım.
1-Motor en az 1 saat sürülmüş oluyor.
2-Bölünmemiş iki şeritli,yol bozuk yerlerde oluyor.Birbuçuk saat kesintisiz otoyolda 100-120 ile seyretmişliğim var düzgün yolda sorun yok nedense.
3-Biri ilk gün istanbul foça arasında akşam vakti,öbürü muğla ayvalık arası öğle üzeri,sonuncusu ayvalık-erdek arası 6 civarı oldu-hepsinde de en az 300-400 km yaptıktan sonra,varacağım yere yakınken oluyor yani.

Anlattığım kimse bunun neden olduğunu açıklayamadı bana,vites kaydırmıştır falan diyorlar alakası yok.

Sizden kimsenin başına geldi mi acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ön freni sıkınca ötme sesi gelmesi balatanın bitmesinden mi kaynaklanıyor?

Yani muhtemelen :), Scooter balatası kullanıyorum bende, belki işine gelir seninde çifti 3,5 tl :p bi sıkıntısını görmedim güzelde tutuyor.

Ön freni sıkınca ötme sesi gelmesi balatanın bitmesinden mi kaynaklanıyor?

Balatalar bittiğinde CızCuz diye bir ses gelir; Evet; Diske sürtme sesidir. Yalnız Balatalar tozlandığında kirlendiğinde veya çok kuru kaldığında da aynı sesler gelir :wiinkk: Bir Temizle spreyle bakalım :bounce:

Balatalar bittiğinde CızCuz diye bir ses gelir; Evet; Diske sürtme sesidir. Yalnız Balatalar tozlandığında kirlendiğinde veya çok kuru kaldığında da aynı sesler gelir :wiinkk: Bir Temizle spreyle bakalım :bounce:

İnce tiz bi ses gelyo kuş ötmesi gibi ama sadece hafif frenlemede oluyo bide yokuş aşagı inerken daha belirgin braz daha sert frenlemede ses yok.

İnce tiz bi ses gelyo kuş ötmesi gibi ama sadece hafif frenlemede oluyo bide yokuş aşagı inerken daha belirgin braz daha sert frenlemede ses yok.

Balatanın biryerinde hata olup o kısmı diski çiziyorda olabilir, mesela çok sert bi demir vardı balatanın içinde, tahmin!

Benimde arka balata yeni olmasına rağmen ötüyor, bazen diski yakıyor rengi kararıyor, bazen bakıyorum beyazlıyor temizliyor falan filan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar en fazla ne kadar uzun yola çıktınız bilgilendirebilirmisiniz acaba

bide st ile mi hyo ile mi

Hyosung GT 250 R ; 2007 Model; TUruncu Siyah motorum ile;

Hatırladığım uzun yollar; 120 km lik bir mesafe; git gel 250.
Bir de 200 km lik bir mesafe; git gel 400 km.
Yalnız burda arkadasım 5oo km gitti geldi; toplam 1ooo km yol yaptı; Rize-Samsun :) TIK yok :) O da hyosung :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşşeküürler son bi kaç gündür gözlemliyorumda daha st il uzun yola çıkmış adam göremedım

teşşeküürler son bi kaç gündür gözlemliyorumda daha st il uzun yola çıkmış adam göremedım

200km uzun sayılyosa ben çok gittim geldim 2009 S&T benimki...

ama daha öle 400-500km bi binişte yapmadım.

benim motoru aldıgım arkadaş devamlı denizli-izmir yapıyodu ama.sağlamlıklarını karşılaştırmak istiyosan bence kıstas değil bu 2 siylede uzun yol yapılabilir zaten farkları belli enjeksiyon,devir kesici falan filan diger herşeyi aynı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar