"Murat Doğanay" için yapılan protestoda ceza yedim..

Ne olur bu konulara girmeyelim! Bir gün kendimizi Batı Marmara'nın güzide bir tatil beldesinde parmaklıklar ardında bulabiliriz. Ne bileyim, darbeye teşebbüs eden motosiklet çetesi falan olabiliriz mesela... Ama diyeyim!

ergenekoncu motosiklet çetesi çökertildi diye manşet oluruz vallah..

polis tem girişinde miydi? ben bir önceki sapaktan dönüp kartal sahile geri inmiştim.

bu arada gösteri izinsiz olaiblir ama kazanın yapıldığı noktada gösteri yapmaya izin vereceklerinide sanmıyorum.

taksiciler minibüsçüler canlarının istediği gibi eylem yapar yolu kapatır, onlarada ceza kesiliyor mu merak ediyorum doğrusu..

ben organizasyon başlığında yazmıştım : "bu tür gösteriler için valilikten izin alınır, emniyete bildirilir, güvenlik sağlanır. siz de bu izinleri aldınız mı? haklıyken haksız duruma düşmeyin" demiştim, kimse buna cevap vermemişti. şimdi cevabımı aldım. izinsiz gösteriymiş demek ki...

+1 bunu söyledin ve kimse kaale almadı. Demek ki ceza hakedildi.

Ben yapılan protestonun izinli olacağını düşünmüştüm.
Türkiye'de yapılan her protesto (iyi Niyetli) dayak yada ceza ile son bulur.
Sizde motorla giderken etrafa monotof koktey atıp, araçları ve polisleri taşlasaydınız ceza gelmezdi. Siz işi bilmiyorsunuz.

Polis yada herhangibi biri bana ceza kesecekse yada bir şey yapacaksa dürüst olmalı.
O kişiye kesinlikle yalvarmam yada yalakalık yapmam. Kes cezamı git derim.
Beni salak yerine koyan kişiyi, yeminle kara listeye alırım. Çok kindarımdır. Ölürümde unutmam dönerim yakasına yapışırım :)

Plakam yolda düşmüştü, yenisini de henüz takamamıştım, ceza yemedim ama dayıma (mgu kullanıcı adlı üye) da aynı cezayı yollamışlar.

Bu ülkede dürüst vatandaş olmamak lazım.

ceza ne zaman kesildi bilmiyorum ama itiraz edilemezmi. yol kesilmişti bende mecburen durdum diyin. kim nerden biliyor sizinde grupta olduğunuzu. banada gelirse her türlü itiraz ederim, onlar üçkağıt yaparsa bende kralını yaparım.

.................. abicim sağlam sövdüm ama sende yani okadar kgsden kaçak gecen insanların arasında plakanı açık bırakman yani nasıl diyim geçmiş olsun

Oradan bakıyorum da, acaba güncel midir? Sonuç olarak tahsil edilememiş cezalar görülmüyor mu maliyede?

konuyu görünce ciddi bir kahkaha attım.
oh olsun gibisinden değil.
ceza alan arkadaşlara geçmiş oldun diyorum.
bazı arkadaşlar protesto için izin alın demiş haklılar. izin verirler ise gösteriniz yaparsınız peki ya vermezlerse ?

kolluk kuvvetinin davranışı hakkında yorum yazmayacağım. zaten ne oldukları belli.

Murat Doğanay'ın ölümü demiyeyim katledilişi ve akabinde devam edecek hukuksal süreç içinde verilecek cezaların sadece sizin aldıklarını olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

yerinizde olsam o cezayı, Muratın ölüm haberi ile ilgili bir gazeteyi ve protesto ile alakalı bir haberi çerçeveletip duvara asardım. Unutmamak için ...

Gosteri amacli yapilan F1 organizasyonunda Coulthard a ogs cezasi odettiren bir ulkeden bahsediyoruz.Ne itirazi ne hak aramasi allah askina ...

eeee bılıyorsunuz arkadaslar artık polısler ceza kestıkce prım alıyorlar normaldır...artık herseye ceza kesıyorlar:cyclopsan

Super Moderator
ben organizasyon başlığında yazmıştım : "bu tür gösteriler için valilikten izin alınır, emniyete bildirilir, güvenlik sağlanır. siz de bu izinleri aldınız mı? haklıyken haksız duruma düşmeyin" demiştim, kimse buna cevap vermemişti. şimdi cevabımı aldım. izinsiz gösteriymiş demek ki...

yaw arkadaşım hangi organizasyonda izin aldık ki bunda alıcaklardı
izin almaya diye bir yetkiliye danış bakalım hangi organizasyon için izin veriyorlar
yok öle bir izin felan:farao:

Benim bildiğim bu forumdaki herkes türk, aramızda fransız yok :)
İzin almaya çalış, baktın alamıyorsun türk zekası ile olayı kılıfına uydur.
Ben TV izleyen biri değil. Organizasyonu nerde nasıl yaptınız bilmiyorum.
Ancak köprü yada yol kapatmak, yarar değil zarar verir. Çünkü acelesi yada gerçekten bir yere bir şekilde ulaşması gereken kişiler var. iş, hastane vb. durumlar. Tüm motorlar trafiği zora sokmayacak yerde toplanabilir. Yeteneği olanlar show da yapabilir. TV.ler çağrılır.
Diksiyonu iyi biri, güzel bir metin ile neden toplanıldığının açıklamasını yapar. Bu olamaz mıydı. yada bunda sonra olamaz mı. Bir cezanın insanı yıldıracağını sanmıyorum.

GKN

İzin konusu ne kadar alakadar etmiş sizi ya?
Dün üye olmuşsun bugün izin alınır alnımaz nasıl yapılır ne edirlir bunun muhasebesinimi yapıyosun arkadaşım??
Senin haberin varmıki yıllardır bu site ne organizasyonlar yaptı ne izinler almak için uğraştı??
Şimdi senin oy verdiğin memleketi yönetenlerin atadığı polisler merhametli insaflı değil diye MT ye mi bok atıyosun???
Beyenmiyen gelmesin kardeşim mitingede organizasyonada..
İzin alınmak istense idi o gün orda bizi dağıtmak için bekleyen panzerler olucaktı haberiniz varmı ???
Hee GKN aldınızmı izin, aldık.. Verdiler bize dağın başında bi yer, basın dediki ; olay mahalinin uzaklığı nedeniyle servis tahsis eymiyorlar bize..
Yani demek istediği gökhancım senin mitinginin vereceği haberin bize vereceği reytingden kazanacağımız para burdan oraya mazot paramızı karşılamaz..

Boş hayallerde uçmayın.. Daha dün ağlıyodunuz Ah murat abim, seni göremedim ama şöle severdim böle severdim..
Ne oldu şimdi??

Yönetim den ricam topik in başlığından murat ın adının silinmesi..

Murat arkadaşımız öldü ve buna sebep olan en az bir kişi muhakkak var. Şu an bacaklarını yaymış, göbeğini kaşıyarak televizyon izliyor.
Biz ise tepki göstermek için toplanıyoruz, sonunda ceza yiyoruz, şu an sinirimiz bozuk durumda.
Bir gariplik var sanırım. Bu garipliğin çözümü kağıt üzerineki yazılarlamı çözülecek.
Hakkımızı aramak için sokağa dökülmeliyiz. Başka yolu yok.

İzin konusu ne kadar alakadar etmiş sizi ya?
Dün üye olmuşsun bugün izin alınır alnımaz nasıl yapılır ne edirlir bunun muhasebesinimi yapıyosun arkadaşım??
Senin haberin varmıki yıllardır bu site ne organizasyonlar yaptı ne izinler almak için uğraştı??
Şimdi senin oy verdiğin memleketi yönetenlerin atadığı polisler merhametli insaflı değil diye MT ye mi bok atıyosun???
Beyenmiyen gelmesin kardeşim mitingede organizasyonada..
İzin alınmak istense idi o gün orda bizi dağıtmak için bekleyen panzerler olucaktı haberiniz varmı ???
Hee GKN aldınızmı izin, aldık.. Verdiler bize dağın başında bi yer, basın dediki ; olay mahalinin uzaklığı nedeniyle servis tahsis eymiyorlar bize..
Yani demek istediği gökhancım senin mitinginin vereceği haberin bize vereceği reytingden kazanacağımız para burdan oraya mazot paramızı karşılamaz..

Boş hayallerde uçmayın.. Daha dün ağlıyodunuz Ah murat abim, seni göremedim ama şöle severdim böle severdim..
Ne oldu şimdi??

Yönetim den ricam topik in başlığından murat ın adının silinmesi..

Budur........

bu ceza yazılan durum eylem bıttıkten sonra emnıyet serıdınde toplandığımız zamanmı oldu.Çünki ben orada eylem bıtmış ama hala emnıyet serıdının bıle dışına cıkılmış günlük muhabbette olan arkadaşlar gördüm ve polis kaldırmaya yolu acmaya calışıyordu.eğer orda eylem bittiğinde hızlı ve güvenli bır sekılde dağılmış olsaydık sanırım sorun olmazdı evet benımde gönlüm ceza yemenızı istemez fakat o gün o rada durum böyle gelişti yoksa yanılıyormuyum

Benim bildiğim bu forumdaki herkes türk, aramızda fransız yok :)
İzin almaya çalış, baktın alamıyorsun türk zekası ile olayı kılıfına uydur.
Ben TV izleyen biri değil. Organizasyonu nerde nasıl yaptınız bilmiyorum.
Ancak köprü yada yol kapatmak, yarar değil zarar verir. Çünkü acelesi yada gerçekten bir yere bir şekilde ulaşması gereken kişiler var. iş, hastane vb. durumlar. Tüm motorlar trafiği zora sokmayacak yerde toplanabilir. Yeteneği olanlar show da yapabilir. TV.ler çağrılır.
Diksiyonu iyi biri, güzel bir metin ile neden toplanıldığının açıklamasını yapar. Bu olamaz mıydı. yada bunda sonra olamaz mı. Bir cezanın insanı yıldıracağını sanmıyorum.

amaç arkadaşımızın hayatını kaybettiği o yoldaki ihmalleri medyaya göstermek olduğu için bu eylemi yolu kapatmadan yapılması mümkün değildi.

o kadar motoru yolu kapatmadan park etseydik heralde 2km kuyruk olurdu ki park etseydik bile o yollarda duraklama yapılması yasak olduğundan yine ceza yerdik.

GKN''nin yorumuna katılıyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar