kahraman maraş mt adana gazi antep ve tarsus bayramlaşması

Mustafa abi,güzzel b,r toplanma olmuş;fakat resimler az değilmi?...Bidee Sencer abi yokmu,benmi göremedim:)

Bu arad sana bayram mesajı bile atmadım,kusuruma bakma,

Geçmiş bayramını tebrik ederim:rendeer:

Mustafa abi,güzzel b,r toplanma olmuş;fakat resimler az değilmi?...Bidee Sencer abi yokmu,benmi göremedim:)

Bu arad sana bayram mesajı bile atmadım,kusuruma bakma,

Geçmiş bayramını tebrik ederim:rendeer:

senınde geçmi,ş bayramın kutlu olsun evet sencer yok hatay da o resimler geliyor hala atıyorum
şimdi 20 tane daha atıyorum
300 e yakın resim var eliyorum ondan dolayı yavaş oluyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------

Adana İl Temsilcisi
mustafacığım,çok iyi etmişsiniz.yalnız anlayamadığım,bu resimler nerede çekildi.yani siz mi ADANA'ya geldiniz,ADANA ekibi mi sizin oraya geldi ?

bora abi adana ekibi maraşa geldi resimlerin tamamı kahraman maraş ta çekildi inşallah sizide bekleriz artık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------

oh be nihayet resim atma işi bitti
şimdi yazabilirim baya da resim varmış
öncelikle adana seyyah rıders klübünün değerli başkanı halil başkanıma teşekkür ederim bizi bu bayram yanlız bırakmadıkları için teşkkür edrim
ardından vedat abşkanıma da eşekkür ederim vedat abi sana iki kez teşekkür edrim 1 gün önce geldiniz bizi daha da mutlu ettiniz ardından gazi anteb a2 teker gurubundan hasan arkadaşımızın adı ile bizi yanlız bırakmayan tüm antebli arkadaşlarımızada teşekkür ederim
sağolun varolun bizi onurlandırdınız yanlız olmadığımızı hatırlattınız bu sayede teşekkür ederim teşekkürler tarsus teşekkürler adana teşekkürler gazi anteb

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar