[Adana - MT]

ay vay yusufum hayırlı olsun 600 lük makinen allah kaza bela vermesin yolun farın açık olsun ciğerim

bu arada unuttum ya,herkesin kandili mubarek olsun

ben yatar iyi gecelerrrrrrrrrr

Hepinizin Kadirgecesi mübarek olsun. Yusuf bey motorunuz hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

herkese merhaba sonunda döndüm ama hiç memnun olmadım çok sıcak burası. çarşamba günü görüşürüz. toplantılara devam dimi?

Haluk hocam hoş geldin. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 ----------

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN... bu çarşamba bende gelecem özledim sizi :rendeer:

Adaşım,
Motorun hayırlı olsun. Allah kazasız, sorunsuz keyifli sürüşler nasip etsin.
:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------

Arkadaşlar,
Hayırlı haftalar, hayırlı işler, bol kazançlar.
Geçmiş olan Kadir geceniz mubarek, dualarınız kabul olsun.

Cengizim abim kalıcı olarak evimize geçtik şükür, kusura bakmayın iş, güç, misafir derken haber vermeyi unuttum:cyclopsan.bekleriz abi Miray hanımın selamı var:rendeer:

geçmiş Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

Yusuf gsr en hayırlı olsun,

Halukcum hoşgeldin, iyisin umarım

Günaydın Millet

Banamı öyle geldi yoksa sıkıntılı bir gecemiydi; bazen gezegenler hiza olur, bazen elektron yağmuru yağar, bazen dolunay olur...ama dün gece kesin birşey vardı. Akşam vakti millet dışarda 15dk birbirine girdi, ambulans polis...Yan apartmanda aynı zamanda 30dk bağırtı çağırtı ve kavga...Sonra bizim apartmanda hır gür sesleri...Sabaha karşı beşte başka biryerde bir silah sesi...Şükür sabah oldu :cat:

Günaydın arkadaşlar,

İşimin yoğunluğu nedeniyle siteye girmemiştim ama yine burdayım :mrgreen:

Zaferim takma kafana, olur böyle şeyler :p

Beyler bayramdan hemen sonra biryerlere gidelim ne dersiniz, mesela tekir tarafına sucuk yemeğe gidelim. Oy kullandıktan sonra molada buluşalım saat 9-10 gibi, kimler gelmek ister ?

Günaydın Millet

Banamı öyle geldi yoksa sıkıntılı bir gecemiydi; bazen gezegenler hiza olur, bazen elektron yağmuru yağar, bazen dolunay olur...ama dün gece kesin birşey vardı. Akşam vakti millet dışarda 15dk birbirine girdi, ambulans polis...Yan apartmanda aynı zamanda 30dk bağırtı çağırtı ve kavga...Sonra bizim apartmanda hır gür sesleri...Sabaha karşı beşte başka biryerde bir silah sesi...Şükür sabah oldu :cat:

Zafer,
Akşam bizim ordada adrenalin yüksekti. Cadde üzeri bir kaç tartışma oldu.
Hatta iki sürücü hiç yoktan biribirine korna çalıp hakaret etmeye başladı, soplara çekildi. Üstelik birinin aileside yanındaydı. Enteresan.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 ----------

Günaydın arkadaşlar,

Beyler bayramdan hemen sonra biryerlere gidelim ne dersiniz, mesela tekir tarafına sucuk yemeğe gidelim. Oy kullandıktan sonra molada buluşalım saat 9-10 gibi, kimler gelmek ister ?

Muzaffer,
Bir aksilik olmaz ise katılmayı isterim. Farklı rut alternatifleri olanlar varsa dinleyelim.:cat:

Muzaffer,
Bir aksilik olmaz ise katılmayı isterim. Farklı rut alternatifleri olanlar varsa dinleyelim.:cat:

Benim aklımda olan bir kaç yer var tabii ama çoğunluk ne derse ora olsun :cat:

Mesela : Soğukoluk/iskenderun
Narlıkuyu/Mersin
Atdağı/Tarsus
Sarnıç/Mersin
Tekir/Adana

Seç birini :mrgreen::mrgreen::mrgreen: veya alternatif sun :cat:

Günaydın arkadaşlar,

muzaffer amcam aklımı okudun şu ramazan bitsede tekire sucuk yemeğe gitsek diyordum bende rica ediyorum uzun zamandır gezi fikri vermedim=) tekirde sucuk yemegi ardından şekerpınarında tatlı yemeği çok özledim sizlerede uygunsa ilk beni yaz abi?

Benim aklımda olan bir kaç yer var tabii ama çoğunluk ne derse ora olsun :cat:

Mesela : Soğukoluk/iskenderun
Narlıkuyu/Mersin
Atdağı/Tarsus
Sarnıç/Mersin
Tekir/Adana

Seç birini :mrgreen::mrgreen::mrgreen: veya alternatif sun :cat:

Muzaffer,
Pazar günü Tekir çok kalabalık olmazmı ?
Gerçi her yer kalabalıktırda.:pale:
Herkes kendi sucuğunumu getirip yiyecek. Yoksa ordan mı sucuk bulup yiyeceğiz.:cherry:
Yada toplu alış veriş mi yapılacak.:mrgreen:

yusufcuğum yeni GSR 600 ün hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsın inşallah..:cat:

Bora abi sana çok teşekkür ederim bu gsr sevgisini sen aşıladın bana ama iyide oldu :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------

ay vay yusufum hayırlı olsun 600 lük makinen allah kaza bela vermesin yolun farın açık olsun ciğerim

bu arada unuttum ya,herkesin kandili mubarek olsun

ben yatar iyi gecelerrrrrrrrrr

Abi çok teşekkür ederim. Allahım kimselere kaza , bela göstermesin hepimie ağız tadı ile motorumuza binmeyi nasip etsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Hepinizin Kadirgecesi mübarek olsun. Yusuf bey motorunuz hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

kuyruk varrrrrr,yuppiiiii.yusufum hayırlı olsun.

:queen: aynen abi kuyruk eğri çarşamba akşamı tatlılar benden :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 ----------

Adaşım,
Motorun hayırlı olsun. Allah kazasız, sorunsuz keyifli sürüşler nasip etsin.
:cat:

.

Abi allah razı olsun. Maşallah sende hayabusa almışsın abi Maşallah, maşallah. Allahım hepimize güzel günlerde motorumuzu keyifle sürmeyi nasip etsin inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

Yusuf gsr en hayırlı olsun,

Teşekkür ederim gürsel abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar