ARKADAŞLAR benim hyo gitti biliyosunuz bana acelesi yok ocak ayına kadar güzel temiz bir 600F bulma kampanyası acıyorum hadi bakalım
Kısmet değilmiş Caner'cim, biliyorsun bugün sattım benim canavarı.

Garaja yine 3 sene önceki eski sevgili GT250R'ı koyduk bakalım takasta. Biraz attan inip eşeğe binmiş olacağız ama alışırız; buna da şükür.

Ayrıca çok doğru bir seçim yapıyorsun 600F almaya karar vererek. Kesinlikle kullanıcısını üzmeyecek, sağlam, emektar bir makinadır. Hem performansı oldukça yüksek, hem de konforuyla rakiplerinden 1 adım öndedir.
Bir süredir Sport-touring olarak dillendirilse de, Honda'nın RR öncesi 600cc sınıfında pistlerde yarışan dünya şampiyonu makinasıdır. Yani altındaki bir SS ve kesinlikle ciddiye alınması gerek.
Kullanıcı faktörüyle RR'ları ve daha güçlü birçok makineyi geride bırakman işten bile değil, tecrübeyle sabittir.:wiinkk: Sofuoğlu kardeşlerin bu makinayla birçok R6, ZX6, GSXR'ı geride bırakarak Türkiye pist şampiyonu olduğunu da ek not olarak ekleyelim.
Bu arada arkadaşlar, 2 tane sorum olacak:
Sahibinden.com haricinde uygun fiyatlı ayna nereden buluruz?
Bir de galiba yurtdışından uygun fiyatla parça satın aldığınız güvenilir bir internet sitesi vardı?
Hyodan sonra 600luk SSe gecmek isteyen arkadaslar ses verin. Bu gecis icin nasil bir hazirlik yapiyorsunuz? Kac km tecrube ile yapacaksiniz bu degisikligi? Egitimi pekistirmek adina bir seyler planliyor musunuz?
Hyo'yu kullanabildiğiniz kadar kullanın, ne kadar çok tecrübe, eşittir o kadar çok güven. 600'lükle yapacağınız hatanın telafisi 250'lik kadar kolay değildir. Bu hataları 250'likle yaparak tecrübe kazanmanız, ileride sizin hayatta kalmanızı sağlayacaktır. Belli bir km. kıstası koymak istemiyorum ama, "Ben artık oldum bu motorda" dediğinizde zaten 600'lüğe geçmek için yeterli güveni hissediyorsanız geçin büyük makinaya.