Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar :rendeer::rendeer::rendeer:
Dediklerinde haklısın :cat:
Avrupa yakasındayım. Ustama bi göstereyim bakayım. Çok uğraştırıcı veya pahalı bir şey mi?
Herşey için teşekkür ediyorum
Oto kuaförü olan arkadaşlarıma götürdüm. Zekai ve Muhterem'den Allah razı olsun. İlgilendiler. Uygun olan bir tiner verdi arkadaşım. Bu tip temizlikler için olan tiner dedi. Sanırım senin dediğin tiner bu :cat: Boyaya hiç zarar vermedi. Koltuk kısmına sürdükten hemen sonra cilalı sünger ile cilalamamı söylediler. Yoksa derinin rengi atarmış. Atsa bile birkaç cila vurduktan sonra kendine gelirmiş ama yine de erken davranmamı istediler. Gayet ince detaylı ama başarılı bir operasyondu :wiinkk:
Yakında arkadaşlarıma pasta/cilaya da götüreceğim. İşçiliği çok iyi muhteremin.
Senin motor sanırım Aidikurt un motoru..ve eksozları ercan adlı kişi yapmıştı(yukarı doğru kıvrık modeli) ve o eksoza uygun ayarlar yapıldıysa şuan orijinali taktırdıysan yeniden yaptırman gerekli..Ayrıca eski eksozu çıkartmaklada bana göre doğru yapmışsın..:cat:bildiğim kadarıyla düz borudan imal edilmiş bir eksozdu..Anadolu yakasındaysan bu ayarları yapacak usta konusunda yardımcı olabilirim..:bounce: 0532 412 04 68
Dediklerinde haklısın :cat:
Avrupa yakasındayım. Ustama bi göstereyim bakayım. Çok uğraştırıcı veya pahalı bir şey mi?
Herşey için teşekkür ediyorum
Hocam tercihen gazyağı, bulamazsanız "sentetik tiner" işinizi görür. Tiner bu plastik şişelerde satılan sentetik tiner olsun aman dikkat, diğer tiner türleri boyaya zarar verir.
Oto kuaförü olan arkadaşlarıma götürdüm. Zekai ve Muhterem'den Allah razı olsun. İlgilendiler. Uygun olan bir tiner verdi arkadaşım. Bu tip temizlikler için olan tiner dedi. Sanırım senin dediğin tiner bu :cat: Boyaya hiç zarar vermedi. Koltuk kısmına sürdükten hemen sonra cilalı sünger ile cilalamamı söylediler. Yoksa derinin rengi atarmış. Atsa bile birkaç cila vurduktan sonra kendine gelirmiş ama yine de erken davranmamı istediler. Gayet ince detaylı ama başarılı bir operasyondu :wiinkk:
Yakında arkadaşlarıma pasta/cilaya da götüreceğim. İşçiliği çok iyi muhteremin.