Hoşgeldiniz sevgili abilerim arkadaşlarım
sağ sağlim gelmenize ve bu güzel anılarınızı bizlerle paylaşmanıza çok sevindim aranızda olmayı çok isterdim bu görüntüleri topiği gören herkes gibi:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 ----------
Ethemhan kardeşim hoşgeldiniz süper bi gezi olmuş sağ sağlim gelmenize çok sevindim ve çok imrendim. bide senin yüklediğin resimleri göremiyorum açılmıyor acaba sorun benim pc demi aca
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 ----------
Geziye katılan emeği geçen herkese çok tesekkuler cok keyıflı bır gezi olduğu düşüncesindeyim en kısa zamanda benzer bir gezi tekrarlamak dilegiyle :cat:
Gezimiz Yaklasık Olarak 650 Km Civarındadır..Nigde ve nevsehır Bolgesınde gezılıp görülebilecek heryerı gorduk demesekte cogu yeri görmüş olduk darısı görmedigimiz yerlere :cherry:
Buyrun Buda Bendekı Resımler:
Pozantı Otobanında bizi geçen ve geçtiğini bile belli etmeyen gürsel abimiii tebrikkk ediyorum
Ethemhan kardeşim hoşgeldiniz süper bi gezi olmuş sağ sağlim gelmenize çok sevindim ve çok imrendim. bide senin yüklediğin resimleri göremiyorum açılmıyor acaba sorun benim pc demi aca