[İstanbul-MT] Sazlıbosna gölü piknik ve gesizi fotoğrafları

şöle deli divane cross olcak dalcan araziye vırnngg vırrrıngg :) az daha satıyodum motoru ama satsaydım orda direk regal chopper'a dogru uçardım gerçi böcügümden memnunum ama vızır vızır geziyos işte :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

bizim çay muhabbetide sekteye ugradı :) keşke yanlış sapağa girmeseydiniz yoksa kasti mi yaptınız :cherry: neyse en kısa zamanda beklerim ama :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen hazırsın kardeş artık vitesli zamanı geldi

Forumdan Uzaklaştırıldı
o işe girdinmi senin motoru öldürürler elden satmak daha mantıklı sen şimdiden ver sahibinden.com ilanı müşteri çıkarsa satarsın

http://img822.imageshack.us/img822/4224/sdc11392.jpg
ben yaptım zahmet etme sen.. yaşlanmışın abi sen bu tür işleri söyle ben yaparım.. adamlarımız var hallederiz :)
sdc11392k.jpg

bi foto koymasını bile beceremiyorum be yazıklar olsun bana

Son düzenleme:
şöle deli divane cross olcak dalcan araziye vırnngg vırrrıngg :) az daha satıyodum motoru ama satsaydım orda direk regal chopper'a dogru uçardım gerçi böcügümden memnunum ama vızır vızır geziyos işte :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

bizim çay muhabbetide sekteye ugradı :) keşke yanlış sapağa girmeseydiniz yoksa kasti mi yaptınız :cherry: neyse en kısa zamanda beklerim ama :)

Taksim'e uğrayınca seni bir yoklarız artık. Gece, yağmur, trafik derken konvoy zinciri ters bir yerde koptu maalesef bugün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yakışır sana be dostum

abi güzel duruyo gerçekten ama arkadan cılız görünüyor lastikleri genişletebilinirse gerçekten hoş güççük racing gibi bişi :)

sebep olmasanız bir yere çıkacağım yoktu valla.

yılmaz abi o hengamede teşekkür edebildim mi bilmiyorum. tamirhanede unuttuğum çantamı tereddütsüz kapıp geldiğin için. abi çömez sayılırım ben dediğimde ise bütün gün beni kolladığın için. belki de hiç keyf almadın beni kollamaktan...

jagadam forumda ilk yazıştıklarımdan... ekipman tavsiyesi istemiştim motosikletim bile yokken. kendisini de, motorunu da çok merak ediyordum. tanıştık bu sayede. motor fena ama benlik bir şey değil 89 santim sele...

bir de bütün gün tshirt'üm pantolonumun içindeymiş, resimlere gördüm, komik çıkmış biraz. uyarır insan dimi. hainler... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sebep olmasanız bir yere çıkacağım yoktu valla.

yılmaz abi o hengamede teşekkür edebildim mi bilmiyorum. tamirhanede unuttuğum çantamı tereddütsüz kapıp geldiğin için. abi çömez sayılırım ben dediğimde ise bütün gün beni kolladığın için. belki de hiç keyf almadın beni kollamaktan...

jagadam forumda ilk yazıştıklarımdan... ekipman tavsiyesi istemiştim motosikletim bile yokken. kendisini de, motorunu da çok merak ediyordum. tanıştık bu sayede. motor fena ama benlik bir şey değil 89 santim sele...

bir de bütün gün tshirt'üm pantolonumun içindeymiş, resimlere gördüm, komik çıkmış biraz. uyarır insan dimi. hainler... :)

kardeşim rica ederim ayrıca senin gibi değerli arkadaş kazandığım için çok mutlu oldum

Bu gün "TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM" cümlesinin en yerini bulduğu günlerden biri oldu benim için. Bu sitede katıldığım bir kaç gezi oldu, ama egoların "0" alçakgönüllüğün tavan yaptığı ilk gezi bu oldu. Tek başıma yaptıklarım hariç :).

Şaka bir yana bu gün tanıştığım arkadaşlarıma bu gün bizi misafir ettikleri ve ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Her şeye koşturan Hasan' a ve tavuklarımızı pişiren Murat' a ayrıca emekleri için teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin bize çok uğraştınız.

Önümüzdeki iki hafta sonu tam gün dolu olduğum için organizasyonlarınıza katılamayacağım maalesef. Ama sonrasında hepsinin acısını çıkartacak bir gezi programı size sözüm olsun.

Bu arada Kocaelinde sadece Yuvacık ve Karaaslan mı var sorusu gelmişti bana 23 Nisanda yaptığımız gezinin ikinci bölümü Serindere köyüne resimler kartpostal gibi

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/75630-23-nisan-gezi-fotolari.html

Buda daha önce Ünal ile birlikte gittiğimizi Gebze ballıkayalar milli parkı ve etrafındaki gezimiz.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...li-koyu-balli-kayalar-atv-turu-bol-resim.html

Buda CBF 150' nin bir kamyonet muamelesinin yapıldığı Ağva gezisi :)

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/77498-bol-resimli-agva-gezisi.html

Bunlardan birini sizlerle tekrar etmeyi isterim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Çinli Minli demeden bir arazi motoru almak şart oldu. İki adımlık ürkek sürüş denememizin bile tadı damağımda kaldı.

Drz'ye arazi jantı tak falan demeyin, hırpalamaya kıyamam. Ucuz bir şey olsun ki arazi görünce "Atıl Kurt!" diye saldırtayım :)

jagadam ben cbr125 le turlarken,sen yardırıyodun arazide ,dağ dere tepede gezilecekse cross daha iyi olmazmı?enduru crosun yaptığı işi ne kadar yapar yanlışmıyım

abi güzel duruyo gerçekten ama arkadan cılız görünüyor lastikleri genişletebilinirse gerçekten hoş güççük racing gibi bişi :)

valla abi bence çok güzel motor. mahmutbey yolu girişinden benzinliğe kadar bayağı bi kafa yordum. ne ki bu motor acep diye...

bugün kayahanın cbr 125 ile turlayınca baya baya hoşuma gitti motor valla ciddi ciddi almayı düşünüyorum ne dersiniz

şaşırdım diyorum ben. :) cbr 125'den başka kulladığım tek motosiklet cbf 150, ki o da iki gün, honda eğitiminde... bu kadar keyif verdiğini bilmiyordum. akşam dönüşte boynum ağrıdı biraz ama sürüş pozisyonunun yanında 1750 gr kaskın etkisi de var bence. uzun yolda değil 125, 600 olsa bile yorar bana göre.

kardeşim rica ederim ayrıca senin gibi değerli arkadaş kazandığım için çok mutlu oldum

bilmukabele abicim. :)

Bu gün "TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM" cümlesinin en yerini bulduğu günlerden biri oldu benim için. Bu sitede katıldığım bir kaç gezi oldu, ama egoların "0" alçakgönüllüğün tavan yaptığı ilk gezi bu oldu. Tek başıma yaptıklarım hariç :).

Şaka bir yana bu gün tanıştığım arkadaşlarıma bu gün bizi misafir ettikleri ve ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Her şeye koşturan Hasan' a ve tavuklarımızı pişiren Murat' a ayrıca emekleri için teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin bize çok uğraştınız.

Önümüzdeki iki hafta sonu tam gün dolu olduğum için organizasyonlarınıza katılamayacağım maalesef. Ama sonrasında hepsinin acısını çıkartacak bir gezi programı size sözüm olsun.

Bu arada Kocaelinde sadece Yuvacık ve Karaaslan mı var sorusu gelmişti bana 23 Nisanda yaptığımız gezinin ikinci bölümü Serindere köyüne resimler kartpostal gibi

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/75630-23-nisan-gezi-fotolari.html

Buda daha önce Ünal ile birlikte gittiğimizi Gebze ballıkayalar milli parkı ve etrafındaki gezimiz.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...li-koyu-balli-kayalar-atv-turu-bol-resim.html

Buda CBF 150' nin bir kamyonet muamelesinin yapıldığı Ağva gezisi :)

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/77498-bol-resimli-agva-gezisi.html

Bunlardan birini sizlerle tekrar etmeyi isterim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

helal olsun arkadaşım sizlerle beraber olmak bana çok büyük keyif verdi,ayrı yeten ballı kayaları gerçekten çok merak ediyorum artık o tarafa gidilecekse sana zahmet olmassa bu organizasyonuda sen gerçekleştirirsin değilmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar