murat abiyle birlikte ceza yiyenlerden bir taneside benim. 25 ağustos günü postacı elime tutuşturdu. suçum ''trafiği tehlikeye düşürmek''. bu olay karşısında benim sıkıntım ne bir kardeşimizi kaybetmenin haklı tepkisinde bu olayla karşılaşmak ne de yazılan tutar... şunu açık yüreklilikle söyleyebilirm ki; o gün yapılması palanlanan grup sürüşünde, grup sürüşü kurallarına uyan nadir insanlardandık, ayrıca her daim kaskımı takarım tüm evraklarım tamdır ve ayda ortalama 80-100 TL arası köprü geçiş ücreti ödüyorum. Yani ben elimden geldiği kadar namuslu, dürüst, kurallara uymaya çalışan bir vatandaş olmaya çalışıyorum(her ne kadar köprüye ödediğim paraya lanet etsemde!!). bazı arkadaşlarımında söylediği gibi PKK sempatizanları ülkemin çeşitli yerlerinde eylem yapar, özel mallara ve kamu mallarına zarar verir, onarımı benim ödediğim vergiden yapılır, üstüne üstlük birde o PKK'lı o. çocuklarına çocuğunu okula göndermesi için maddi yardım, tarım yapması için ek yardım vs. yapılır - ki ne çocuk okula gider, ne tarım yapılır. taksicisi protesto eder, minibüsçüsü protesto eder hiç bir şey olmaz ama ben grup dağılsında rahat rahat gideyim diye düşünüp motosikletimi 5-10 dk. emniyet şeridinde beklettim diye polis ceza yazar. ZORUMA GİDİYOR DOSTLARIM ZORUMA GİDİYOR...