Arkadaşlar bana lütfen yardımcı olurmusunuz?
Babama 1-2 senedir motor aldırmaya çalışıyorum. Artık yavaş yavaş oda niyetlenmeye başladı araştırıyor fakat cbf 150 istiyor. Benimde cbf 150 tip olarak çok hoşuma gidiyor, Ama araştırmalarımın sonucunda cbf'nin yağ eksilttiğini, Benzin deposu ve karburatör arasında filitre olmadığını, Gazı bıraktığınızda farkların minimum seviyeye parklar kadar az yandığını, vs vs sorunları olduğunu gördüm pek içime sinmedi. Babama CBR 125 R alalım diyorum. Oda onunla uzun yol yapılmaz diyor. CBR 125 R ile 400 km gitsek yolda kaç kere mola vermek gerekir yada bizi tahminen ne derecede yorar lütfen yardımcı olun kafayı yicem. Babamın boyu 1.65 1.67 arası kilosu 85-90 arası. benim boyum 1.75 Kilom 75 yani bu şekilde 400 km gidilirmi? Lütfen yardımcı olun. 400 km'de benzin sarfiyatı ne derecede olur. Yorulma olursa yorulmanın etkisiyle Yolda kaç kere mola veririz tahminen. Lütfen çok ama çok yardımlarınıza ihtiyacım var. Babamı ikna etmem için bana yardım edin lütfen.
(Özellikle Bilgili Kişilerin CBR 125 R ile Uzun Yol Yapanların Yardımlarını Ve Cevaplarını Bekliyorum)