Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bisikletimle 70 km hıza ulaştım,caddebostan sahilde.
o günde bisikletim pert oldu,bebek arabalı bir kadın yüzünden.duramıcağımı bile bile göz göze gelmemize rağmen yola çıktı....
bisikletimde discovery takımının orjinal bisikleti idi :salut:
Suzuki GN 250=140 km Acıbadem köprü çıkışı (yokuş aşağı)
Yamaha BWS'100=100 km düz yolda
Sym GTS 250=140km Fatif Sultan Mehmet Köprü yolu kozyatağı istikameti
Kymco Agility 125=110 km düz yol
Yamaha YBR 125= 120 km Acıbadem köprü çıkışı (yokuş aşağı) --> ybr 100 km süratle giderken motor sesini çok duyuorum ama 120 km de rahatlamış gibiydi motor sesi azalmış gibi geldi yada bana öle geldi :queen:
golf gt tsi superchanger+turbo 200 km/h görüldü arabanın 260 km/h kadar yolu var ama bascak yol yok.ancak otobanda denemek lazım oda zor burdur dışına çıkamıyorum.
monero cmx 250 a her boş otobana çıkışım rüzgarı arkama alıp hafif meyilli viyadük çıkışlarında falan 140kmh ama 130kmh la giden araba sollayabiliyor beni.
öyle absürt bi durum.
Geçtiğimiz aylara kadar en fazla 77 km/s görmüştüm . Sonra gaza geldim otobanda 110 yaptım (BMW K1200RS ile) ama arabam daha hızlı otobanda bir ara ibrede 130 gördüğümü hatırlıyorum (Opel Vectra CDX V6) :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
TRAFİK KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM, UNUTULMAMALIDIRKİ MOTOSİKLETİN KAPORTASI SİZİN BEDENİNİZDİR VE O BEDEN EN FAZLA KOŞMA HIZINIZDA ALACAĞINIZ DARBELERE DAYANABİLECEK ŞEKİLDE TASARLANMIŞTIR. SİZ 160 KM İLE KOŞABİLİYORMUSUNUZ ????