böylesi kalmadı ;)

merhaba arkadaşlar motosiklet 1999 model ve 1999 yılında sıfır alındı(asla değişen parçası ve boyası yok geldiği gibi duruyor full orijinal resimlerde photoshop kullanılmamıştır ve resimler 2010 da çekilmiştir) ve 11 senedir benimle buyrun huzurlarınızda black bird:
<script src='http://img689.imageshack.us/shareable/?i=img4595e.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img269.imageshack.us/shareable/?i=img3668r.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

buda diğeri hastalarına duyrulur ama artık sadece resimleri kaldı kendisi satıldı: :salut:<script src='http://img819.imageshack.us/shareable/?i=img3624b.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
yorumlarınızı bekliyorum :bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hocam arasira motora binmeni tavsiye ederim.
Tamam motor sahibi olmak gerçekten çok zevklidir ama bir de üstüne binseniz daha zevkli olur?
:)

biraz daha büyük koyabilseydin resimleri,pc ler daha rahat kitlenebilirdi:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:28 ----------

Mersin İl Temsilcisi
o motorun prasıyla altın alsaymışsınız şimdi irice bir makinanız olurmuş. zaten binmiyorsunuz anladığım kadarıyla...bişey soracam, vakumlanmış halde miydi yoksa siz pvc mi kaplattınız? maaşallah yani...

resimleri görebilmek için 2 tane monitör bağladım bilgisayara :)
Bende hiç görmedim öylesini.
zevk olsun diye mi sakladınız ?
Keşke 2011 sezon başında çıkartsaydınız. 12 yaşına gelmiş ergen delikanlı olacakmış :)

Hocam arasira motora binmeni tavsiye ederim.
Tamam motor sahibi olmak gerçekten çok zevklidir ama bir de üstüne binseniz daha zevkli olur?
:)

Keşke 2011 sezon başında çıkartsaydınız. 12 yaşına gelmiş ergen delikanlı olacakmış :)

arkadaşlar resimleri büyük koyduğum için kusura bakmayın fotolar pc de büyüktü onun için öyle oldu :rendeer:

motora hiç binmedinmi diyen arkadaşlara motosiklet km si 10.000 küsurlarda sadece çok temiz ve titiz kullanırım binmeyipte müzeye koyacak değilim:pr: binerim ama çok titiz binerim gazlanacak yerdede gazlarım ;) şaşırmanız normal gören sıfır sanıyor :bounce::wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------

o motorun prasıyla altın alsaymışsınız şimdi irice bir makinanız olurmuş. zaten binmiyorsunuz anladığım kadarıyla...bişey soracam, vakumlanmış halde miydi yoksa siz pvc mi kaplattınız? maaşallah yani...

yok motoru o zaman 99 yılın da taksitle 700-750 liraya almıştık şimdide 3.000 tl verdiler onun içinde fazla bir zararım yok:)
ha motora öyle ne pvc kaplattım ne vakumladım ne kampsüle kattım üzerine iyi bir örtü nemsiz kuru bir garajda boynu bükük kışları durardı yazın ise gezerdi.
motorum sağlığını sigarız,alkolsüz,ve benim şevkatimle dolu bir hayata borçlu :):mrgreen::):mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

yok zevk için değil motora ihtiyacım olduğu sakladım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 ----------

yorumlara devam

Son düzenleme:

sizin motosikletiniz hacim olarak büyük onun için uzun yola çıkıyorsunuzdur tabiki senede 12.000 km yaparsınız.ben genellikle şehir dışına çıkamadığım için 10.000 lerde dediğim gibi önemli olan km değil motorun temiz kullanılıp bakımlarının zamanında yapılıp efendice binilmesi :cat:

Arkadaş:cat:

Süper görünüyorlar, temiz motor diye buna denir heral, Bal Dök yala:mrgreen:

Satmak isterseniz muhakkak haberimiz olsun:cat::rendeer:

Baba bu nasıl resim yayuuu.Bu resimleri görmek için pentagonun ana bilgisayarı lazım beeee:p

Nazar değmesin çok iyi görünüyorlar.:cat: Lakin nasıl ki insanın dışından çok içinin temizliği daha önemli ise bunların da öyle bence, önce içinin temizliğine önem verilmeli. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Arkadaş:cat:

Süper görünüyorlar, temiz motor diye buna denir heral, Bal Dök yala:mrgreen:

Satmak isterseniz muhakkak haberimiz olsun:cat::rendeer:

çok sağolun teşekkürler.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

Allah bağışlasın.. Yamahaya talibim:)

çok sağolun maalesef yukarıdada belirttiğim gibi satıldı.allah daha iyilerini versin :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

Baba bu nasıl resim yayuuu.Bu resimleri görmek için pentagonun ana bilgisayarı lazım beeee:p

kusura bakmayın fotoğraf makinası biraz normal üstü olduğundan böyle oldu 2 dakika beklerseniz açılıyor :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

Nazar değmesin çok iyi görünüyorlar.:cat: Lakin nasıl ki insanın dışından çok içinin temizliği daha önemli ise bunların da öyle bence, önce içinin temizliğine önem verilmeli. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :rendeer:motor durumu konusunda hiç kuşkunuz olmasın içinin temizliği dış temizliğinden daha güzel motor kullanmayı çok iyi bilirim devirsiz kullanıp zorlamam ve hertürlü bakımını zamanından önce yaparım kısaca CİĞERLERİ ÇOK SAĞLAMDIR :cat:sokaktaki gördüğünüz yağ yakan titanlara benzemez ister rotaj dönemi olsun ister diğer yönleri 10 üzerinden 11 dir.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merak etme bu kadar temizi var 5 bin getir motoru götür . antalya da benim eski ustamda . sahibinden de ilanı var hangisi diye sormana gerek kalmaz : )

Titan a talibim..Satarsan alayım... :cherry:

buyur bak bakalım:http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ina-iste-kral-honda-ciger-onda-30145803/detay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

merak etme bu kadar temizi var 5 bin getir motoru götür . antalya da benim eski ustamda . sahibinden de ilanı var hangisi diye sormana gerek kalmaz : )

senin ustanınkine arkadaş olsun hem fiyat olarak hem temizlik olarak :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok para istiyon yaw.... :p:p
1000 liraya kazasız titan alsam 2000 lira harcasam , seninkinden orjinal olmassa ben bu motor işini bırakırım...
Hocam naaptın sen... :p:p

senin gibi birisi hiç uğraşmayayım direrkt 3.ooo tl vereyim dedi ama kabul etmedim bence sen motor işini bırak:p senin yaptığın o titan toplama bilgisayar gibi olur:mrgreen: sen kaç lira düşünüyorsun ciddiysen tabi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 ----------

bak adamda 5.000 tl istiyormuş :cat:

motorun temizliğine laf yok bence maşallah iyi bakmışsınız.ama satılık fiyatı bencede çok fazla polamik yapmak istemem ama sonuçta antika sınıfına girmiyor.belki hastaları olabilir ama ben her zaman yeni motorlara hastayımdır.eskiler demiş zamanında yeni yenidir bir bildikleri vardır heralde Atalarımızın :cat:

yani beni kafada biri 3000 verebilir. çünki titan hem ybr den az yakar hem de. uzun ömürlüdür.bitiremezsin. ne 10 bini ne 50 bini bana cenazesi gelmişti 120 bin civarı km de 34 plaka hasbir kurye arkadaştan. o bakımsız halde 115 km hıza çıktı yuh dedim.temizine binilir. satılmaz her yıl 10 bin özenle çevrilir. ve hondadan orjinal yedek parça kullanılır..ne kadar komple krank 1000 tl civarında olsa da honda hayat onda:::)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar