Bmw BMW F800S / F800ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F800S
bmwmotosikletdownloads2.jpg

F800ST
imgbmwf800st1.jpg

Teknik Özellikler:

Yapı: Su soğutmalı paralel iki silindir, silindir başına 4 sübaplı, 4 zamanlı, çift denge miline sahip motor.
Motor Hacmi: 798cc
BorexStroke: 82 mm x 75,6 mm
Beygir Gücü: 85 HP @ 8000 d/d
Tork: 86Nm @ 5800 d/d
Sıkıştırma: 12.0 : 1
Besleme: Elektronik Püskürtme
Egzoz: 3 yollu katalizör
Şehir içi tüketim: 3,4lt / 100km
Şehir dışı tüketim: 4,4lt / 100km
Yakıt: 95 oktan kurşunsuz
Alternatör: 400W
Vites kutusu: 6 ileri, tel debriyaj
Aktarım: Kayış
Ön çatal: 43mm teleskopik, ayarsız
Arka maşa: Tek taraflı maşa, sonsuz hidrolik ayarlı önyükleme(preload)
Ön/Arka yaylanma: 140mm / 140mm
Ön/Arka Fren: 320mm, 4'lü kaliper / 265mm tek kaliper, ABS
Ön/Arka lastik: 120/70-ZR-17 / 180/55-ZR-17
Kuru Ağırlık: 187kg
Islak Ağırlık: 209kg
Sele Yüksekliği: 820-790mm
Depo: 16lt(rezerv ile birlikte)
Rezerv: 4lt

Azınlık olabiliriz ama bu bizim topiğimiz olmayacagı anlamına gelmiyor :mrgreen:

Veee açılışı yapıyorummm :rendeer::rendeer::rendeer:

İşte benim "red sonja" m

dsc0037fn.jpg

p1020972q.jpg

Kanatlarına pardon grenajına damalı bayrak yaptım:bounce:
p1020951ct.jpg

p1020962n.jpg

Ejderha desenli tank koruyucum gerçi benim orada tankım yok ama işte dil alışkanlıgı :queen:

p1020952o.jpg

Katlanabilir plakalık seti Radar Otoban vs :bounce:

link : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-motosiklet-katlanabilir-plakalik-seti/detay

p1020954.jpg

Camı da siyah film çektirdim beyaz hoşuma gitmiyordu
p1020959s.jpg

Yabancı bi siteden şemasını buldugum şaşmazda yaptırdıgım koruma topuzlarım
p1020961d.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

Evet yasadıgımız problemleride paylaşalım.
Kayışımızın ömrüne 40 bin diyorlar ama ben imki 29bin de koptu
40 bin diigincede illa kopacakmı yok 50 binde gidiyormus ama sanırım sürüş tarzına da baglı.

Ben yaz kıs ara vermeden kullandıgım ve birazda hoyrat kullandıgım için oldugnu sanıyorum.Kayışın koptugu gun ankarada çevre yolundaydık yani otobandaydık.Gazlıyorduk biraaz gençlik işte apaçilik kanımızda var(=
f800s 230 anca görürdiyenler için 240 görüyor üstüne devir saatiisesiciye dogru daha gidiyor. sonrada kayış kopuyor :queen:

ama garantisi vardı ki europlus diye bi servisi var bmw nin sagladıgı hemen ceki geldi aldı taa bu ramazan gununde sagolsunlar.bu arada europlus sadece garanti yani 2yıl degil 5 yıla kadarda yapıla biliyor cüzzi bi miktarla.

işte Fotolar

p1020980hq.jpg

Kevlar bile dayanamadı hayvani cazibeme oda kopru :bounce:

p1020981e.jpg

AAA one lastik bitmiş mi neee :bounce:

f800smtforum.jpg

vee ankaranın en çekici tayfası motor çekerken !!!

40066418612024101773279.jpg

buda yeni kayış yazık hic haberi, yok 29999 km lik ömrü kaldı :p

p1020975.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mersin İl Temsilcisi
güzel paylaşım barış, ben de ilk fırsatta benimkini yüklicem :)

Bakalım bu topicden neler öğrenicez...

Bu arada,benim cbf'im sizinkini döverrr:mrgreen:

Motorlarınız hakatten güzel,fakat neden böyle çok köşeli onu anlayamadım,nebilim hani daha oval hatlara sahip olamazmıydı?

Bakalım bu topicden neler öğrenicez...

Bu arada,benim cbf'im sizinkini döverrr:mrgreen:

Motorlarınız hakatten güzel,fakat neden böyle çok köşeli onu anlayamadım,nebilim hani daha oval hatlara sahip olamazmıydı?

Erkek adam öle oval motora binmez:p m.şanveren
motor dedign köşeli olur:cherry:

barisss güzel baslık guzel fotolar ancak hemen bastan kopuk kayışlar milleti korkutmasın koymasaydın keşke :p bende aldıgım zaman burdan devam edicem umarım aranıza bir sarı şeker lazım ayda kırmızı bakalım hangisi oalcak :)

insanin ici gidiyor dogrusu, sekli semali de guzel, ama bu kayıs olayı ilginc dogrusu, insanı teredutte bırakıyor

Merhaba,
İki konuda sorum olacak:

1- S ve ST'nin genişliği birçok orta sıklet motora göre daha fazla (10 cm kadar), tıkanmış trafikte aralardan gidişte zorluk yaratıyor mu?

2- f800depot.com dan alışveriş yapan oldu mu? Türkiye'ye gönderimde sorun yaşanıyor mu? sitedeki ücretlerin dışında masraf söz konusu mu? (vergi vs) :silent:

Merhaba,
İki konuda sorum olacak:

1- S ve ST'nin genişliği birçok orta sıklet motora göre daha fazla (10 cm kadar), tıkanmış trafikte aralardan gidişte zorluk yaratıyor mu?

2- f800depot.com dan alışveriş yapan oldu mu? Türkiye'ye gönderimde sorun yaşanıyor mu? sitedeki ücretlerin dışında masraf söz konusu mu? (vergi vs) :silent:

Selam YSF
1) ilk oturdugunda gözüne cok geniş gelebilir bu ne ya diyebilirsin. Bana hala oluyor 1 hafta binmeyince (= ama alısyorsun trafiktede genişliginden hic sorun yasamadım yasayanıda duymadım BU 10CM fark aynlar dahil genişlik mi dicem ama herkesn aynası kendine göredir tabi. birde diger arkadaşlara sormak lazım GENİŞLİGİNDEN SORUN YASAYAN VARMI???
2)Almadım ama cam bubble cam almayı planlıyorum önumuzdeki ay alınca buraya yazarım.Kargo ücreti biraz pahalı galiba amerikadan yolladıgı için birde mail leşmiştim egzos alsak yardımcı olurmusunuz faturayı düşük gösterin gümrükten gecmez yoksa diye yapamayız demişlerdi.

Mersin İl Temsilcisi
Merhaba,
İki konuda sorum olacak:

selamlar,

genişlik konusunda : evet, bu gün biraz zorlandım ama motorumla toplam 10 km yapmadım bile... zamanla alışacağım. zaten, şehiriçi için tasarlanmış değil.

2- hayır yapmadım amabarıştan haber bekliyorum :)

bu arada ben motoruma koruma demirlerini yaptırdım oldukça ucuza maloldu.
ancak şöyle motoru alıp bir petrole gidip yıkayıp resimlemek nasip olmadı. bu gün niyetliydim ama yağmur yağdı :pr:

motosikletimi aldıktan sonraki yaptıklarım :,

1- navigasyon aldımak.
2- çakmaklık taktırdım
3- koruma demiri yaptırdım
4- yağ, fren vs tüm bakımları tamam.
5- minik beyaz sinyaller getirttim, çok şık olacak, henüz taktırtmadım.
6- alarmı orjinal mevcut ama hassasiyetini ayarlatmak gerekir.

bir de topcase alırsam eksiğim kalmayacak.

geride bir de oturduğum sitede kapalı garaj savaşımı kazanırsam değmeyin keyfime :wiinkk:

Selam YSF
1) ilk oturdugunda gözüne cok geniş gelebilir bu ne ya diyebilirsin. Bana hala oluyor 1 hafta binmeyince (= ama alısyorsun trafiktede genişliginden hic sorun yasamadım yasayanıda duymadım BU 10CM fark aynlar dahil genişlik mi dicem ama herkesn aynası kendine göredir tabi. birde diger arkadaşlara sormak lazım GENİŞLİGİNDEN SORUN YASAYAN VARMI???
2)Almadım ama cam bubble cam almayı planlıyorum önumuzdeki ay alınca buraya yazarım.Kargo ücreti biraz pahalı galiba amerikadan yolladıgı için birde mail leşmiştim egzos alsak yardımcı olurmusunuz faturayı düşük gösterin gümrükten gecmez yoksa diye yapamayız demişlerdi.

selamlar,

genişlik konusunda : evet, bu gün biraz zorlandım ama motorumla toplam 10 km yapmadım bile... zamanla alışacağım. zaten, şehiriçi için tasarlanmış değil.

2- hayır yapmadım amabarıştan haber bekliyorum :)

bu arada ben motoruma koruma demirlerini yaptırdım oldukça ucuza maloldu.
ancak şöyle motoru alıp bir petrole gidip yıkayıp resimlemek nasip olmadı. bu gün niyetliydim ama yağmur yağdı :pr:

motosikletimi aldıktan sonraki yaptıklarım :,

1- navigasyon aldımak.
2- çakmaklık taktırdım
3- koruma demiri yaptırdım
4- yağ, fren vs tüm bakımları tamam.
5- minik beyaz sinyaller getirttim, çok şık olacak, henüz taktırtmadım.
6- alarmı orjinal mevcut ama hassasiyetini ayarlatmak gerekir.

bir de topcase alırsam eksiğim kalmayacak.

geride bir de oturduğum sitede kapalı garaj savaşımı kazanırsam değmeyin keyfime :wiinkk:

Teşekkürler cevaplar için. CBF 150 ile aralardan gitmeye alıştım, buna geçersem takılmayım trafikte diye sormuştum :)

Boyum 1.70, normal seleyle rahat edemedim oturunca. Alçak sele kullanan var mı? Nasıldır?

yürekçe, alırsam koruma demiri konusunu sana danışabilirim :wiinkk:

Bu arada Borusan'da F800R'ı da denedim. Sadece 775 mm lik alçak sele ile getirmişler motorları. Üzerinde duruş çok rahattı ama debriyaj taş gibiydi. Şehir içi kullanım için kötü bir durum, sol kol bir süre sonra Temel Reis'inkilere dönüşür herhalde, dirsekten aşağısı kalın şeklinde :queen: Göstergeler de zangır zangır titriyordu giderken.

bu modelde gidon amartisörü standart geliyo günümüzde çoğu ss motosiklet standart geliyo mu -?

Mersin İl Temsilcisi
bu modelde gidon amartisörü standart geliyo günümüzde çoğu ss motosiklet standart geliyo mu -?

hmmmm hemen hemen hiç ss model incelemedim dersem yeridir.
naked sevdiğim için araştırmalarım ve kullandıklarım içerisinde de bir tek bu modellerde var gidon amortisörü...

hep 600 luk bir motor ile baslama planları yapıyordum, o kadar baktim 4 silindirlere, belli basli fikirler olusmustu kafamda, 2 silindir er6n lere yonelir gibi olmustum o da geri kalmaz gibi bir intiba olusmusken, f800s kafamı karistirdi, herseyiyle ben farklıyım diyor 2 silindir ama buyuk gozukuyor, farklı bir tasarımı var, gorunusune gore az yakıyor, guclu de, klasik 2 gosterge, sinyal, far, N ısıklarindan fazlasi var, 600 luk bir cok japonda abs extra bir ozellik olarak dururken bunda standart, kayıslı olmasi avantajmı dezavantajmı bilemiyorum ama sessizligi ve bakım gerektirmemesi hosuma gitti, fiyatı da makul seviyelerde, bmw nin pahalılıgı buna vurmamis,
sahibinden.com da cok az ilan var 2. el sayı dusuk, hadi bende alayım bir tane desen alternatifin az,
almanya dayım ve ne zaman arabamla trafige cıksam motorlari suzuyorum soyle, racer modellerde yamaha honda goruyorum genelde%80 hatta, naked da oyle fazer mazer hic gormedim 1 senede 1 tane denk geldi, bandit cok goruyorum cbf 600 de var bayagı, ama f800s hic denk gelmedi, hani almanya ya, bmw ya, cok olur diye dusunuyordum, sebebini bilemiyorum tabi, ama enduro tarzında bmw den baskasını gormuyorum desem yeridir

Mersin İl Temsilcisi
hep 600 luk bir motor ile baslama planları yapıyordum, o kadar baktim 4 silindirlere, belli basli fikirler olusmustu kafamda, 2 silindir er6n lere yonelir gibi olmustum o da geri kalmaz gibi bir intiba olusmusken, f800s kafamı karistirdi, herseyiyle ben farklıyım diyor 2 silindir ama buyuk gozukuyor, farklı bir tasarımı var, gorunusune gore az yakıyor, guclu de, klasik 2 gosterge, sinyal, far, N ısıklarindan fazlasi var, 600 luk bir cok japonda abs extra bir ozellik olarak dururken bunda standart, kayıslı olmasi avantajmı dezavantajmı bilemiyorum ama sessizligi ve bakım gerektirmemesi hosuma gitti, fiyatı da makul seviyelerde, bmw nin pahalılıgı buna vurmamis,
sahibinden.com da cok az ilan var 2. el sayı dusuk, hadi bende alayım bir tane desen alternatifin az,
almanya dayım ve ne zaman arabamla trafige cıksam motorlari suzuyorum soyle, racer modellerde yamaha honda goruyorum genelde%80 hatta, naked da oyle fazer mazer hic gormedim 1 senede 1 tane denk geldi, bandit cok goruyorum cbf 600 de var bayagı, ama f800s hic denk gelmedi, hani almanya ya, bmw ya, cok olur diye dusunuyordum, sebebini bilemiyorum tabi, ama enduro tarzında bmw den baskasını gormuyorum desem yeridir

farklı bir bakış açısı... bmw f800gs ve r800r da ayrı bir güzellik...

aga bu motorlar ne kadar almak için banka soymak şartmıdır?:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar