Ayın 12'si veya 13'ünde Trabzona gidecek veya o güzer gahı kullanacak varmı???

trabzona gelemem ama sen samsundan geçerken irtibata geçersek sana güzel bi pide ısmarlarım birde çay söylerim yol üzerinde sayılırım...:cat:samsun dan 36 km sonra çarşamba ilçesinde

Samsun da 1-2 saat kadar konaklıcaz zaten,görşelim,yanlız çarşambaya uğrarmıyız tam bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun, zaten rüzgarla arkadaş olan ( biz motorcuları ) bir arabaya koyunca hapisten beter oluyor

Allah yardımcın olsun, zaten rüzgarla arkadaş olan ( biz motorcuları ) bir arabaya koyunca hapisten beter oluyor

Zaten bir köpeğin giden arabadan neden başını dışarı çıkarttığını birtek bizler anlıya biliyoruz...

Bende artık kafamı camdan çıkartırım,hatta kaskımıda takarım anasını satim:queen:

Zaten bir köpeğin giden arabadan neden başını dışarı çıkarttığını birtek bizler anlıya biliyoruz...

Bende artık kafamı camdan çıkartırım,hatta kaskımıda takarım anasını satim:queen:

Yola çıkarken kaskını ve fotoğraf makinanı yanına almanda fayda var.. ::foto::

Mersin İl Temsilcisi
ameliyatlı olmasan gelirdim inan...
çaresiz bırakmazdım seni kardeşim :pr:

ameliyatlı olmasan gelirdim inan...
çaresiz bırakmazdım seni kardeşim :pr:

Sencer abime bakyaaa,güzel insan.Senin bunu söylemen bile bana doping:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------

Yola çıkarken kaskını ve fotoğraf makinanı yanına almanda fayda var.. ::foto::

Vallahi billahi,mavibuz'a cevap yazarken yadığım '2kakımıda takarım lafından sonra,kafamda DINNKKKKK diye bir ses duydum:mrgreen: neden olmasın,kaskımıda almalıyım tabiki dedim kendi kendime:mrgreen:

Kesinlikle kaskımı ve fotograf makinasınıda yanıma alıcam...Vee harbiden arabanın camından kafamda kaskla giderken resmimi çekip burada sizlerle paylaşıcam....

Mersin İl Temsilcisi
Sencer abime bakyaaa,güzel insan.Senin bunu söylemen bile bana doping:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------

Vallahi billahi,mavibuz'a cevap yazarken yadığım '2kakımıda takarım lafından sonra,kafamda DINNKKKKK diye bir ses duydum:mrgreen: neden olmasın,kaskımıda almalıyım tabiki dedim kendi kendime:mrgreen:

Kesinlikle kaskımı ve fotograf makinasınıda yanıma alıcam...

seninle birlikte olmak da benim için bir şeref- şan.... ne de olsa ŞANVEREN'sin ya :wiinkk::rendeer::cat:

gel beraber yol yapalım dediğimizde tırt,nasıl olcek şimdi:p

Vaay, e ben bayramdan sonra gösteririm tırtmıyım pırtmıyım :bounce: kendim yapacağım yol ile.

Seninle yola çıkmak için önce Ankara'dan gelmem lazım yahu zaten :)

Son düzenleme:
Mehmet hocam;
Keşke imkanım ve zamanım müsait olsaydı da o yolu birlikte yapabilseydik.
İnan çok isterdim. İnşallah başka bir zamana. Pek yol üzeri değil ama Ankara'ya uğrarsan her zaman beklerim. :cat:

:mrgreen::mrgreen:

trabzonda buluşacak olursanız, okulda bir görevim olmazsa ben de gelmek isterim
(gerçi motor da bozuldu ya,inşallah bayrama kadar yapılır da motorumu otobüsle de olsa götürebilirim rizeye)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar