[adana mt] ürgüp göreme gezisi

Evet arkadaşlar uzun zamandır aklımızda olan ürgüp göreme gezisini gerçekleştirdik.

5 motor 8 kişi olarak gittik.
1.çelik gürsel
2.mümin abi ve ethemhan
3.dr.ümir ve yüksel(ben)
4.dr.ali
5.koluman muzaffer ve mert(oğlu)
sabah saat 7 de molada buluştuk.7.30'da haraketi gerçekleştirdik.sabah kahvaltısını pozantı-tünel restaruant yaptık.sonra ise yeni açılan niğde otobanından devam ettik.uzun tünellerin zevkini yaşakadık.niğde otobanından çıktıktan sonra.ürgüp göremeye devam ettik.şuan kaç km yaptığımız aklımda değil aklında olan arkadaşlar söylerse sevinirim:)
ürgüp göremeye vardığımızda ilk yer altı şehrini ziyaret ettik.8 katlıydı buz gibiydi:p.ondan sonra ıhlaraya gidip orayıda gezidikten sonra yemeğimizi yedik.anlattım yerlenden fotolar bende yok geziğimiz yerlerin fotoları ethemhan arkaşımızda.sonra ise otelimize yerleştik.sonra ise şarap denemye gittik.çarşının içini gezdik.yemek yedik , güldük , eğlendik sonra ise clup 50 ye gidip baya bi eğlenip kurtlarımızı döktük:queen::queen:
ertesi gün ise peri bacalarını çanak çömlek bakmaya gittik.sonra ise testi kebabı yiyip adanaya yolculuğumuzu gerçekleştirdik.
eksik birşey yazdıysam kusura bakmayın çok yorgunum yarına bırakmayayim diye hemencecik konuyu açıp resimleri yükleyeyim dedim.bende az resim var gezip gördügümüz yerlerin resimleri ethemhan arkadaşımızda.
gezide çok eğlendim herkese çok teşekkür ederim.kocaman öpüyorum:rendeer:

Harika iş yapmışsınız :cat:

Fotoları da yarın görelim bakalım :)
Orada bazı marka şaraplar çok ilginç şişeler içinde olurdu, o bölgeye özgü tasarlanmış şişeler içinde falan.
Hala öyle şaraplar varmıydı?

Yok yok şimdi toparladım asıl. Özel şişe değil.
Şişelerin üstünü alçı gibi bir madde ile kaplayıp örneğin peri bacası haline getirirlerdi.
10-12 yıl öncesinden bir mevzuyu anca toparladım işte :)

Son düzenleme:
10py1k0.jpg

2iurtwh.jpg

27zi7h4.jpg

2n9wetf.jpg

m99iqp.jpg

1znlfa0.jpg

devamını yüklüyorum!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

ibctna.jpg

anjuhf.jpg

kahvaltımızı yaptık=)
30dfkef.jpg

2i7tmau.jpg

ws2vcp.jpg

akşamı clup 50'de eğlenmeye gittik.
w97j1i.jpg

2urkqhc.jpg

32zug75.jpg

DJ MOTO DR.ALİ=)
wgvs68.jpg

3090pd1.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

Evet arkadaşlar uzun zamandır aklımızda olan ürgüp göreme gezisini gerçekleştirdik.

5 motor 8 kişi olarak gittik.
1.çelik gürsel
2.mümin abi ve ethemhan
3.dr.ümir ve yüksel(ben)
4.dr.ali
5.koluman muzaffer ve mert(oğlu)
sabah saat 7 de molada buluştuk.7.30'da haraketi gerçekleştirdik.sabah kahvaltısını pozantı-tünel restaruant yaptık.sonra ise yeni açılan niğde otobanından devam ettik.uzun tünellerin zevkini yaşakadık.niğde otobanından çıktıktan sonra.ürgüp göremeye devam ettik.şuan kaç km yaptığımız aklımda değil aklında olan arkadaşlar söylerse sevinirim:)
ürgüp göremeye vardığımızda ilk yer altı şehrini ziyaret ettik.8 katlıydı buz gibiydi:p.ondan sonra ıhlaraya gidip orayıda gezidikten sonra yemeğimizi yedik.anlattım yerlenden fotolar bende yok geziğimiz yerlerin fotoları ethemhan arkaşımızda.sonra ise otelimize yerleştik.sonra ise şarap denemye gittik.çarşının içini gezdik.yemek yedik , güldük , eğlendik sonra ise clup 50 ye gidip baya bi eğlenip kurtlarımızı döktük:queen::queen:
ertesi gün ise peri bacalarını çanak çömlek bakmaya gittik.sonra ise testi kebabı yiyip adanaya yolculuğumuzu gerçekleştirdik.
eksik birşey yazdıysam kusura bakmayın çok yorgunum yarına bırakmayayim diye hemencecik konuyu açıp resimleri yükleyeyim dedim.bende az resim var gezip gördügümüz yerlerin resimleri ethemhan arkadaşımızda.
gezide çok eğlendim herkese çok teşekkür ederim.kocaman öpüyorum:rendeer:

şimdi aklıma gelen ve yazmadığım birşeyi eklemek istiyorum
dönüş yolunu gittigimiz rotada gitmedik ÇAMARDI yolundan gelip pozantı otobanından adanaya geldik:p

Geziye katılan emeği geçen herkese çok tesekkuler cok keyıflı bır gezi olduğu düşüncesindeyim en kısa zamanda benzer bir gezi tekrarlamak dilegiyle :cat:
Gezimiz Yaklasık Olarak 650 Km Civarındadır..Nigde ve nevsehır Bolgesınde gezılıp görülebilecek heryerı gorduk demesekte cogu yeri görmüş olduk darısı görmedigimiz yerlere :cherry:
Buyrun Buda Bendekı Resımler:

Pozantı Otobanında bizi geçen ve geçtiğini bile belli etmeyen gürsel abimiii tebrikkk ediyorum

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
hoş gelmişsiniz sevgili dostlarım.belli ki çok güzel gezip,çok eğlenmişsiniz.resimler de harika.paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

Elinize sağlık dostlar, kimler niyet etti kimlere kısmet oldu...:bounce:

Katılan herkese teşekkür ederim, yine çok eğlendik çok güldük neşe dolu ve zevkli geçti gezimiz. Umarım tüm gezilerimiz bunun gibi geçer. Resimlerin çoğunu çeken oğluma, topiği açan yüksele, resimleri yükleyen ethemhana ve bize katılan kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ederim :rendeer:

burdan harika geçtiği belli oluyor oralarda neler yaşadınız kim bilir bravo.

gerçekten güzel ve eğlenceli bi gezi daha oldu emeği geçen herkese çok teşekkürler güzel gezilerimizin devamı dileklerimle:rendeer:

Arkadaşlar güzel bir gezi olmuş, detayları oğlumdan da dinledim.
Resimlerde bunları doğruluyor, paylaşım için teşekkürler.
Bu gezide olmayı çok istedim ama kısmet olmadı. Ne diyelim hayırlısı.
Darısı nice keyifli gezilere.

Arkadaşlar güzel bir gezi olmuş, detayları oğlumdan da dinledim.
Resimlerde bunları doğruluyor, paylaşım için teşekkürler.
Bu gezide olmayı çok istedim ama kısmet olmadı. Ne diyelim hayırlısı.
Darısı nice keyifli gezilere.

yusuf amcam keşke sende olsaydın.bak herkez bana dedi kayseriye gidelim sucuk flan yiyelim dedi bende dedim ki babam yok yusuf amca yok yediğimizn ne zvki çıkacak dedim vazgeçirdim yoksa gideceklerdi:p
birdahakine aynı geziyi yaparız sizlerde gelirsiniz amca:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 ----------

Harika iş yapmışsınız :cat:

Fotoları da yarın görelim bakalım :)
Orada bazı marka şaraplar çok ilginç şişeler içinde olurdu, o bölgeye özgü tasarlanmış şişeler içinde falan.
Hala öyle şaraplar varmıydı?

Yok yok şimdi toparladım asıl. Özel şişe değil.
Şişelerin üstünü alçı gibi bir madde ile kaplayıp örneğin peri bacası haline getirirlerdi.
10-12 yıl öncesinden bir mevzuyu anca toparladım işte :)

valla tam hatırlamıyorum abi o kadargüzel şeyler vardı ki.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------

Katılan herkese teşekkür ederim, yine çok eğlendik çok güldük neşe dolu ve zevkli geçti gezimiz. Umarım tüm gezilerimiz bunun gibi geçer. Resimlerin çoğunu çeken oğluma, topiği açan yüksele, resimleri yükleyen ethemhana ve bize katılan kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ederim :rendeer:

bizde sana çoooookk teşekkür ediyoruz amcam.sen olmasan o yolları bulamazdık:queen::queen:

öncelikle hoşgeldiniz.gerçekten güzel gezi olmuş emeginize sağlıkk...:rendeer::rendeer:

çok güzel gezi olmuş ! Benim zebraya (90cc) gidelim dedim ağladı :p bende ısrar etmedim

Seninde bu gezide aramızda görmek istiyorduk ama anlaşılan Gürsel seni ikna edemedi :p

beni ikna etmesine bende çok meyilliydimm ama ikna etmesini bekledimm ama edemedi işte. iki ucu b.......klu degnek il dışı oması biraz sıkıntılı olacağından kaçak göçek de olmadı ama sizler güzel gezmişsiniz okul öncesi için Mert e de güzel bir gezi olmuş artık önümüz deki gezilire bakıyoruzz aynı fatih terim gibi açıklama oldu bu geziyi(maçı) unutup önümüzdeki gezilere(maçlara) bakacazzz:queen::queen::bounce:

çok eğlenceli bir gezi oldu. katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.:rendeer:

etemhancım vallahi bende farketmedim sizi nasıl geçip gittiğimi. hiç beklermiydiniz hysung dan.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar