Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:pr::pr::pr::pr:

Bu acemi kadın sürücülere DELİ oluyorum. Onlar yüzünden çok kaza oluo. Wallahi kadına el kalkmaz diye, kalksa waryaaaa....

Geçmiş olsun, buna da şükür sana bişi olmamış ya...

@35sdk89

H.olsun yeni motorun. Kazasız belasız inş.....

Bu arda BEnde İZMİR Karşıyakadan. Yakında Cıbırım olucak inş. Para işini denkleştirmeye çalışıorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------

@kazukki

Dikkatimi çekti de, çok sakinsin yaw. Beinim başıma gelicek kıyamet kopardı. Olabileceği ihtimali gelince bile sinirleniyorum yaw :D :D

dosutm bornovadasın demek. ben de bucadayım. al motosikleti goruşelim. cbrlı birini bulmak zor izmir de :queen::p

bir sorum var mont alacağım. sizce
1- nebel kısa mont 150 lıra
2- nebel mont pantlon balaklava 250 lira
3- venom deri mont 400 lira

şu an 250 lira param var sizce hangisini almalıyım. karar veremiyorum. deri mi almalıyım. pantolonu kullanırmıyım birçok soru var boyle :bounce: lütfen yardım

http://www.hudsonderi.com/?urun-detay_182_2521_ROBOCOP_DERi_CEKET-MOTORSIKLET-MOTOSIKLET.html
Hudson deriye gitmeni öneririm ürünler resimde al benili durmuyor ama canlısı böyle değil ben bu montu denedim çok güzel ürünleride kaliteli 250liraya alınabilcek en iyi mont , deri her zaman için daha güvenli benim hem deri hem tekstil montum var tekstili pek giymiyorum :cat:

Teşekkürler m.sercan arkadaşım sanada geçmiş olsun kazukki cbr arka fren çok çabuk kitliyo arkadaşlar arkaya fazla basmayın üstüne sadece hafif bir güç uygulayıp ön fren kullanın arkadaşlar %30 arka %70 ön mükemmel duruş panikte yapıcak bişey kalmıyo işte neyse cana gelmesinde ...

@kazukki
geçmiş olsun dostum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------

Teşekkürler m.sercan arkadaşım sanada geçmiş olsun kazukki cbr arka fren çok çabuk kitliyo arkadaşlar arkaya fazla basmayın üstüne sadece hafif bir güç uygulayıp ön fren kullanın arkadaşlar %30 arka %70 ön mükemmel duruş panikte yapıcak bişey kalmıyo işte neyse cana gelmesinde ...

hayırlı olsun sanada , cbr 125 lerin orjinal tekerinden kaynaklanıyo sanırım arkanın çabuk kayması aynı şey çoğu kişide var buna bende dahilim , teker değiştirenlerde bu sorunu yaşayan görmedim

KAyma nedeni: mtr çok hafif, fren çok kuwwetli. Arkası da çok hafif. Mtrun ağırlık merkezi arkadan uzak. Basınca hemen teker kitleniyor we arka kaymaya başlıyor. Olay bu. Tabiki tekerleğin ince we yoltutuşu az olmasının da etkisi war ama daha az....

Kaç tl bir lastiği ben 210 220 diye bişey hatırlıyorum tek lastik yanlışda hatırlıyo olabilirim cbf de adamlar 2 tanesini taktırıyolar 200e bu neden kaynaklı arkadaşlar acaba???

Oysaki arka ağır olsaydı teker aniden kitlenmez, kitlenmeye karşı direnç oluştururdu. Yani frenleme ağırlıktan dolayı direnç gösterir we zoralşırdı.

Olay hafiflik kısaca :D

of of bugün kadköy bağdatcaddesin fenerbahçe stadının ilersindeki hasanpaşa sapağına doğru yavaş yavaş 40km ile sağa doğru yanaşırken bir araç bana arkadan çarptı. tahmin ediyorumki görmedi beni.. sadece sağ ön sinyalim kırıldı. kaza yağış sırasında meydana geldi ön lastik biraz kaydı ama ikimizinde hızı düşük olduğundan yere düşmedim. bana çarpan aracın sol ön çamurluğunu benim motorun sinyali, sol ayna altını gidonum, sol ön kapı altını ise sağ ayaklığım çizdi. araçtaki hasarı görseniz inanamazsınız sanki jilet ile çizilmiş gibi oldu araç büyük ihtimalle kapısı ve çamurluğu değişecek.

çok şükür yere düşmedim ön lastik biraz kaydı ama ayağımı yere koymadan toparlamayı başardım. tabi bunda 3bin km önce taktırdığım pirelli mt75ler'in etkisi büyük, bir kez daha kalitesini gösterdiler.

yolda durup bana yardımcı olan bütün motorcu arkadaşlardanda allah razı olsun. bir tanesi çok ilgilendi geldi konuştu yaklaşık 20dk kaza yerinde benle birlikte bekledi, plakasını şu an hatırlamıyorum ama cbf150'si vardı.

hasarın fotoğraflarını akşama yüklerim.

Son düzenleme:
@Owercloud

Çok çok geçmiş olsun.

Yaw nedir bu kaza olayları be!! Son zamanlar çok arttı, rahatsızoluyorum bu durumdan....

Buarada yanlış anlamayın sözüm mecilsten dışarı, isyanım sizde deil trafiğe. Sözlerimin sizinle ilgisi yok.... :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------

Kızdığım; trafik!! Yanlış anlaşılmasın....

of of bugün kadköy bağdatcaddesin fenerbahçe stadının ilersindeki hasanpaşa sapağına doğru yavaş yavaş 40km ile sağa doğru yanaşırken bir araç bana arkadan çarptı. tahmin ediyorumki görmedi beni.. sadece sağ ön sinyalim kırıldı. kaza yağış sırasında meydana geldi ön lastik biraz kaydı ama ikimizinde hızı düşük olduğundan yere düşmedim. bana çarpan aracın sol ön çamurluğunu benim motorun sinyali, sol ayna altını gidonum, sol ön kapı altını ise sağ ayaklığım çizdi. araçtaki hasarı görseniz inanamazsınız sanki jilet ile çizilmiş gibi oldu araç büyük ihtimalle kapısı ve çamurluğu değişecek.

çok şükür yere düşmedim ön lastik biraz kaydı ama ayağımı yere koymadan toparlamayı başardım. tabi bunda 3bin km önce taktırdığım pirelli mt75ler'in etkisi büyük, bir kez daha kalitesini gösterdiler.

yolda durup bana yardımcı olan bütün motorcu arkadaşlardanda allah razı olsun. bir tanesi çok ilgilendi geldi konuştu yaklaşık 20dk kaza yerinde benle birlikte bekledi, plakasını şu an hatırlamıyorum ama cbf150'si vardı.

şanslıymışsın geçmiş olsun bişeyin olmamasına sevindim :cat:

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun.

biz suçlu olmasak da karşı tarafın yapacağı hatalara karşı bile dikkatli olmalıyız.

unutmayın, farkedilmiyoruz!

overcloud ve kazukki arkadaslar ikinize de cok gecmiş olsun.allahtan size bişey olmamış ya ona şükür

Beyler geçmiş olsun, umarım bunlar son kazanız olur, Allah daha beterinden korusun..
Tank gibi motor şu cbr:cat:

arkadaşlar bişey sorcam ya mondial 100 ukh de hangi rengi tavsiye edersiniz hangi renge daha ii modifiye gider şimdiden teşkkrler

Geçmiş olsun.Aman yakışlı havalarda dikkat edelim.Bu kadın sürücülerden bnde sabahları çok çekiyorum.sağa sola hiç ayna kültürü gelişmemiş şekilde atlıyorlar.Durup bişey diyincede nevar be aptal der :)

Geçenlerde saat 22:00 sularında ana yoldan otobana giriyordum sağa doğru kesintisiz bir virajı alırken (hemen hemen u viraj)
Bir araba tam arka tekerin sağına yapışmış vaziyette hızla girdi dibime, korna ve el hareketi ile uyardım,
ama nafile beni tek şeritli yolda sağımdan geçecekti. Olası bir kazaya mahal vermemek için biraz hız arttırıp motoru dikleştirip
kendimi şeridin soluna aldım ve tekrar yatırdım dönüşe devam ediyordum.

Araç yanıma geldi ve camdan baktığımda bir bayanı aracın içinde tek başına gördüm,
kesintisiz kornaya asılarak ve selektör yaparak dikiz aynasının hizasından takibe başladım,
kornayı kesmiyordum ve ogs gişelerine kadar rahatsız ettim.

Bastı gitti ogs de ben de kgs ye girdim. Hiç zannetmiyorum ama umarım yaptığı hatayı anlamıştır.

Normalde böyle şeyler yapmam ama uyarmama ragmen zoraki şekilde beni tehlikeye atarak sıkıştırması bir anlık sinirlerimi zıplatmıştı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar