minibüscüler dernegi başkanı .. yaptıgı salakça bir açıklamada iett otobüsleride ayakta yolcu almasın o zman dedi....
ulan hıyar .. sen hiç iett otobüsünün makas attıgını .. birbirleriyle yarıştıgını .. trafigi birbirine kattıgını gördün mü ?
Tüm bunlara bir düzenleme getirilmeli.. maalesef bununda mümkün olduğunu sanmıyorum çünki bu işten rant sağlayan belli bir kesim var ve tüm bunlara göz yumuyorlar.
Aynen öyle........
iide kısa bi özet geçicemm eve gitmek için kurt köyden otobüse biniyorum maltepe köprüsünde inipfıstıklı minübüsüne bini yorum peki bu münübüs beni dolu die almassa napıcam ben sittin sene maltepeden gelene kadar dolar nolcak benim halim kışın soğundaahadi buna cevap verin maltepeyemi ineyim fazladan yol parasımı vereyim otobüs desen 40yılda bi geçiyorrolaya hiç böle bakılmıyorr sorun ayaktaki yolcu değil sorun deli gibi gitmeleri belediye otobüsler haddinden fazla yolcu alıyorr ama yavaş gittikleri için az olaya karışıyorr açıkcası durum bundan ibaret sadece hız kuralları çözer bu durumu...
Bir sürü yanlis ve neticesinde kayip canlar.
Herkes bir seyleri sorguluyor.
Örnegin otobuslere ayakta yolcu almak serbest ama niye minibusler de almasin?
Duz mantik bunu hakli buluyor.
Ama asil soru su.
Otobus hattinin bulundugu yerde ayrica niçin minibus çalisiyor? RANT
Yani bu dolmus mevzusu kokten kalkmali.
Boyle saçmalik olur mu? Olur Burası Türkiye...
Devlet ne is yapiyor? Bakkala çokoprens almaya gitti...
O minibüs şöförü benim alışveriş yaptığım malzemecinin abisiymiş.
Dün ögrendim bende bunu.
Abimin durumu kritik felan dedi.
Valla dedim kusura bakma ama abin ölümü hak etmiş arkadaş.
Öyle dedim diye çayı içmeden kalktı gitti![]()
Hukukçu abimiz bakınız kendi bu işlerin içinde olmasına rağmen ne kadarda doğruları söylüyor. Türkiye'de gerçektende hukuka ve adalete dayalı hiçbir düzen yapısı yok. Siyasete bulaşmayı istemiyorum ama her yanlışın altından siyaset fışkırıyor. Devlet büyüğü denilen şahısın oğlu cinayet işleyipte serbest bırakılmadı mı? Bırakıldı. Bir devlet adamı bunu yapıyorsa millet ne yapmasın. O adamın oğlu kırmızı ışıkta geçip bir yayanın ölümüne sebep oluyor. Akabinde 10 dakikada çevredeki bütün itfaiye arabaları çağırılıp yerdeki kan izlerini tazyikli su ile temizliyor. Araç parçaları toplanıyor ve araç götürülüyor. Ve bu kırmızı ışıkta geçip resmen cinayet işleyen şahıs Başbakanın öz be öz oğludur. Açın googledan bakın. Bunun gibi daha binlerce örnek var. Bakan oğluyum diyip alkol çevirmesinden yırtıp trafik kazası yapan 2 kişinin ölümüne sebep olan örnekler. Eee nerede hukuk ve adalet devleti, nerede demokrasi, nerede insan hakları?