muayne işleride bitti...
ilk kez herşeyim tam trafiğe çıktım rahat bi olay
bi buluşma bi gezi bişeyler olsun yeter yahu yaz bitti haydin millet
herkeze iyi geceler...
malum arda eskişehiri kazandı bayram tatilide var tatil bitmeden bi uzun yol yapalım diyoruz...
Öneriler
1- eskişehir
2-yalova(çınarcık)
yada ortak belirliyeceğimiz bi rota yeterki yol olsun...
özcan abi duy sesimizi tatil bitmedim yapalım şu işi ( kafiyede oldu yav)
herkeze iyi geceler
herkeze iyi geceler...
malum arda eskişehiri kazandı bayram tatilide var tatil bitmeden bi uzun yol yapalım diyoruz...
Öneriler
1- eskişehir
2-yalova(çınarcık)
herkeze iyi geceler
:herkeze iyi geceler...
Öneriler
1- eskişehir
2-yalova(çınarcık)
herkeze iyi geceler
Beko! sapık sapık işler yapıp durma olum bayramda herkesin gideceği akrabası bilmemnesi var. Pazar da oy kullancaz diyom abisi.
:cat:
:okey:::
okey:: :
okey:::
okey::
Enjeksiyonu bende bulamadın Kanu.Kaldırmışlar heralde. Batu'ya İğne yapamayacağımıza göre odunla dürtmeye karar verdim.Bunu haketti... :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
:cat::cat::cat:
Pazar günü ayrıyetten Mudanya'nın kurtuluş günü. Herşeye Hayır dedikten sonra bayraklarımızı kuşanıp Mudanya'ya gidelim.
Enjeksiyon burda da hayırdır herkes beni soruyor ? :mrgreen: Ben de sizi özledim:queen:
Enjeksiyon burda da hayırdır herkes beni soruyor ? :mrgreen: Ben de sizi özledim:queen:
:okey:::
okey:: :
okey:::
okey::
Enjeksiyonu bende bulamadın Kanu.Kaldırmışlar heralde. Batu'ya İğne yapamayacağımıza göre odunla dürtmeye karar verdim.Bunu haketti... :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
:cat::cat::cat:
Pazar günü ayrıyetten Mudanya'nın kurtuluş günü. Herşeye Hayır dedikten sonra bayraklarımızı kuşanıp Mudanya'ya gidelim.

Kamyon fotosu yok mu?
Kuru kuru gidip gelmişiniz. Beko'yu gölete atsaydın da ehliyeti ıslatsaydınız bari...![]()