[Ankara - MT]

tarık hocam yinede sağolll en azından bir yerlere gidebildiğimizin kanıtıdır bu :p

neyse ben bidakine makina getireyim:mrgreen:

yarın saaat 1430 da kenanın yarısı var topluca izleyebilme durumumuz varmıdır?

neyse ben bidakine makina getireyim:mrgreen:

yarın saaat 1430 da kenanın yarısı var topluca izleyebilme durumumuz varmıdır?

valla erman hocam, ben motoru eve soktum... zemin kat avantajı :p Uşak'tan selamlar... :p ama 2-3 hafta sonra tekrar aranızdayım... yoksa sezonu kapatmadım henüz, daha yapılacak çok km.ler var

van gogh'un tabloları gibi olmuş fotolar ,özellikle son çalışma çok nadide bir eser halini almış ,pastel tonlar çok başarılı=)

Son düzenleme:
arkadaşlar 4 sefer yakalandım ama amcam komser olduğundan bi problem olmuoolursa hep müdahale tam müdahale saygılarrrrrrrrrrrrrr....hem 16yaşındaım die motor kullanmam hiçde sakıncalı deil bence çünkü motoru eğerki dengede tutabiliosan hız limitlerini aşmıyosan vede trafikteyken kurallarra uyuyosan bişey olmuo...:)::::(::)

arkadaşlar 4 sefer yakalandım ama amcam komser olduğundan bi problem olmuoolursa hep müdahale tam müdahale saygılarrrrrrrrrrrrrr....hem 16yaşındaım die motor kullanmam hiçde sakıncalı deil bence çünkü motoru eğerki dengede tutabiliosan hız limitlerini aşmıyosan vede trafikteyken kurallarra uyuyosan bişey olmuo...:)::::(::)

Zaten adam kayırmalardan bu haldeyiz. Sen kanunlarına uymadıktan sonra hız limitlerine aşmamışın ne işe yaramış. Allah korusun birisine çarpsan ölse yine komiser amcan mı kurtaracak seni.

beyler selam.
biraz geç katılabildik o gece aranıza ama inşallah bi dahakine daha erken gelip detaylı tanışıp sohbet edebiliriz.
görüşmek üzere...

abi bak demişin birene çarpınca seni amcanmı kurtarcak...yok beni kurtarmasına gerek kalmıyo çünki ben kurallara uyuyorum ama uymayanların bana karşı tepkileride beni çok kırıyor...adamın biri geçenlerde bana bi sövdü ama adam ben kırmızıda durdum die arkadan dokundurdu arabayı bende sinirlenip arkama döndüm kaydım adama oda bana kayınca hatalı olupta yapınca bunu ben deliriorum....

Bayramdan sonra Yaza Elveda Pikniği düzenlenebilinir. Malum soğuklar yaklaşıyor:)

dikkat dikkat! cengiz coşkun'un telefon numarası lazımdır. bilenlerin özel mesaj kanalıyla müdüriyete başvurması reca olunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar