Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yeter anladık her sayfadaa :):):) bu benim motorum, kefilim, satıyorum, alan yokmu, ıı, motor benim, motor, motor var, motorcuuu :):):):)

rahatsızlık verdiysek affola ama buradan başka bir cbr 125 sitesi&sayfası bilmiyorum ki dile getireyim sen biliyorsan söyle oraya yazalım ilanlarımızı:rendeer:

dediğin gibi söktüm göstergeyi. gösterge kablolarını kontrol ederken sağ taraftaki kıvrımlı parcanın olduğu yerde kapalı şekilde bağlantı noktaları var. orada bi soketin yakınında işlem var. kesip bağlanmış. açılma olmuş orada temazsızlık söz konusu gibi duruyordu. tekrar bağladım bantladım topladım. 2 günde 2 sefer yaptı gosterge sorunu sanırım yapmaz çünkü oradan gibi duruyordu. çok teşekkür ederim. :cat::rendeer: de bu bilgi nereden geliyor sana :queen::queen:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..... BEn tşk. ederim. Aynı şekilde, sorularımda sizlerden de yardım beklerim ama :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 ----------

http://www.dailymotion.com/video/xeqm1j_cbr-2010-hrc-fuar_auto

Fuarda Çekmiştim kısa bi cbr125HRC wideo

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..... BEn tşk. ederim. Aynı şekilde, sorularımda sizlerden de yardım beklerim ama :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 ----------

http://www.dailymotion.com/video/xeqm1j_cbr-2010-hrc-fuar_auto

Fuarda Çekmiştim kısa bi cbr125HRC wideo

bugun tekrar yaptı ve arka arkaya yaptı. elektrikçiye gittim söktük göstergeyi soketi çıkardı burdan değil dedi. aküyü açtım kutup bası gevsemiş :queen::queen: sorunu hayırlısıyla çözdük :queen:

yha arkadslar ben para bırıktrıp almayı dusunuyodum cbr 125 ı ama anladımkı o kadar beklıyemıcem motoru her gordugumde ıcım gıdıyo bır an once almk ıstıyorum odeme kosulu hakkında bılgı sahıbı olan varmı?? nasıl alabılırım sıfır?? dırek pesık para veremem takstle almak ıstıyorum aylık 500 fln vercem nasıl bı kolaylık yaparlar kredımı acarlar nasıl olur yardımcı olun lutfen

yha arkadslar ben para bırıktrıp almayı dusunuyodum cbr 125 ı ama anladımkı o kadar beklıyemıcem motoru her gordugumde ıcım gıdıyo bır an once almk ıstıyorum odeme kosulu hakkında bılgı sahıbı olan varmı?? nasıl alabılırım sıfır?? dırek pesık para veremem takstle almak ıstıyorum aylık 500 fln vercem nasıl bı kolaylık yaparlar kredımı acarlar nasıl olur yardımcı olun lutfen

kredi kartın var mı

İST da sıfıına da ikinci eline de kredi cıkartan bayiler var... Sahibinden.com da arastır istersen :)

arastrdım fınansbank motor kredısı verıyo sıfır motorlarda 60 aya kadar vade yapıyolar ben o kadar uzun ıstmıyorum 10 ayda bıtırırım motorun smdıkı fıyatı 6,300 fln 10 ay yapsk ne kadar bı fıyat odemıs olurum ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar