[Bursa - MT]

muayne işleride bitti...
ilk kez herşeyim tam trafiğe çıktım rahat bi olay:)
bi buluşma bi gezi bişeyler olsun yeter yahu yaz bitti haydin millet

herkeze iyi geceler...

malum arda eskişehiri kazandı bayram tatilide var tatil bitmeden bi uzun yol yapalım diyoruz...

Öneriler
1- eskişehir
2-yalova(çınarcık)
yada ortak belirliyeceğimiz bi rota yeterki yol olsun...

özcan abi duy sesimizi tatil bitmedim yapalım şu işi ( kafiyede oldu yav) :)

herkeze iyi geceler

herkeze iyi geceler...

malum arda eskişehiri kazandı bayram tatilide var tatil bitmeden bi uzun yol yapalım diyoruz...

Öneriler
1- eskişehir
2-yalova(çınarcık)

herkeze iyi geceler

Yav olum yaz bitti ne uzun yolu... :queen:
Bendeki ceket yazlık zaten donmak istemiyorum. ::wacko::

Buralarda biryerde bi enjeksiyon olucaktı ama...:thumright

Son düzenleme:
herkeze iyi geceler...

Öneriler
1- eskişehir
2-yalova(çınarcık)

herkeze iyi geceler

Beko! sapık sapık işler yapıp durma olum bayramda herkesin gideceği akrabası bilmemnesi var. Pazar da oy kullancaz diyom abisi.
:cat:

::pokey::::pokey::
herkeze iyi geceler...

Öneriler
1- eskişehir
2-yalova(çınarcık)

herkeze iyi geceler
::pokey::::pokey::

Enjeksiyonu bende bulamadın Kanu.Kaldırmışlar heralde. Batu'ya İğne yapamayacağımıza göre odunla dürtmeye karar verdim.Bunu haketti... :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

Beko! sapık sapık işler yapıp durma olum bayramda herkesin gideceği akrabası bilmemnesi var. Pazar da oy kullancaz diyom abisi.
:cat:

:cat::cat::cat:

Pazar günü ayrıyetten Mudanya'nın kurtuluş günü. Herşeye Hayır dedikten sonra bayraklarımızı kuşanıp Mudanya'ya gidelim.

Yaz bitti diye motorlari rafa kaldırcak halımız yokya malumunuz bu aletler her ne kadar jigleyle çalişsalarda kışında çalişiyorlar...:wiinkk:

Enjeksiyon burda da hayırdır herkes beni soruyor ? :mrgreen: Ben de sizi özledim :) :queen:

::pokey::::pokey:: ::pokey::::pokey::

Enjeksiyonu bende bulamadın Kanu.Kaldırmışlar heralde. Batu'ya İğne yapamayacağımıza göre odunla dürtmeye karar verdim.Bunu haketti... :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

Pazar günü ayrıyetten Mudanya'nın kurtuluş günü. Herşeye Hayır dedikten sonra bayraklarımızı kuşanıp Mudanya'ya gidelim.

Abi heyecan yaptım. :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 ----------

Enjeksiyon burda da hayırdır herkes beni soruyor ? :mrgreen: Ben de sizi özledim :) :queen:

Müdür işler nasıl yeni kayıtlar falan. :p

::pokey::::pokey:: ::pokey::::pokey::

benim akrabaların hepsi bolu istanbul ve izmirde olduğu için bayram olayı biraz tatil gibi oluyo bende :) ondan kusura bakmayın

günaydın

en küçük olarak ilk ben yazıyorum :) herkezin bayramı kutlu olsun....
birlikte güzel bayramlara inşallah.

Bütün Bursa MT Ailesinin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 ----------

yanlız basına felan gezmek isteyen olursa benide alsın.. bayramın hiç tadı yok.. ewde koskos oturmaktan baska...

05379788329

151rs kullanıcısıyım devir saatibirden durdu başka sorunum yok elektirik tesisatında yardım

Selamlar. Arefe günü Berkant (Andurilf) kardeşimle dağyenice göletine gidelim dedik ve birkaç fotoğraf çektirdik. Dönüşte orhaneli yolunda 3 arabanın birbirine çarptığını ve trafiğin motorların dahi geçemeyecek kadar sıkışık olduğunu farkedince şaşkına döndük. Ben gene sinirlendim önümdeki kamyonun sağından geçmeye kalktım. Sonra yanında durdum çünkü kamyon kalkmaya çalışıyodu o anda ben de kalkmaya çalışırken kamyon benim sepete çarptı :mrgreen: Etraftaki insanlar dur demese devam edip üstümüzden geçicekti adam :mrgreen: Ancak suçu yok o da haklı sayılır görmedi beni. Neyse sonuç olarak ne motorda ne de ben de bi problem yok sadece paylaşmak istedim..:) İşte fotolar..

Son düzenleme:
Kamyon fotosu yok mu? :)
Kuru kuru gidip gelmişiniz. Beko'yu gölete atsaydın da ehliyeti ıslatsaydınız bari... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar