[Yalova - MT]

tabikkii bakiii nedemek....:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------

Arkadaslar bugün bir kaç arkadas bulusma yaptık; ve cok eğlendik :) Ama yine FOTO cekmek hava kararınca aklımıza geldi ; bi kaç foto koyalım bari :)

Bu da ALPER SATRİANİ arkadasımız :) Gece vakti; Kaskımı almıs ; montu da giymiş sahilde geziyor... Tam TURİST :)

ÇOK EĞLENDİK; ÇAYIMIZI KOLAMIZI İÇTİK; YEMEĞİMİZİ YEDİK; FOTOLAR AZ OLDU AMA Bİ DAHAKİNE DAHA COK CEKECEĞİZ :)

KATILIMCILAR ; MEZİT ; CAKALAZ; ARMY77; ERCAN77100;ALPER SATRIANI

nostaljii yapimm dedim:pale:

merhaba arkadaşlar ben yalovada öğrenciyim, hava şartları iyi olduğu zamanlarda motosikletimle yalovaya gelicem. Sizlerle tanışmayı isterim ;)

Hee Yaa ; Seviyorum uLan Seni :)

Bi de Festivalde cektirmiştik bi foto :)

Ahan da buldum :)

iyi akşamlar mezit.......:mrgreen:

Vah garibiim. Çıldırdı sonunda. Sen cumartesi günü kaybettin hacı beni. Olacaktın o balıkçılarda! Pazar de neymiş! Hristiyan mıyız biz pazar günleri çay içiyoruz ? :queen: Çok kırdın beni çook :salut: :cherry:

Vah garibiim. Çıldırdı sonunda. Sen cumartesi günü kaybettin hacı beni. Olacaktın o balıkçılarda! Pazar de neymiş! Hristiyan mıyız biz pazar günleri çay içiyoruz ? :queen: Çok kırdın beni çook :salut: :cherry:

hacı kendini aklamak için bana çatıyon:queen:
demiyonki ben yanlış anlamışım die...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalovalı motorcu kardeşlerim yarın oradayız allah kısmet ederse mutlaka tanışmak istiyoruz sizlerle

Arkadaşlar bu aralar yalova-istanbul yöünnde sık sık motosikletleri çantalı arkadaşlar bayaa bayaaa böle 3erli 5 erli geçyiorlar. Diyorumki bizimkilerdir bunlar kesin =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalovadan ali kardeşime teşekkürler bugün bizle elinden geldiğince ilgilendi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar