Kaza ve veda:(

merhaba arkadaşlar çok sevdiğim motorculuk yaşamıma ailemin ve akrabalarımın tüm karşı çıkışlarına karşı yaklaşık bir yıl önce başladım ve sanırım cumartesi günü geçirdiğim kaza sanucu da bırakıyorum...

kazanın nasıl gerçekleştiğini hatırlamıyorum...5. yalova motosiklet şenliğine gitmek için sabah evden apartopar çıktım,önce pendiğe gidip kız arkadaşımı alacak daha sonra avrupa yakasından gelen motorcularla beraber eskihisar üzerinden yalovaya geçecektik...evden dediğim gibi apar topar çıktımtım yetişmek için ama kesinlikle hızlı sürmüyordum derken telefonum çaldı şağa çektim arayan kız arkadaşımdı nerdesin dedi tamam geliyorum dedim ve kapattım ve bu benim motor üzerinde hatırladığım son şeydi...gözümü açtığımda ambulansın içindeydim hemşire sakin olmamı kaza yaptığımı ve hastahaneye götürüldüğümü söyledi...olayın vehametini hastahaneye varınca anladım sol bacağımda 3 ayrı yerde toplam 20 dikiş sol omzumda yerden sürünmeden kaynaklı resmen bir asfalt tabakası vr şuanda bile boynum ağrıyordu hastahanede neden olduğunu kaskımı bana gösterdiklerinde anladım;kafamda kask olmasa kesinlikle şuan hayatta değildim düşünün ki kaskta yere çarpmadan kaynaklı öyle bir iz var ki o darbeyle hayatta kalmak mümkün değil...

bu olaydan sonra yaklaşık 20 gün yatağa mahkum kaldım sol ayağımın üstüne henüz basamıyorum müthiş bir ağrı var...artık bana bundan sonra motora binmek haram sanırım zaten bu olayı hatırlayıp korkarım hep...

arkadaşlar burdan size tavsiyem mesafenin ne olduğu önemli değil motora tam korumayla binin kask dizlik dirseklik biilinen tüm korumaları kuşanın öyle binin yada binmeyin..

hepinize kazasız belasız günler...

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Kazanın nasıl olduğunu yazmamışsın.

geçmişler olsun... henüz kız arkadaşını almamış olman , şimdi sana bakıyor olması acını biraz olsa hafifletmiştir umarım...

kazanın nasıl olduğu hakkında halen birşeyler hatırlayamadın mı ?
senden başka birisi karışmış olabilir mi kazaya ?

çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun hepinizden...

kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum büyük bihtimalle bir bilinç kaybi yaşamışım benime en son hatırladığım kare ile kazanın daha sonra gittiğim oluşum yeri arasındaa tam olarak 500m var oraya kadar nasıl gittim motorun hakimiyetini oraya kadar nasıl sağladım bilemiyorum...olay yerine gelen jandarma motorumu hemen karşıdaki sitenin güvenliğine bırakmış güvenliğe sordum kazayı gördün mü diye: belediye otobüsünü geçmeye çalıştırken yol ortasındaki tabelaya çarptın dedi ama ben hiçbişey hatırlamıyorum hala...

çok geçmiş olsun
Allah korumuş
ve çok doğru söylüyorsun full korumalı çıkılmalı motorun üstüne
umarım herşey hayırlı bir şekilde gerçekleşir senin için
saygılar

slm

buyuk gecmıs olsun acıl sıfalar, hersey daha guzel olacagına ınan gerısı gelecektır:rendeer:

geçmiş olsun arkadaşım allah acil şifalar versin :rendeer:
bence motosiklet sevdanı öldürme al 50 cc bir ufak scooter arada bakkala falan gidersin maksat sürmekse oda bir zevk işte
yazlık yerde falan sahıle ıner gelırsın illa hız yapıcak değiliz ya maksat iki teker bana göre.

doktora gözükmek gerek

çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun hepinizden...

kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum büyük bihtimalle bir bilinç kaybi yaşamışım benime en son hatırladığım kare ile kazanın daha sonra gittiğim oluşum yeri arasındaa tam olarak 500m var oraya kadar nasıl gittim motorun hakimiyetini oraya kadar nasıl sağladım bilemiyorum...olay yerine gelen jandarma motorumu hemen karşıdaki sitenin güvenliğine bırakmış güvenliğe sordum kazayı gördün mü diye: belediye otobüsünü geçmeye çalıştırken yol ortasındaki tabelaya çarptın dedi ama ben hiçbişey hatırlamıyorum hala...

İnsan bir kazayı eğer hatırlamıyorsa o anda bir bilinc kaybı yasamıs yada baygınlık geçirmiş oalbilir. Özellikle kaza anları insanın hafızasına salise salise kazınır ki bunu da kaza yapan arkadaşların yazılarından da biliyoruz. Bence sen motoru bırakcam vs demeden evvel bir doktora gözüküp tam bir kontrol yada check-up yaptırman lazım. Çünkü eğer bu bilinc kaybı halleri devam eden bir şeyse sen arabada kullansan yolda yürüsende ölüm tehlikesiyle karşı karşıyasın. Bu noktada motoru suçlama en acilden bir doktora görün. Önlem alınabiliyorsa alınsın, daha gençsin kendine dikkat et

Geçmiş olsun kardeşim. Verilmiş sadakan varmış. Bence olayın peşini bırakma. yukarıda arkadaşların dediği gibi belki sağlığınla ilgili bir problem olabilir buda daha ciddi sıkıntılar yaşamana neden olabilir. Acil şiflar diliyourm. çok üzücü.:pale:

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim sebebi ne olursa olsun umarım maddi manevi kazanın etkilerini en çabuk şekilde atlatırsın....

Büyük geçmiş olsun. :rendeer: Daha büyük bir sağlık problemin olmaması sevindirici. Acil şifalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar