bence kuba

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 AM ----------
sadece dişili var başka motorunda veya eksozunda hiç değişiklik yapmadımbide dış görünüşünde degişiklikler yaptım 120yle giden mondial tozumu yuturyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 AM ----------
bide o mondialin eksozu full acık ne susturucu var ne kapak hayvan gibi bağırıyor ama icraat yok arkın biri açmış aynı benimkinin mavisi o da açmış mondialın sesinin iki katı bagırıyor.o mondialın amortisorleri inik. sibob ayarı yapık hız-viraj tekeri var ama beni gecemiyor yaklaşık 500 m fark acıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------
beni dinlersen kuba xy100e al kullan bak mondialde güç yok aynı dişli var ikimizdede ben daga 2 kişi cıkıyorum o tek kişi :dbide karamanın karadagına bir cıkın anlarsınız o çileli yokuşlu yolları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 AM ----------
arkadaki motorda yadigar minsk biraz eskidi ama kasaba yolların da 15 senisi gitti benden bi yaş küçük

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 AM ----------
kubanın jantları nasıl ya bide ona bakın kalite kuba da