BMW Rider Academy 1 Saatlik Scooter Özel Dersi 150 TL yerine 50 TL!

faydası olabılcegını dusundum ve paylasmak ıstedım

BMW Rider Academy Size Motosiklet Dünyası'nın Kapılarını Açıyor! 1 Saatlik Scooter Özel Dersi 150 TL yerine %67 Fırsatla 50 TL! (31 Ekim'e kadar geçerlidir)

Dünyada 16 ülkede bulunan BMW Rider Academy, Avrupa standartlarında hizmet veren Türkiye’deki ilk motosiklet eğitim merkezidir

Nasıl Yararlanırım

* 27 Ağustos – 31 Ekim 2010 tarihleri arasında geçerlidir.
* Haftaiçi geçerli olan bu fırsat için 0212 359 32 62 nolu telefondan kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
* Eğitime katılacak kişilerin bisiklet kullanabiliyor olmaları gerekmektedir.
* Bir kişi sadece bir kez ŞehirFırsatı'ndan yararlanabilir ancak bol bol satın alıp sevdiklerine hediye edebilir

adres:
Borusan Oto İstinye
Neslihan Sokak 77
İstinye İstanbul
http://www.borusanoto.com/

link : http://www.sehirfirsati.com/in/.2QRIoj

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
150 liradan 50 liraya düştüyse 3/1 eğitim vercekmis gibime geliyor :) 150 lira aylık taksitle scooter alınıyor zaten, duvara çarpa çarpa yine öğrenirim :) hayırlısı olsun bakalım

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 saatlik scooter eğitimi 150 TL mi!!!
Insanlar o paraya 1 hafta boyunca gece gündüz çakışıyor be.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

1 saatlik scooter eğitimi 150 TL mi!!!
Insanlar o paraya 1 hafta boyunca gece gündüz çakışıyor be.

Pardon.
Çalışıyor olucaktı o :)

BMW'den bahsediyoruz... Pardon ama..:)

O dünya 30.000 Avro verip de, sadece hafta sonları kullanacakları motor alabilen insanların dünyası... Bize uzak.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

O dünya 30.000 Avro verip de, sadece hafta sonları kullanacakları motor alabilen insanların dünyası... Bize uzak.

Aynen dediğin gibi hocam...

evet çok doğru o parayı verenler için bu eğitim ücreti vız gelir... bu sitenin çoğu motoru sadece gezi ve keyif değil ekmek teknesi olarak görenlerle dolu (bende dahilim:) tabi gezmek dolaşmak işin eğlence kısmı...

Sıfırı pahalı biliyoruzda ikinci elleri neden italyana japona göre (maliyet >> satış orantısı) daha ucuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar