- Konu Yazar
motorun temizliğine laf yok bence maşallah iyi bakmışsınız.ama satılık fiyatı bencede çok fazla polamik yapmak istemem ama sonuçta antika sınıfına girmiyor.belki hastaları olabilir ama ben her zaman yeni motorlara hastayımdır.eskiler demiş zamanında yeni yenidir bir bildikleri vardır heralde Atalarımızın :cat:
sizin bileceğiniz iş ama yeniler böyle sağlam değil ne varsa eskilerde var demişler :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------
yani beni kafada biri 3000 verebilir. çünki titan hem ybr den az yakar hem de. uzun ömürlüdür.bitiremezsin. ne 10 bini ne 50 bini bana cenazesi gelmişti 120 bin civarı km de 34 plaka hasbir kurye arkadaştan. o bakımsız halde 115 km hıza çıktı yuh dedim.temizine binilir. satılmaz her yıl 10 bin özenle çevrilir. ve hondadan orjinal yedek parça kullanılır..ne kadar komple krank 1000 tl civarında olsa da honda hayat onda::))
3.000 verenler oluyor ama kıyamıyorum 3 e versem zaten motorsuz duramam ama piyasadada fazla sağlam motorda yok 3.600-4.000 arası veren olursa satabilirim yani acelem yok haftada bir o doyurucu egsoz sesini dinlesem yine yeter.:cat:ayrıca orijinal krank 1.000 tl civarı değil komple ORİJİNALİ 170-200 lira arası.
Son düzenleme: