Mt-03 mü GSR 600 mü

Kendimi ait olan ilk motorumu alacağım, bu 2 motor üzerinde duruyorum, genellikle 250 kmlik yol ve birazda şehir içi kullanım amaçlı olacak okula git gel için, onun dışında turlara katılma amacyılada almak istiyorum, fikirleriniz nelerdir siz olsanız hangisni alırıdnız ? + sını - sini kıyaslarsanızdas sevnirm,

ilk motor için ikiside yanlış tercih ..... aceleye gerek yok yavaş büyütmek lazım ... tabi tecrübem var diye ısrarlıysan bence gsr600

İlk kullanıcağın motosiklet mi?
Yoksa ruhsatta senin adının yazdığı ilk motosiklet mi?

Umarım ilk motor değildir.
Tecrübe var ise tercih kesinlikle GSR olmalı.

naptin yahu Emre???

Okul icin diyor arkadas...
Ne tecrübesi?????:silent:

600cc ile öldürecekmisin cocugu.. :pale:

Ortada bir belirsizlik var Remzi, diğer arkadaşlar da çözememiş zaten; :)
Anlamaya çalıştığımız şey, "kendime ait ilk motor" derken arkadaş ilk defa motor alıp kullanacağını mı yoksa, daha önceden başkalarına ait motorlarla yeterli tecrübeyi kazanarak şimdi de kendi üzerine bir motor alacağını mı kasdetmiş acaba?
Ben 2. seçeneğe istinaden bu tavsiyede bulundum. Ama tabiki tecrübe yoksa o motor hayli fazla başlangıç için. Okulu ben üniversite olarak düşündüm bir de.
Neyse gerekli açıklamayı yapar artık gelince bir zahmet. :)

Okulu ben üniversite olarak düşündüm bir de.
Neyse gerekli açıklamayı yapar artık gelince bir zahmet. :)

üniversite ise birsey demiyecegim....
Ozaman haketmis 600 cc yi...

Ama burada 25 yasindan kücüksen 34 hp den yukari kullanman nanay..
ister üniversiteli ol ister doktor...
Yasak..
2 sene 34 hp...
istersen Rossi ol...

Dedigin gibi arkadas sonra aciklamayi yapar gelince...

kullanmadım ama araştırdığım kadarı ile gsr 600 çok harika bir makina bende arıyorum bulursam alıcam inşallah :) ama 98hp nin şakası olmaz seçimi dikkatli yapmak lazım :)

Belirsizlikler için kusruma bakmayın hemen açklık getireyim,
Kendime ait ilk motor olucak daha önce kullandım ama uzun yol şeklinde tecrübem yok , ama genede deneyim kazanmam lazım, okul için dedim ama okul alanı yanş küçük bişi değil çevre yolunu kullanmamlazım sürekli zaten, ayrıca bidaha motor almak için maddi bir sıkıntı olabilceği için direk 600 cc civarında başlamak isityorum yani alsat yada 2. bi motor alamam mlsf, nakedlardaki şüphem war birde motora binince motor ufakmış gibi kalıyor özellikle gsr 600 motorun küçük görnesini peki istemiyorum , tabi başka tavsiyerleirnz warsa açığım model ve tip olarakta teşekkür ederim ilgilenenlere

Madem çok fazla tecrüben yok, bu 2 motor arasında daha sakin olan MT03 daha güvenli ve doğru bir seçim olur senin için.
Ancak Yamaha'nın şu anki parça-servis problemini ve bahsettiğin motorun çok güncel bir model olmadığını da göz önünde bulundurarak, nacizane tavsiyem Kawasaki ER-6 serisini de düşünmen yönünde olacak. Güç olarak bu iki makinanın arasında ve kullanımı rahat, benzin tüketimi de uygun bir motordur; fiyat olarak da hesaplıdır.

Hocam dediğine katılıyorum bnm için daha idel kıyaslamaya onuda sokucaktım aslında görünüşolarak benziyorlar biraz hoşumada gidiyor onuda düşünüyorum yakın illerde satan bulursam güzel olroda açıkcası,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar