[İstanbul-MT] 26/09/2010 Anadolu Feneri'ne gidiyoruz

bu gece upload yapacagım onay verırsenız admınle konusruz..

ancak ıstanbul mt guzel olu dıyorum ben

ist mt iyide yaz kış gidecek göze hoş gelecek görünecek bişi lazım önemli olan onu yapmak

cırt cırt denılen malzeme vardır ya mesela kot ceket arkasına cıkartıp yıkanabılır mont bende baska gruplardan gordum:) ısın acıkcası super duruyor ornegın benım tum ceketlerımde sol ustte kalp hızamda kan grubum yazıyor

ist mt iyide yaz kış gidecek göze hoş gelecek görünecek bişi lazım önemli olan onu yapmak

o senin dediğin şeyi ben tasarlarım hemde kralını :) işim bu ama zaman lazım tabi biraz.. kafamdada aslında bazı tasarımlar var ama sergi için özel çalışmalar yapmam gerek onlar bitsin bir ara yaparız... ayrıca cuma gününe bişeyler yapmayı planlıyorum haberin olsunnn...

eywah eywah hasan hocam sen sezonu kapatmayanlardansın :)

hocam aslınd hemen paylkas bende burdan yapayım ufaktan bende paylasayım sonrada gıder yaptırırm gerekırse herkese ben dagıtırım sorun olmaz ama katılım olsun bırlık beraberlık kuruldu ne guzel ( ben hala gezılere katılamasamda )
ısın ucunu bırakmamak gerek en sakat doneme gırıyoruz kıs donemıne

eywah eywah hasan hocam sen sezonu kapatmayanlardansın :)

hocam aslınd hemen paylkas bende burdan yapayım ufaktan bende paylasayım sonrada gıder yaptırırm gerekırse herkese ben dagıtırım sorun olmaz ama katılım olsun bırlık beraberlık kuruldu ne guzel ( ben hala gezılere katılamasamda )
ısın ucunu bırakmamak gerek en sakat doneme gırıyoruz kıs donemıne

bende sezon diye bi kavram yok zaten yaz kış motorcuyum ben 6 yıldır. (istanbul içi 100.000 km. yi devirdim sağsağlim :) ) bahar çiçeği gibi güneşi görünce çıkmam piyasaya :) yazın gezilecek yerler ayrı kışın gidecelecek yerler ayrı... ben tasarlarım ama uzun sürer benim vaktim yok şimdilik ama aklımda.... bazı sergiler var önümde onlar için özel çalışmaları bitiriyim sonrasında yaparım acelesi yok nasılsa...

Son düzenleme:
o senin dediğin şeyi ben tasarlarım hemde kralını :) işim bu ama zaman lazım tabi biraz.. kafamdada aslında bazı tasarımlar var ama sergi için özel çalışmalar yapmam gerek onlar bitsin bir ara yaparız... ayrıca cuma gününe bişeyler yapmayı planlıyorum haberin olsunnn...

hg hasan :) bakalım yani bendede var amatör tasarımcılıkla karakalem ugraşmıştım bi ara 3d smax vs vs ama neyse artık ugraşmıyorum,wala cuma için bişi diyemem birimim degişebilir günüm belli deil

Akşamdan bütün kıyafetlerimi hazırladım :) saatimide 9 a kurdum. Scooter la çıkıp parktan marauderi alıcaktım hesapta.. Yalnız 9 da uyandığımda inanılmaz yağmur yağıyordu hevesim kaçtı uyumaya devam ettim :( meğerse sadece 10 dakika kadar yağmış daha sonra uayndığımda bahar havasını görünce sinir oldum..
Şimdi resimlere bakıp kıskanmak düşüyor bana...
Bende çıkıp rumeli fenerine gittim .. Çipura yedim geri geldim. Tek başıma :) keşke birde resmini çekseydim tühh..
Bu arada farkında olmadan karşılıklı balık yemiş oldum biraz mesafeli de olsa ..
Katılanları tebrik ediyorum.

hocam acelesı yok haklısın bende senın gıbıyım kısmıs yazmıs bakımı yaparımsonra devam ederım ancak ıs ve arası bıde ızın gunumde balıga gıdıyordum okadar

motorsıklet yasam bıcımıdır demıs ustalar :)

hg hasan :) bakalım yani bendede var amatör tasarımcılıkla karakalem ugraşmıştım bi ara 3d smax vs vs ama neyse artık ugraşmıyorum,wala cuma için bişi diyemem birimim degişebilir günüm belli deil

hoşbulduk selim yorucu birgünün ardından mesaimi bitirdim ve yatıyorum yarın çok daha yoğun olacak inş. konuşuruz hafta arası görüşürüz bi ayar veririz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş olmuş böle hoş şeyler olabilir,bende daha tazecik zn mi satmayı düşünüyom küçük gelmeye başladı bayramdan 1-2 gün önce almıştım regal raptor 100 yada 125-150 lik vitesli alcam.100cc vitesli var sıfır km 2650 diyo benimkini kaça satarım bilmiyom

Forumdan Uzaklaştırıldı
selim ilanı ver hemen sahibinden.com a

hoş olmuş böle hoş şeyler olabilir,bende daha tazecik zn mi satmayı düşünüyom küçük gelmeye başladı bayramdan 1-2 gün önce almıştım regal raptor 100 yada 125-150 lik vitesli alcam.100cc vitesli var sıfır km 2650 diyo benimkini kaça satarım bilmiyom

Mt de Satış ilanları topiği var oraya da topic açabilirsiniz motosikletimi satıyorum diye.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
selim hocam adam kafayı koymuş bir kere alacak raptor u önüne geçemeyiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar