[Adana - MT]

günaydın arkadaşlarım.:rendeer:

sen gel,en azından gürsel,zafer ve ben sana eşlik ederiz.:)

şeref duyarım hocam :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------

Günaydın Millet (AŞBC)

Tabiki yavaş :wiinkk:

Kısa süreli uzayıp giden oluyor ama sonuçta çam gölgesinde kozalak sayarak bizi bekliyorlar :queen:

ozaman süper :cat: bende 2 teker üzeinde salına salına giderek rüzgarın tadını çıkaranlardanımda :cherry:

Hayırlı akşamlar.
Bu gezidede sizinle olamıyacam gibi çünki tam okul sezonuna denk geliyor. :( :pr: çok çalışmam lazım çok:salut:

selam arkadaşlar, güzel gezmeler olsun:)).
artık biz yeni ev arkadaşımızı evimize ısındırmaya çalışıyoruz:mrgreen: siz gezin gaari

Hayırlı pazarlar sevgili arkadaşlar ve ağabeylerim :) kimselerden ses çıkmadığına göre herkes gezide ama ben pazar pazar çalışıyorum :( kazasız belasız pazar gezisi dilerim......

Gunaydın Herkescıklere:rendeer: Şu güzelim pazar gununde bir gezi olmaması ne üzücü bir durum :pale:

herkese merhaba sonunda döndüm ama hiç memnun olmadım çok sıcak burası. çarşamba günü görüşürüz. toplantılara devam dimi?

bugun üzerimde deri korumalı montla baya bi gezdim (150 km) Adanam serinlemiş yaaa yok denecek kadar terkedim yani. hele karaisalı tarafları yerköprü felan buzgibiydi

herkese iyi akşamlar,
halukçum hoşgeldin özlettin çaşamba görüşeriz
demirim gürselim ısınma turlarımı atıyor yoksam direk yerleştimi bilelim

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN... bu çarşamba bende gelecem özledim sizi :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
yusufcuğum yeni GSR 600 ün hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsın inşallah..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar