Elektrikli Bisiklet Işık Sorunu (Ekobis Maxi)

Arkadaşlar konuyu açmak için en uygun kategori burayı buldum. Daha 1 ay önce Ekobis Maxi marka e-bike aldım ve çok memnundum fakat 1 haftadır falan ışık yanıp sönüo gibi oluo yani böyle dalgalı yanıyor tamircisine gittim far değişmeli dedi ama bana sanki bi temassızlık var gibi geliyor anlayan varsa cevap bekliyorum arkadaşlar

MkD

garantisi filan yokmu garantiden değiştirirler belki :silent:

Arkadaşlar konuyu açmak için en uygun kategori burayı buldum. Daha 1 ay önce Ekobis Maxi marka e-bike aldım ve çok memnundum fakat 1 haftadır falan ışık yanıp sönüo gibi oluo yani böyle dalgalı yanıyor tamircisine gittim far değişmeli dedi ama bana sanki bi temassızlık var gibi geliyor anlayan varsa cevap bekliyorum arkadaşlar

Bilader bende jetbike war. benim de aynı sorun oldu.Lambalar yanım sönüyodu. sonra lambalar artık yanmamaya başladı. Deqişmesi qerekiyor.

kardeşim naptın sen ya niye aldın elektrikli bendede wardı s&t kanuni nin starmax marka 250 w lık 1 sene olmadan arıza yaptı hiç tavsiye etmezdim ama almışın yine hayırlı olsun

Yaklaşık bir senedir elektrikli bisikletler konusunda yayın yapan bir siteye sahibiz ve artık forum sayfalarımızda bu tür konuların paylaşılmasını bekliyoruzhttp://www.forum.e-bisiklet-dunyasi.com. Özellikle servisler ile kullanıcı arasında yaşanan sorunlar ve bu sıkıntıların çözümleri elektrikli bisiklet kullanıcılarının yaygın olarak bilmek istediği ve cevabını aradığı değerli bilgiler.
Ama yine de buradan da olsa şunu söyleyebiliriz, bu tür çözümsüzlüklerin sonu hakem heyetleri ve tüketici mahkemeleri ile çözmek mümkündür. Bir miktar yasal hakkınızın peşine düşmeniz halinde sorununuzu çözmeniz çok büyük bir olasılık.

Elektrikli bisikletler sadece A2 ehliyeti olmayanlar için bence. Elektrikli bisiklet fiyatına 100km de 8-9 lira benzin yakan 90km hıza çok rahat çıkan motosiklet veriyorlar. Elektriklinin neresi ekonomik hem 250w olanları çok zavallı gerçekten. 250w Elektrikli bisikletle tek akü bi şarjla 50km yol anca yaparsınız 25-30km son hızla hiç bi yolda rahat gidemezsiniz her yolda yolun sağına sıkışmaya mahkumsunuz ayrıca yokuş çıkmayı unutun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar