işyeri için yardım..

merhaba arkadaşlar, 3 senedir motosiklet tamir işiyle uğraşıyorum ve artık kendime bir işyeri açma düşüncelerim var, bu işle uğraşan arkadaşlarım abilerim varsa yardımcı olabilirlermi, neler yapmam gerekiyor açılış giderleri ne olur (ruhsat giderleri ve iç malzemeler) çok fazla büyük biyer düşünmüyorum orta büyüklükte bir yer yeter diye düşünüyorum.. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum:rendeer:

bi muhasebeci olarak
200 tl defter tasdiki ve vergi kaydı açılısı ( defter tasdiki ve vergi dairesi açılışını kendiniz yaparsanız daha iyi olur, bunu 100 tl ye yapabilirsiniz, kalanını biz muhasebeciler alıyoruz :) )
400 tl yazar kasa
100 tl fatura vb.
oda kaydı 700 ( odasına göre değişir )

Hayırlı uğurlu olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

Ayrıca bunların dışında ilk açılış için
ikametgah
nüfus cüzdanı fotokopisi
Noterden imza Sirküleri (35-50 tl arası )
Kira kontratı
Şart.

bi muhasebeci olarak
200 tl defter tasdiki ve vergi kaydı açılısı ( defter tasdiki ve vergi dairesi açılışını kendiniz yaparsanız daha iyi olur, bunu 100 tl ye yapabilirsiniz, kalanını biz muhasebeciler alıyoruz :) )
400 tl yazar kasa
100 tl fatura vb.
oda kaydı 700 ( odasına göre değişir )

Hayırlı uğurlu olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

Ayrıca bunların dışında ilk açılış için
ikametgah
nüfus cüzdanı fotokopisi
Noterden imza Sirküleri (35-50 tl arası )
Kira kontratı
Şart.

iyi demişsin gökhan abi :)

ben motor tamirinden anlamam
motor tamircisi değilim haliyle
ancak acizane bir tavsiye işyeri açacağın için
bence bu kuralı uygulamayan herhangi bir iş yeri açmasın
tek kural: güleryüz
umarım her müşteriye karşı güleryüzlü olursun
tek acizane tavsiyem bu olur
hayırlı işler şimdiden

merhaba arkadaşlar, 3 senedir motosiklet tamir işiyle uğraşıyorum ve artık kendime bir işyeri açma düşüncelerim var, bu işle uğraşan arkadaşlarım abilerim varsa yardımcı olabilirlermi, neler yapmam gerekiyor açılış giderleri ne olur (ruhsat giderleri ve iç malzemeler) çok fazla büyük biyer düşünmüyorum orta büyüklükte bir yer yeter diye düşünüyorum.. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum:rendeer:

İlgili konunuza ruhsat giderleri ile ilgili bilgileri verdim. İç malzemelere gelince, gücün ne kadar ise o kadar malzeme alırsın. isterse 2 milyara kompresör alırsın sitersen 5 milyara.

bu konu ile ilgili olduğunuz için gerekli malzemelerin fiyatını bilirsiniz, anahtar takımı vb.

bendede sana ufak bir tavsiye benim görüsüm bu şekilde
kiradan kaçıkpta aralara saklanma

önce belediye ruhsat işlerine danış benim geçen sene dükkanım vardı muhasebeciye 35 lira ödüyodum diğer esnaflar 45 civarı ödüyodu geçen sene oda kaydına 130 lira vermiştim zamanında açarken

önce belediye ruhsat işlerine danış benim geçen sene dükkanım vardı muhasebeciye 35 lira ödüyodum diğer esnaflar 45 civarı ödüyodu geçen sene oda kaydına 130 lira vermiştim zamanında açarken

Ben o muhasebecinin :queen::queen::queen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kardeş hayırlısı olsun, tükanı açınca haber et de hayrı olsuna gelelim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar