ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

arkadaşlar birde dayımın kendi arabasıyla yaptığı hızı yazayım,şok olduğum için yazıyorum;91 model kartal ile 150 km/h,arabayı görseniz inanmazsınız,ben ibrenin 150 ye geldiğini görünce tekrar tekrar baktım ama hakaten kuş serisinde iş varmış dedim:),bu arada modifikasyon yok araçta...

Benim şahin 170 yapıyor düzde.Orjinal.

hayabusada 300 gördüm bizim otoparkta bide artçıyken 280 :) max degerlerim bunlar,
da sorun önceki msjlarda =))) ben dragstar 650 ile 250 daha gaz vardıda tedirgin oldum

vayyy demek otoparkın ışıklandırması gayet güzelmiş..kadranı okuyabilmişsin..da artçıyken pilotun kafası 300 kısmını kapatmıştı demekki.o yüzden 280 de kalmışsın.biraz yana eğilsen yine 300 görürdün emin ol...:queen:

yeni başlık açacam devir saatinde en fazla kaçı gördünüz diye, bu baydı hafiften :p

ben epey hızlandım, dahada giderdim yol bitti.

yok hayabusalarda 280 den sonra nokta var 300 anlamında ama yazmıyo yoksa onuda görürdüm 300 e mantıgımla ulaştım mühendisim ya estetik güvenli ekonomik yoldan 300 dür bu dedim =D
ahh devir saatim olsa söylerdimde malesef =))

yalnız kuvvetmira epey hızlandım dahada giderdi yani kesin bi km yok? "çok yakıyor benim alet" gibi bi ifade oldu bu :)

yalnız kuvvetmira epey hızlandım dahada giderdi yani kesin bi km yok? "çok yakıyor benim alet" gibi bi ifade oldu bu :)
rakkam vermem
cbf150'den halliceydi :)

ingilizcede hastası olduğum bir ifade var
polis telsizlerinde, takipte filan geçer filmlerde

"tuu handrıd mayls pör haavır"

onuda belirteyim istedim :p

yok hayabusalarda 280 den sonra nokta var 300 anlamında ama yazmıyo yoksa onuda görürdüm 300 e mantıgımla ulaştım mühendisim ya estetik güvenli ekonomik yoldan 300 dür bu dedim =D
ahh devir saatim olsa söylerdimde malesef =))

hıı. o nokta ha 280 ha 300 ne farkeder bu hızda 20 km için birbirimizi mi kıralım yani demek sanırım...:queen:

xt 600 ü cbf ten iyi gider diosun :p buarada cbf ci arkadaslar yanlıs anlamasın cok güzel motosiklet sonucta honda ama sürat konusunda limiti bellidir :)
hocam konu hepren sapıtıyo film repliklerine giriyoruz ozamn ghost rider nayys cekııt =)
ne farkeder 280 300 o hızda ölücez sonucta (= ayaklıktan kayar üstümüze fln düşer :p
bu arada bizden daha iddalı bi arkadaş varmı benzin yokken 80 diyor varmı arttıran

ooouu! ciğer sağlammış abi. k&n'mi? :)[/QUOTE]

yok hoca k&n değilmiş baksana..kashmar 54...daha performanslı ve süper ekonomik....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar