EYECASE L32 Çanta Türkiye'de

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
EYECASE L32 Çanta Motomax Discount Center ile artık Türkiye'de satışa sunuldu. Çantanın öne çıkan bazı özellikleri: Otomatik açılır kapak, Fonksiyonel kilit sistemi, Arkada geniş reflektör, Görülmemiş kullanım kolaylığı, Uzun ömürlü menteşe, Sırt dayama, Dayanıklı taşıma sapı, Alman markası ve kalitesi, Yenilikçi dizayn, Üniversal montaj kiti, Açıldığında havada kalabilen mekanizma, 32 lt kapasite, Almanya üretimi.

Piyasada çok farklı markanın çok farklı top case leri bulanmaktadır ancak EYECASE kendi özellikleri ve stili ile tektir. EYECASE, motosiklet ve scooter kullanıcılarının istekleri ve karşılaştıkları sorunları göz önüne alarak yenilikçi çözümler üretti. Bu yenilikçi dizayndan ayrı olarak yüksek işçilik ve malzeme kalitesine alışık olmadığınız ama kolayca alışacağınız konfora sahip olacaksınız.

Fonksiyonel çevirilebilir kilit mekanizması EYECASE’inizi tek elinizle (hatta eldiveniniz giyiliyken)kolayca açmanızı yada motorunuzdan ayırmayı sağlıyor. Otomatik olarak açılan üst kapak konforun yanında güvenliğide sağlamaktadır, kapak açıldıktan sonra siz kapatana kadar açık kalmaktadır, siz de kapağı tutmanıza gerek kalmadan iki elinizle çantanızı yerleştirebilirsiniz. Ve bunların yanında EYECASE Almanya’da üretilmektedir.

EYECASE550.JPG

6.jpg

7.jpg

www.motomaxonlineshop.com

Ekli dosyalar

• eyecase32canta.jpg
    eyecase32canta.jpg
    23.8 KB · Görüntüleme: 11,430
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sevgili adminim... Kaç paraymış bu ?..Lütfen bilgi... :p

Ayrıca v-stroma gitmişmi allasen.... :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sadece otomatik açılma sistemi işe yarar... Şekil olarak motoru bozar... :queen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fiyat normal de, tip anormal... :queen::queen:

Valla fiyat ne kadar normal olursa olsun ben yumurta şeklinde topcase yapan bi zihniyetin malını almam arkadaş. Arkadan bakıldıgı zaman pek hoş gelmez gözüme :)

Tipi benim hoşuma gitti de, kullanan yok mu ya bu çantayı? Kullanıcı yorumu alsak?? Satın almayı düşünüyorum da...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar