100cc lik motorsiklet almak istiyorum ne önerirsiniz

dostum çünkü lifan 3 sibob ve mondiale göre gerçektn dayanıklı ben yan yana ve hız olarak kıyasladım çin olarak bu yüzden en iyi lifan oluyor güzel açarsan motorun 5000 km den sonra 110 yaptığını söyleyenler var

arkadasım kuba xy100 al sınıfında dıgerlerıne gore daha saglam bı arkadas demıs ılk mesajlarda bende de xy100 var 120 goruyor duz yolda ve hıcbır sorun cıkarmadı sımdıye kadar goruntu bakımındanda dıgerlerınden ıyı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Savaş usta, lifan 'ı tavsiye ettiğine göre bildiğin bişeyler vardır...
Daha öncede sordum.. Neden tavsiye ediyorsunuz..?merak ettim..

komisyon alıyorum
Satıcıdan yüzde beş
alıcıdan 5 tur :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam honda cbr 1-100 xx al kerdeşim.Şaka bir yana en iyisi kendin bak ve kullanarak kararını ver.:p

kanuni elite 100:cat:

celik cant yuksek beygır azda olsa dengeli frenajı en iyi cup bence

ama alabilirsen honda wave 1 numara:cat:

Kardeşim bnde MT 125 vardı Cup modele geçelim dedik Şükür geçtik.Ben Çelik Yuan aldım.Ama Mecburiyetten.Çünkü para ancak ona yetti :) Paran varsa Kymco,Kanuni Yoksa Mondial 100 KH/UKH (Tel jant değiL Çelik jant olduğu için) O da olmazsa Motoran En son da Çelik Yuan.

eğer TAVSİYE ETTİĞİM MOTOR BOZULURSA BENİMKİNİ VERCEM

Kardeş sen bakma kanunui mondial fln motorcu ya gidiyorum yağ değişmi için mondial kanuni hep çin malları daha bi tane benimkinden bozulan olmadı yamaha crypton ben kullanıyorum o kadar güzel bi makina ki bütün motorcular tavsiye ediyo

küba xy100-e

ben küba aldım daha motor yeni olduğu halde motoru açık olan bisan mondial kanuni gibi motorlar dumanımı yuttu kalkışta ve hızlanmada hepsinden daha iyi

arkadaşlar foruma yeni motor alacağım için ve araştırmak için önerileriniz ve yorumlarınızı almak için katıldım.
bütcem 1000 lira gibi vitesli sağlam dayanıklı bilhassa yakıtta çok cimri ve yedek parça bakımından sorun yaratmıcak bir motor lazım acaba hangi marka almalıyım mondial haricinde yardımcı olursanız çok çok sewinirim.. ( 100 cc lik vergiden muaf bir motor)

D_R

ben olsam cup tarzı değilde 100 lük dik silindirli kuba cg 100 düşünürdüm kardeş hem daha rahat vites geçişi yaşarsın hemde sonuçta debriyajlı daha dengeli bi motor

bende mondial cup 100 ukh kullanıyorum şuan 12000 de hiç problem yaşamadım,110 km yapabiliyorum öyle eksoz falan açmadım yakıt konusunda çok cimri,genelde cuplar arsında fazla fark yok tabi senin bütçene bağlı anladın sen onu...

D_R

arkadaşlar foruma yeni motor alacağım için ve araştırmak için önerileriniz ve yorumlarınızı almak için katıldım.
bütcem 1000 lira gibi vitesli sağlam dayanıklı bilhassa yakıtta çok cimri ve yedek parça bakımından sorun yaratmıcak bir motor lazım acaba hangi marka almalıyım mondial haricinde yardımcı olursanız çok çok sewinirim.. ( 100 cc lik vergiden muaf bir motor)

lifan cup tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar