Kaza ve veda:(

rif

Bir an önce iyileş kardeşim büyük geçmiş olsun..

bu arada ne marka kask kullanıyordun onu merak ettim

Arkadaşım öncelıkle gecmiş olsun ALLAH sevdıklerıne bağışlamış
fakat hala kazanın oluş şeklını tam anlayamadım ilginç bır kaza anlayıp ne yapacaksın demeyın her kazada alınacak dersler vardır.Şimdi senın kazanın tutanağı nasıl yazıldı okumadınmı cevrede görenler muhakkak yakınlarına anlatmışlardır yanı sanıyelık bır olayda olsa hafıza denen şey ALLAH göstermesın yitirilmedığı sürece hatırlamanızı sağlar
yanı önünüze ne cıktı neyı görmedın yada ne senı görmedı gıbı neyse aramızda olman kadar güzel bır sey yok acil şifalar dılerım:rendeer:

geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
bende 5 yıl önceki kaza yaptığım anı tam hatırlamıyorum sonrasını ise sadece 100metre kadar gidip kız arkadaşıma ben kaza yaptım dediğim an son hatırladığım şeydi...gözleri hastanede açtım kankam motorun arkasında beni taşımış(ben baygın iken kendisine sardırmış)kask yoktu ve doktorun ilk sorduğu şey bilinç kaybı yaşayıp yaşamadığımdı,ben "hatırlamıyorum" deyince tomografi filan çektiler maşallah kas kafalıymışım ama artık kask kafalıyım...bende kazadan sonra artık binmem diyordum ki kafa göz dağıtmıştım ama zamanla fizik ve psikoloji kendini yeniliyor ALLAH beterinden korusun hepimizi:rendeer:

Çok büyük geçmiş olsun.Motoru bıraksanızda hayırlısı olsun diyelim bu saatten sonra.Hepimiz kasksız,korumamız binmememiz gerekiyor,bir kez daha anladık.Tekrardan çok geçmiş olsun.

Allah beterinden saklasın.acil şifalar diliyorum..seni bir an önce aramızda görmek dileğiyle geçmiş olsun kardeşim...

büyük geçmiş olsun allah inşallah en kısa zamanda seni yaga kalıdracaktır dualarımız seninle

Bir an önce iyileş kardeşim büyük geçmiş olsun..

bu arada ne marka kask kullanıyordun onu merak ettim

çok teşekkür ederim kardeşim senin vesilenle tüm iyi temennide bulunan arkadaşlarıma...

ne marka kask kullandığımı sormuşsun NOLAN N62 kaskım vardı o da böyle bir kötü tecrübe ile gerçekten iyi bir kask olduğunu ortaya koymuş oldu...

büyük geçmiş olsun dostum allah acil şifalar versin.ama açık konuşmak gerekyorsa kazayla ilgili bişey anlamadım.sen mı vurdun sanamı vurdular hanı hıc kaza raporu falan yokmu bu şekilde büyük bir kazanın peşini polis burakmaz sende onlardan ogrenebilirsin guvenlık sana demişki otobüsü sollarken levhaya tabelaya çarptın.ama sen yol kenarında telefonla konuştugunu ima ettin ben bişey anlamadım.yani suç sende degilse işin peşini burakmaman gerekir çünkü trafikte motoru araç yerine katmayıpta motor sürücülerini tehlikeye atan bir cok dengesiz araç sürücüsü var.

Geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmen dileğiyle :rendeer:

Arkadaşımızın da dediği gibi başta kask olmak üzere korumaları ihmal etmeyin. Canlı örneği var önümüzde, ve bize anlatacak kadar da şanslı. Ya kaskı olmasaydı ? Kask, mont, eldiven, sırt koruması, dizlik, bot; her zaman.

Mersin İl Temsilcisi
büyük geçmişolsun, rabbimden acil şifalar dilerim kardeşim. inşallah son kazan olur ( genel anlamda )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar