bu gece upload yapacagım onay verırsenız admınle konusruz..
ancak ıstanbul mt guzel olu dıyorum ben
ancak ıstanbul mt guzel olu dıyorum ben
ist mt iyide yaz kış gidecek göze hoş gelecek görünecek bişi lazım önemli olan onu yapmak
eywah eywah hasan hocam sen sezonu kapatmayanlardansın
hocam aslınd hemen paylkas bende burdan yapayım ufaktan bende paylasayım sonrada gıder yaptırırm gerekırse herkese ben dagıtırım sorun olmaz ama katılım olsun bırlık beraberlık kuruldu ne guzel ( ben hala gezılere katılamasamda )
ısın ucunu bırakmamak gerek en sakat doneme gırıyoruz kıs donemıne
o senin dediğin şeyi ben tasarlarım hemde kralınıişim bu ama zaman lazım tabi biraz.. kafamdada aslında bazı tasarımlar var ama sergi için özel çalışmalar yapmam gerek onlar bitsin bir ara yaparız... ayrıca cuma gününe bişeyler yapmayı planlıyorum haberin olsunnn...
hg hasanbakalım yani bendede var amatör tasarımcılıkla karakalem ugraşmıştım bi ara 3d smax vs vs ama neyse artık ugraşmıyorum,wala cuma için bişi diyemem birimim degişebilir günüm belli deil
http://img832.imageshack.us/img832/6033/mtistanbul.jpg
ufaktan bır çalısma
hoş olmuş böle hoş şeyler olabilir,bende daha tazecik zn mi satmayı düşünüyom küçük gelmeye başladı bayramdan 1-2 gün önce almıştım regal raptor 100 yada 125-150 lik vitesli alcam.100cc vitesli var sıfır km 2650 diyo benimkini kaça satarım bilmiyom
selim ilanı ver hemen sahibinden.com a