Ayın 12'si veya 13'ünde Trabzona gidecek veya o güzer gahı kullanacak varmı???

fotoğraf+yemek çok severim.ben de bayağı gaza geldim.ama oruç ne olacak. ben yemek yiyemem.
böyle konuşuyoruz ama daha ben bizimkilerle konuşmadım. onlar mışıl mışıl uyuyor
inşallah mışıl mışıl da konuşup kopartırız izni. yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaz

fotoğraf+yemek çok severim.ben de bayağı gaza geldim.ama oruç ne olacak. ben yemek yiyemem.
böyle konuşuyoruz ama daha ben bizimkilerle konuşmadım. onlar mışıl mışıl uyuyor
inşallah mışıl mışıl da konuşup kopartırız izni. yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaz

Gezi tarihi oruç vakti olsa !..yemek tarifi olmaz zaten..

Bahse konu tarihlerde serbestiz hocam..

İnşallah mani çıkmaz ve gerekli izni alırsınız.. Bizlerde şöyle asgari 500

fotoluk bir rota seyri yaparız..

Hayırlısı neyse o olsun !.. Allah gönlünüze göre versin !..

Kardeş, burada gaza gelde!!....

Kısmet nasip olurda, yola çıkarsan ;sakın gaza gelme !....

Normal yolunuzdan paşa paşa gidin .. ::music::::sigara::

Bu konuda bana güvene bilirsin:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------

Yahuu Yusuf,ayın o tarihinde bırak orucu,bayram bile bitmiş oluyor,hangi oruçtan bahsediyorsun,kefaret orucunmu var yoksa:silent:

Yusuf,neyaptın konuştunmu,bir haberver,burda beklemekten kendimi kemiriyorum:cherry:

Yusuf,neyaptın konuştunmu,bir haberver,burda beklemekten kendimi kemiriyorum:cherry:

ya kusura bakmayın.bu gün sabahtan obruk barajına gittik. yeni geldik daha.
az önce konuştum meseleyi ama malesef çok üzgünüm gönülleri razı olmadı. 40 tane ihtimal söylediler.annem çok hassaslaştı. baktım olacak gibi değil üstelemedim.
çok üzgünüm.inşallah başka birisini bulup motorla gitme imkanınız olur:salut::pr:

oruç meselesinde gece gece aklım karıştı. o tarihi ramazan sandım:cherry:

Son düzenleme:
Siz o motorlarla anca mahallede gezersiniz :mrgreen::mrgreen: ::xs06::::xs06::

Yaşasın bekarlık ve motosiklet ikilisi :flower::flower::flower: ::xblink::

Motosikleti
Honda Crf250L
gelirseniz Vakfıkebir'deyim beklerim:)

Annaşılan bu iş burda yattı:salut:

Yusufun işi yatınca benimde iş otomatikmen diğer bir şeçenek daha kalmayınca,mecbur arabayla gidicem:pr::pr::pr:

Sağlık olsun,gönüller bir olsun,ama çok üzüldüm yaaa:salut:

''Hancıııııııııııı,bana bir vişne suyu,atımada 95 oktan benzin''

Dünyanın sonu değil be oğlumm,sıkma canını.Geldiğinde hatunla gidersin bir yerlere,kendimi teselli edim bari:pale:

Şanveren kardeş,

Trabzon'dan motor kiralar ve gezersin..

Of ile Rize arası keyifli bir sürüşle; ortalama yarım saattir.

Yusum hocamla orada buluşursunuz..

Herşeyin hayırlısı olsun !..

gelirseniz Vakfıkebir'deyim beklerim:)

%99 motorsuz geleceğim için,tüm imkanlarımı seferber edip yanınıza uğramaya çalışırım ''1 haftaya yakın orda kalıcam''

Geldiğimde birtur veririsin dimi:pşöyle bii sahilde motora binmedim demeyim:mrgreen:

Levent bey Levent beyyy,yaşasın bekarlık diyorsunuz ve özgürlük kahkahaları atıyorsunuz,ama gel beraber yol yapalım dediğimizde tırt,nasıl olcek şimdi:p

Sağlık olsun Levent abi,işin şakası Allah hakkımızda hayırlısını versin:rendeer:

13unde trabzonda olacagım otobusle gidiyorum:)ama orada gorusmek tanışmak isterım

Kardeş bende bayramda hyosug la İstanbul dan Samsuna Bafra'ya gidecektim ama motoru sattım ( niye sattım bende bilmiyorum ) :pr::salut: yoksa valla seni of'a kadar bırakırdım sonra geriye dönerdim, gerçi annem oflu orada memleket sayılır

Şanveren kardeş,

Trabzon'dan motor kiralar ve gezersin..

Of ile Rize arası keyifli bir sürüşle; ortalama yarım saattir.

Yusum hocamla orada buluşursunuz..

Herşeyin hayırlısı olsun !..

Daha öncede Trabzona gittim,artık öyle yaparız gibime geliyor:)

13unde trabzonda olacagım otobusle gidiyorum:)ama orada gorusmek tanışmak isterım

Süper olur,kafa denki ,muhabbeti aynı,algısı aynı,motoru seven,sevdiren birisiyle tanışmak,motora binmek kadar keyif verici...Özelden gerekli bilgilerimi vericem.Trabzonda görüşmek üzere:rendeer:

Kardeş bende bayramda hyosug la İstanbul dan Samsuna Bafra'ya gidecektim ama motoru sattım ( niye sattım bende bilmiyorum ) :pr::salut: yoksa valla seni of'a kadar bırakırdım sonra geriye dönerdim, gerçi annem oflu orada memleket sayılır

Vallahi bu teklif bile ilaç gibi geldi inanırmısın:rendeer:Allah razı olsun,yarabbi iyiki motoru seven bir kul olarak beni yaratmışsın...AMİN:rendeer:

Yaaa,arkadaş hep teğet geçiyorum nedense:pr:

Dur,dur tutturucaz herhalde birtane.''Blackvolky'' nasip değilmiş dostum:pale:

trabzona gelemem ama sen samsundan geçerken irtibata geçersek sana güzel bi pide ısmarlarım birde çay söylerim yol üzerinde sayılırım...:cat:samsun dan 36 km sonra çarşamba ilçesinde

Trabzon'a gelemem ama sen Samsun'dan geçerken irtibata geçersek sana güzel bi pide ısmarlarım. birde çay söylerim yol üzerinde sayılırım...:cat:samsun dan 36 km sonra çarşamba ilçesinde

mavibuz' Alıntı:
Kardeş bende bayramda hyosug la İstanbul dan Samsun'a Bafra'ya gidecektim ama motoru sattım ( niye sattım bende bilmiyorum ) yoksa valla seni of'a kadar bırakırdım sonra geriye dönerdim, gerçi annem oflu orada memleket sayılır.

fatihsevim' Alıntı:
13unde trabzonda olacagım. otobusle gidiyorum ama orada gorusmek tanışmak isterım .

İşte olay bu.. Hay gözünü sevdiğimin Karadeniz'i.. Karadeniz'imin mert uşakları..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar