Doğum günün kutlu olsun 'Aparat'

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... İhtiyar =))))))))))(kızmak yoook ) hergün yaşlanıyorsun :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı ve mutlu senelere :D

Adana İl Temsilcisi
Nice mutlu yıllara kardeş.Huzurlu,mutlu,2 teker üstünde,güzel günler ve anılarla dolu yarınlara.... :rendeer:

pikachu,seneye,babanla beraber senide ADANA'ya bekliyoruz.benim de senin yaşındaki kızım,daimi artçım.motor sevdalısı.O.K.

Dogum gunun kutlu olsun Cem abi, kac oldun 20 mi?:cherry:

18 den gün aldım :cherry:

Alicim teşekkür ederim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------

Doğum gününüz kutlu olsun.
Nice mutlu seneler dilerim. :)

çok teşekkür ederim ...:)sanada nice seneler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------

Dogum gününüz kutlu olsun dostum..
Nice nice yillara...

Bugün dogum günü kutlamaktan baska birsey yazamiycam galiba :p

Remzicim teşekkürler :)

seçenek var atla istanbula gel :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 ----------

doğum günün kutlu olsun cem abi...nice mutlu huzurlu senelere....

Teşekkür ederim Temel reis.... Hep beraber inşallah :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------

şirin babaaaaa dogum gunun kutlu olsun allah o şişko topac kızını sana bagıslasın :) :) abim benım gorusemesekte kalbım senınle bı telefonunda emrındeyım herzaman bana demıstın sahılde otururken onemli olan dostlukların baki kalması iloş kız yazmayı unutmus ben tamamlıyım sıtenın en genc kalbı en temız motosiklet kullanmayı hıc bılmeyen anlamayn uyesı :) allah sana uzun uzun omurler versın tekrar dogun gunun kutlu olsun canım abım

Okanım Canımsın , iyi dileklerin için teşekkürler :rendeer:

evet haklısın önemli olan dostlukların baki kalması gerisi yalan ve inanıyorumki bizim dostluklarımız ilelebet baki :)

(bu arada o güzel yüzünü özledim arayı fazla açtın haberin ola :bounce:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 ----------

Doğum günün kutlu olsun Cem kardeş

Muhammet abicim çok teşekkürler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 ----------

hahahahaahaaaaaaaaa ihtiyaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........ :D :D :D

Heeeeeee nannnnnnnnnnnnnnnnnn sirseri motorcu :cherry::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

Cem abi doğum günün kutlu olsun,nice senelere hep beraber işallah

İnşallah Erdemcim,teşekkürler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------

Doğum günün kutlu olsun ... (kutlamadığım yer kaldımı aka :) )

rebekayı istiyorum senin için :D

Eyvallah aka :)

ne rebekamı :cherry:eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 ----------

düğum günün kutlu olsun cem abi...

teşekkürler canım ciğerim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

Nice mutlu huzurlu yıllar dilerim.

teşekkür ederim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------

Nice mutlu yıllara..
Huzurlu, güzel günler ve anılarla dolu yarınlara....

iyi dileklerin için teşekkürler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 ----------

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... İhtiyar =))))))))))(kızmak yoook ) hergün yaşlanıyorsun :queen:

çok teşekkür ederim aslan parçası :) kızamam kızmam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------

Sağlıklı mutlu nice senelere :rendeer:

teşekkürler sağolun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------

doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı ve mutlu senelere :D

teşekkürler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 ----------

Nice mutlu yıllara kardeş.Huzurlu,mutlu,2 teker üstünde,güzel günler ve anılarla dolu yarınlara.... :rendeer:

pikachu,seneye,babanla beraber senide ADANA'ya bekliyoruz.benim de senin yaşındaki kızım,daimi artçım.motor sevdalısı.O.K.

Bora abicim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, nice yıllara hep beraber inşallah :)

Sevgili Kadim dostum can kardaşım Cem'im nice güzel senelere iyi ki varsın...

Cem abi Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte Nice sağlıklı mutlu yıllara İyiki varsın...:rendeer:

geç oldu ama olsun diyorum..:)

nice senelere..

beni hatırlamazsın muhtemelen ..yalovada festivalde gecenin bi körü tanışmıştık senle cem usta...

dogum günün kutlu olsun cem abi,sağlıklı,kazasız belasız biricik pikachu'nla beraber mutlu yıllar dilerim.kal sağlıcakla

geç oldu ama olsun diyorum..:)

nice senelere..

beni hatırlamazsın muhtemelen ..yalovada festivalde gecenin bi körü tanışmıştık senle cem usta...

Ünalcım çok teşekkür ederim :)

sinanların yanındamı tanışmıştık :bounce::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara Cem kardeş...

eyvallah kardeşim sağolasın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------

dogum günün kutlu olsun cem abi,sağlıklı,kazasız belasız biricik pikachu'nla beraber mutlu yıllar dilerim.kal sağlıcakla

Tamerim çok teşekkürederim, hem o iyi dileklerin için hemide pasta için çok teşekkürler canımsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar