- Konu Yazar
02.09.2010 Tarihinde 17:30 Sularında Bir arkadaşıma gidiyordum.Yol asfalttı.Ve viraj da yok dümdüz yol.Virajda yok.Tahminimce kazadan 5 saniye kadar önce kadrana baktığımda 70 i gösteriyordu ve yola baktığım anda birden araba cıktı önüme.Ne olduğunu anlayamadan o korkuya iki frenede sonuna kadar asıldım ve motorun arkası kalktı o anda asfaltı tersten gördüm.Öldüm bitti dediğim anda birden kendimi attım motordan.Gerisi ne oldu bilmiyorum.Ayağa kalktığımda motor benden 20 metre kadar uzaktaydı.İlerde bir arabaya carpmış ve durmuş.Hata kimde anlayamadımda . Bendede var hata sonuçta şehir içi , 70 e kadar cıkmamalıydım ve o an frenlere birden asılmayıp kontrollü bassaydım olmazdı sanırım.Ama adamda birden fırladı yola ne olduğunu bile anlayamadım..Yorum sizde..
Kaza sonrası görüntüler ;
KOLUMDAKİ YARA DAHA GEÇMİŞ HALİ .. 11 GÜN OLDU KAZAYI YAPALI ANCA FIRSAT BULABİLDİM.VE ÇOK ŞANSLIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM KOLUMDAN BAŞKA HİÇBİR YERDE BİRŞEY YOK.BAŞIMDA KASK VARDI HERHALDE KAFAM YERE GELMEDİ KASKTA ÇİZİK YOK.ÖN MAŞA NEREDEYSE 8 RAKAMININ ŞEKLİNİ ALMIŞ.AYNALAR KIRIK . ARKA PORT BAGAJ PARAM PARÇA. KAPORTADA TEK ÇİZİK YOK . ÇANTADAN YERE GELMEMİŞ SANIRIM.

Kaza sonrası görüntüler ;
KOLUMDAKİ YARA DAHA GEÇMİŞ HALİ .. 11 GÜN OLDU KAZAYI YAPALI ANCA FIRSAT BULABİLDİM.VE ÇOK ŞANSLIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM KOLUMDAN BAŞKA HİÇBİR YERDE BİRŞEY YOK.BAŞIMDA KASK VARDI HERHALDE KAFAM YERE GELMEDİ KASKTA ÇİZİK YOK.ÖN MAŞA NEREDEYSE 8 RAKAMININ ŞEKLİNİ ALMIŞ.AYNALAR KIRIK . ARKA PORT BAGAJ PARAM PARÇA. KAPORTADA TEK ÇİZİK YOK . ÇANTADAN YERE GELMEMİŞ SANIRIM.

Moderatör tarafında düzenlendi: