[İstanbul-MT] 26/09/2010 Anadolu Feneri'ne gidiyoruz

wala kötü olmasaydım o pozlarda bende olcaktım :) neyse saglık olsun jagadam sırt çantan çok orjinal nerde görsem tanırım :cherry: birimimin degişme ihtimali var eger değişirse boş zamanım daha çok olacak o zaman güzel havalarda kopcas :))) petrolde kaydıktan sonra ıslak kaygan zeminde tırsar oldum yahu :)

wala kötü olmasaydım o pozlarda bende olcaktım :) neyse saglık olsun jagadam sırt çantan çok orjinal nerde görsem tanırım :cherry: birimimin degişme ihtimali var eger değişirse boş zamanım daha çok olacak o zaman güzel havalarda kopcas :))) petrolde kaydıktan sonra ıslak kaygan zeminde tırsar oldum yahu :)

Senin o zemin resmen buz pateni pistiydi. Ben de düşecektim ama tecrübem ve ustalığım sayesinde kurtardım...
Bir de motorsuz girmem sayesinde. :)
Yürümek bile zordu yav...

Bu havaya rağmen güzel gezi olmuş..
İnadına gezilmiş ..:)
Aklım sizleydi...Ama gelemedim maalesef..
Bidahaki sefere artık..

Senin o zemin resmen buz pateni pistiydi. Ben de düşecektim ama tecrübem ve ustalığım sayesinde kurtardım...
Bir de motorsuz girmem sayesinde. :)
Yürümek bile zordu yav...

wala içimden 'sabah sabah gezi başlamadan karizma gitti ahada acemi motorcu diyecekler dedim' :cherry: ne oldugunu anlamadım allahtan yavaştım yoksa pompacının üzerine çıkacaktım biryerlerimide incitecektim.sabah eve gelirken teyzenin biri beni göre göre önüme atladı arada azda olsa mesafe var ama yerler ıslak acaip kaygan yagmur taze çiselemiş sert fren yada ani manevra yapsam olan bana olucak kesinn yerdeyim bende düz devam teyzenin üzerine :cherry: bir metre mesafeyle yırttı.bagırdım teyze napıyon ya benide kendinide öldürtcen hiçç tınmadı deli oldum ya hiç yüzüme bile bakmadı...
umursanmadıgımızı bir kere daha yaşamış oldum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel insanlarla güzel bir gezi oldu katılan herkese sonsuz teşekkürler gezilerin en güzel yanı da her gezide yeni arkadaşlar edinmek arif kardeşim,hakan bey ve eşi dünya tatlı sı insanlardı resimlerin devamı var yarın sabah yükleyeceğim bu arada millet yağmurdan sonra ne sıcak oldu be

ben sabah evden çıkamayınca gün boyu aile saadeti yaşamak zorunda kaldım, valla bravo güzel gezmişsiniz, tüm gün acayip sıcak oldu ...

@ runbelx Valla gel(e)mediğime pişman olmadım desem yalan söylerim.

dostum bu gezide hava muhalefeti olmasaydı kafadan 15 motor olurdu fotoda,pişmanlıgı o zaman görcen :cherry: bizim diger gezilerimizde harikaydı mangalın tadı damagımda kaldı wala ama yalovadaki şelaleye tırmanış daha bi başkaydı:)

masallah masallah ıstanbul mt ye
ben aslında bırsey dıyecegım cekınıyorum.
İstanbul mt yazan bı sırt ıcın yada ufak etıket mı yaptırsak ??

dostum bu gezide hava muhalefeti olmasaydı kafadan 15 motor olurdu fotoda,pişmanlıgı o zaman görcen :cherry: bizim diger gezilerimizde harikaydı mangalın tadı damagımda kaldı wala ama yalovadaki şelaleye tırmanış daha bi başkaydı:)

Ben yalovaya'da geldim. Bir ayağımızda orada olduğundan koşturmacadan yine aksilik katılamadım. Hatta ben şelaleye giderken sizler dönüyordunuz. Yağmur ters köşeye yatırdı ne yapalım.

Ben yalovaya'da geldim. Bir ayağımızda orada olduğundan koşturmacadan yine aksilik katılamadım. Hatta ben şelaleye giderken sizler dönüyordunuz. Yağmur ters köşeye yatırdı ne yapalım.

kısmet dostum inşl önümüzdeki etkinliklerde birlikte olur kaynaşırız muhabbet ederiz :)

masallah masallah ıstanbul mt ye
ben aslında bırsey dıyecegım cekınıyorum.
İstanbul mt yazan bı sırt ıcın yada ufak etıket mı yaptırsak ??

bilmem olabilir yani tişört yaptırcanda bu havada giyilmez be kanka :)

MT ürünleri başlığı altında bu gibi ürünler satılmakta zaten..

İlgili link:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...k-sapka-boyunluk-patch-ayakkabi-koruyucu.html

hocam bılıyorum bunlar ama bızımkınde mesala ıstanbul mt yazabılır yada baska bır kısaltma olabılırmı

mantıklı degılmı hocam hem yolda bıle gorsek bırbırımızı tanırız:)
ıstanbul mt ne dıor bu konuda yahu sadece osbourne hocammı cevap verıor :)

Bilmem ki valla..Ben şahsen sadece tshirt ile motor kullanmam zaten ama patch olur belki montun arkasına..
Ayrıca İstanbul MT yapmak hoş olabilir belki..Normal logonun bir yerine şehir ismi yazılabilir..Standart olarak kullanılır diğer iller içinde..

evet olabilir şehir ismi yazılabilir farklı hoş bişeyler yakalamak lazım ki diger arkadaşlarıda cezbetsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar