[Kütahya - MT]

Kütahya KÜMOK TOPLANTISI ÇOK CİDDİ ORGANİZASYON!!!!!!

TOPLANTI
Kütahya Motosiklet Kulübü - KÜMOK üyelerine
Hakan Tunç 03 Haziran, 22:58 Yanıtla
04.06.2010 saat 21.00 21.30 arasında HİSAR ÇAY BAHÇESİNDE toplanılacak herkezin iştirak etmesini rica ediyoruz
Saat 20:45ten şu saat itibariyle(22:30) hisar çay bahçesindeydim ne gelen var ne giden :pale: ama bana ve artiste ii geldi artistin ayakları açıldı çalışmış oldu 1 haftadaır yatıyodu banada ii oldu nefis türk sanat müziği ve 3 bardak çay eşliğinde kafamı dinledim:cat:

Yanınıza Geliyorum :)

Sevgili KÜTAHYA MT; :rendeer:
Allah kısmet ederse 07 Temmuz 2010 tarihinde vatani görevimi yapmak üzere Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığına katılacağım.::asker::
Birliğe katılmadan önce sizlerle tanışıp bi yerde bi çayınızı içmek isterim.::sefereee
Eğer usta birliği için de orada kalırsam çarşı izinlerinde sizlerle vakit geçirmek isterim.::cheeeeer
Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum Temmuzda inşallah görüşmek üzere !:rendeer:
::asker::::asker::::asker::::asker:: ::asker::::asker::::asker::::asker::::asker::

Hava Er Eğitim Tugayı / Kütahya
Eyüp DEĞER
90/2 - 2.Celp 08-07-2010

Son düzenleme:
Allah kısmet ederse 07 Temmuz 2010 tarihinde vatani görevimi yapmak üzere Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığına katılacağım.::asker::
Birliğe katılmadan önce sizlerle tanışıp bi yerde bi çayınızı içmek isterim.::sefereee
Eğer usta birliği için de orada kalırsam çarşı izinlerinde sizlerle vakit geçirmek isterim.::cheeeeer
Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum Temmuzda inşallah görüşmek üzere !:rendeer:
::asker::::asker::::asker::::asker:: ::asker::::asker::::asker::::asker::::asker::

Eyüp DEĞER
90/2 - 2.Celp 08-07-2010
Özendirmek gibi olacak belki ama nasipse söylediğin tarihlerde senelik izinde ve motorumla muhtemelen çeşmeye doğru gaz açıyo olacağım:cat: ama çarşı izinlerine çıkarsan tren garına(güvenliğe) yada dükkana (yakamozun karşısı doydoy burger) beklerim:rendeer:

Eyüp DEĞER
90/2 - 2.Celp 08-07-2010

dostum merhaba ben tugayda personelim, zaman yaklaşınca iletişime geçelim motorcunun halinden motorcu anlar...

TOPLANTI
04.06.2010 saat 21.00 21.30 arasında HİSAR ÇAY BAHÇESİNDE toplanılacak herkezin iştirak etmesini rica ediyoruz
Saat 20:45ten şu saat itibariyle(22:30) hisar çay bahçesindeydim ne gelen var ne giden :pale: ama bana ve artiste ii geldi artistin ayakları açıldı çalışmış oldu 1 haftadaır yatıyodu banada ii oldu nefis türk sanat müziği ve 3 bardak çay eşliğinde kafamı dinledim:cat:

Keşke etkinliği biraz daha erken haber verebilseydin Ahmet abi:rendeer:,etkinliği öğrendiğimde maalesef etkinlik çoktan bitmişti:pale:.Ama sonraki etkinliğe inşallah katılmaya çalışacağım..
Ve;
http://kumok.org/ siteyi yeni farkettim.Buradanda bilgi alabilirim:cat:..

Özendirmek gibi olacak belki ama nasipse söylediğin tarihlerde senelik izinde ve motorumla muhtemelen çeşmeye doğru gaz açıyo olacağım:cat: ama çarşı izinlerine çıkarsan tren garına(güvenliğe) yada dükkana (yakamozun karşısı doydoy burger) beklerim:rendeer:

İnşallah görüşürüz... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

dostum merhaba ben tugayda personelim, zaman yaklaşınca iletişime geçelim motorcunun halinden motorcu anlar...

Vay be işte budur... :queen:Allah razı olsun çok teşekkür ederim tugayda bir motorcu bulmak çöl ortasında şelale bulmak gibi olacak benim için 1 temmuz da işten ayrılıyorum o zaman yakın irtibata geçelim... Bu arada isim ve msn adresini PM olarak atarsan eklerim. :rendeer:

mtk

TOPLANTI

abi tarih hatası var. hakan abi tarihi yanlış yazmış, yeni gönderdiği mesajı göremeyenler var senin gibi birkaç kişi toplantıyı kaçırdılar.. yoksa toplantı olmadı değil :)

kümok.org henüz tam anlamıyla faaliyete geçmiş değil! bu yüzden facebook'taki kümok gurubuna ve sayfasına üye olmanız, kümok hakkındaki canlı haberlere oradan ulaşmanız açısından önemli..

toplantıda genel olarak kulüp kurma faaliyeti üzerinde duruldu. kümok için özel bastırılan t-shırt'ler dağıtıldı (bunlardan almak isteyenler hakan tunç'a ulaşsınlar). diğer bir madde de emok bilindiği üzere kütahyada yapılacak. simavdaki bu etkinliğe katılınması tavsiye edildi. malum ev sahibi gibi oluyoruz. emokta da dağıtılan kümok t-shirt ve şapkalarını kullanılması tavsiye edildi.

abi tarih hatası var. hakan abi tarihi yanlış yazmış, yeni gönderdiği mesajı göremeyenler var senin gibi birkaç kişi toplantıyı kaçırdılar.. yoksa toplantı olmadı değil :)

kümok.org henüz tam anlamıyla faaliyete geçmiş değil! bu yüzden facebook'taki kümok gurubuna ve sayfasına üye olmanız, kümok hakkındaki canlı haberlere oradan ulaşmanız açısından önemli..

toplantıda genel olarak kulüp kurma faaliyeti üzerinde duruldu. kümok için özel bastırılan t-shırt'ler dağıtıldı (bunlardan almak isteyenler hakan tunç'a ulaşsınlar). diğer bir madde de emok bilindiği üzere kütahyada yapılacak. simavdaki bu etkinliğe katılınması tavsiye edildi. malum ev sahibi gibi oluyoruz. emokta da dağıtılan kümok t-shirt ve şapkalarını kullanılması tavsiye edildi.
tarih hatasını farkettim ben 2009 yazmış hakan sonra düzeltmiş 2010 yazmış o gün söylenen yere gitmeden öncede kendisiyle görüştüm sanayide sen git hisar çay bahçesine eve uğrayıp bizde gelecez dedi sonrada ne gelen var ne giden her neyse önemli değil sonuçta yapılmış toplantı görüşeyim bakayım hakanla ne var ne yok ok sağol:cat:

goruntu117.jpg
TÜM KÜTAHYA MT nin KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM

trenci bul artık bi motor bana ya satınca motoru yürümek zor geliyor hadi bi ilgilen artık şu işle

Selam Hemşehrilerim...
Ben de Kütahya da esnaflık yapıyorum inşallah bundan sonr aktivitelere katılmaya çalışacam. HErkese iyi sürüşler ve kazasız belasız yolculuklar...
Görüşürüz.
Necati Aşkar Güneş Ozalit Kopyalama MErkezi
BElediye arkası nO: 19/A KÜTAHYA

Artık veda zamanı

1002125y.jpg
motorum satılıktır ilgilenen olursa 5354567123 yada 5375869256 yada özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler...

Arkadaşlar Motorla İlgili Olmasada Kütahya'yla İlgili Bişey Sorucam
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda Yada Ona Yakın Bir Yerlerde (Anadolu Hastanesi ) Ev Kiraları Nekadar Acaba ?
Yarın Görüşmede Ona Göre Maaş İstiycem :cherry:
Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler.

Arkadaşlar Motorla İlgili Olmasada Kütahya'yla İlgili Bişey Sorucam
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda Yada Ona Yakın Bir Yerlerde (Anadolu Hastanesi ) Ev Kiraları Nekadar Acaba ?
Yarın Görüşmede Ona Göre Maaş İstiycem :cherry:
Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler.

400-550 arası dostum genelde

Motosikleti
Honda Crf250L
HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
Trabzondan geliyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar