600cc ve üzeri periyodik bakım fiyatları...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senin bakıma gireceğin günü iple çekiyorum :queen: :queen: :queen:

işte o gün geldi çattı:salut: bugün motoru servise bıraktım, zincirden çıtır çıtır ses geliyor felan dedim, değişmesi lazımmış zincirin ağır bakımmı istiyosun dediler bende fiyatı ne tutar dedim pazartesi öğreneceğim çok korkuyorum uçuk bir fiyat çıkacak diye.:queen:
km 23.000 de.

Kaliteli ürünler kullanıldığı takdirde 4 silindirli bir makinede ortalama olarak fiyatlar:

- Buji (NGK Platinium) 35 YTL x 4 = 140 YTL
- Yağ (Repsol Full Sentetik 10-40) 4 Lt. ambalaj = 70 YTL
- Yağ filtre (K&N) = 30 YTL
- İşçilik = 50 civarı

Toplam: 280 YTL

Üç aşağı beş yukarı oynar, yuvarlak olarak 300 YTL diyelim.
Hava filtresi ve balataları hiç saymadık bile bu arada :)

işte o gün geldi çattı:salut: bugün motoru servise bıraktım, zincirden çıtır çıtır ses geliyor felan dedim, değişmesi lazımmış zincirin ağır bakımmı istiyosun dediler bende fiyatı ne tutar dedim pazartesi öğreneceğim çok korkuyorum uçuk bir fiyat çıkacak diye.:queen:
km 23.000 de.

Zinciri kendin de seçebilirsin bu arada biliyorsundur sanırım, piyasada birçok farklı marka ve kalitede zincir var. D.I.D iyi mesela bildiğim kadarıyla. Bir de zincirle beraber ön ve arka dişlinin de değişmesi gerek tabiiki.

Son düzenleme:
bıraz daha bilgi 600 cc almak isteyenler için

hortladı ama neyse... yeni açmaktan iyi dir:)

ss 5 binden 5 bine girer arka fren balatam tokico 150 lira önleri değişmedim daha bilmiyorum periyodik bakımlarda 400 lira flan tutuyo değişene göre 300 400 lira

hortlamış ama neyse:mrgreen:

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
arkadaşlar ben 3500km bakımı için sadece işçilik 35 lira verdim yağ ve yağ filtresi değişti. kanuni emin olun hiç acımıyor yüreğime oturdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar